Daváte ještě v roce a pul UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
22.10.10 20:57

Od 14m pije syn kravské mléko, ráno má cca 250ml ve flašce ohřáté, večer z něj dostává kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
22.10.10 21:10

Ptala jsem se pediatričky a ta mi řekla, že děti by měly pít UM do 3 let. Především kvůli vitamínům. Ne každý dítě je jedlík a jí všecko (zeleninu, ovoce, mléčné výrobky…). UM je plný vitamínů, takže nejedlíkům pokryje potřebu :)
Dávám holkám každý ráno banánový Sunar a pak ještě snídají a k svačině dostanou jogurt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.10.10 21:16

Nedávám, nikdy jsem nedávala - ne, že bych nechtěla, ale on nechtěl :lol:

Tak nahrazujeme jogurtama, Lučinou, omáčky, sem tam kaše, občas vypije trochu kravského nebo kefíru, ale ten musí být ochucený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
22.10.10 21:18

Aho naší malé jsou 4 roky a pije stále Nutrilon :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
22.10.10 21:36

máme v novembri 3 roky a stále pijeme UM :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
22.10.10 21:37

My taky stále pijeme UM před spaním a ráno po probuzení :-) Dokud bude chtít, tak jí ho necháme :-)
Zkoušela jsem Naty dát kravské mléko, ale nechce ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
22.10.10 21:41

Moc vám všem děkuji za názor, ja ji skusím zítra nějaké koupit a uvydím co nato bude říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
22.10.10 21:42

a muze te mi rict, z ceho Vam deti UM pili? do jake doby jste davali z lahvicky? nebo uz z hrnku? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.10.10 21:45

My teda to kravské, ale mlíko jako mlíko, pije z flašky avent. Na běžné pití používáme pítka z DM s brčkem netekoucí, je tam ventilek a ten jde velice špatně čistit, takže jsem se bála, že tam bude něco zůstaávat a kazit se.
Takže flaška s dudlem je zkrátka na mlíko, dokud ho bude ráno pít, asi to tak zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.10.10 21:49

Já když dávám, tak do takového toho tekoucího hrnečku s násoskou nebo do normálního hrnku nebo kelímku a dám zvlášť brčko…

Flašku s dudlíkem nikdy neměl a kvůli mléku se mi ho zvykat nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
22.10.10 21:55

Máme 20měsíců - a pije UM(povětšinou ted už Sunar) ráno a večer. a z lahvičky s dudlíkem s velkým otvorem :lol:
Pití přes den pije z netekoucího hrnečku,ale k mlíku u nás prostě patří dudlíková lahev :wink:

Tukám tukám,aby ji ta chut na UM co nejdéle vydržela!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
22.10.10 22:04

a kupujete normalni nebo nejak ochucene?:) a kolik toho vypije, no my jsme na nutrilonu tak jsem koukala ze je tam i ruzne ochucene druhy, ty davate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
22.10.10 22:23
Monjie píše:
a kupujete normalni nebo nejak ochucene?:) a kolik toho vypije, no my jsme na nutrilonu tak jsem koukala ze je tam i ruzne ochucene druhy, ty davate?

ja v temer roce stridam nutrilon banan,vanilka,normal…
ale hodlam prejit na nestle bifidus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.10.10 22:28

Já teda mám s ochuceným zkušenost, že pak nechtěl KM ani mě, ta chuť je už úplně o něčem jiném. Měli jsme mlíčko s kaší od Hami, chutná to přibližně jako rozpuštěná zmrzlina, jasně že mu to chutnalo, až pak furt chodil a nosil si ty krabičky, ať mu je otevřu :cert:

Za sebe, doporučuju Sunar, ten oranžový, co jsem ochutnala, tak chutná hodně obdobně jako KM. Pak tu budete ve 3letech řešit, že vám nevypije ani kapku KM, protože nechutná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
22.10.10 22:38

Holky a poradíte, když mi malá v 7mi měsících teď přestala mlíko uplně chtít? Prostě ho nechce. Plive ho a vyvádí. Nenutím jí ho, ale nevím co jí mám dávat. Tvarohy, sýry, mléko nemůže. Jogurtama jí taky pořád cpát nemůžu a mlíko by mít měla, teda UM. Dala jsem jí do toho banán, přesnídávku, rýži, všechno možný, ale prostě nechce. :nevim: Chtěla jsem jí začít dávat aspoň Lučinu, ale nevím, zda jí může a kolik? Odstavilo se Vám dítko někomu tak brzy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová