Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Malá ma rok a pul a před týdnem jsem přestala kojit, stratila zájem a přemýšlým jestli jí stačí mléčné vyrobky co dostává nebo jí mam dát i UM. Děkuji za názory.
Můj starší pil UM až skoro do tří let. Pak už pil plnotučné mléko. Mladšímu je ted 20 měsíců a UM přestal chtít. Zkoušela jsem i jinou příchuť, nechce. Pije tedy taky mléko. 1,5 letému bych UM ještě dávala, dokud chce ![]()
Ano dávám mám 15 měsíčního a budu dávat dokud bude chtít.Staršimu jsem dávala do 2 pul
Ještě jsem to neskoušela, tak asi zítra zběhnu do lékarny a vysonduji co je vlastně v nabýdce, máte nějaké oskoušené tipi? A dají se koupit i jednorázové balení na vyskoušení? Doted jsem to nepotřebovala tedy ani nesledovala. ![]()
Medin píše:
Ještě jsem to neskoušela, tak asi zítra zběhnu do lékarny a vysonduji co je vlastně v nabýdce, máte nějaké oskoušené tipi? A dají se koupit i jednorázové balení na vyskoušení? Doted jsem to nepotřebovala tedy ani nesledovala.
Jednorázové balení jde koupit v lékárně, pokud ne přímo, tak ti ho objednají.
Medin-já mám holky tři,ale dvě starší se odstavily od mléka už v osmi a deseti měsících,za to ta nejmladší-bude jí teď 14 měsíců stále pije mléko ráno,před spinkáním v poledne a večer chce hami hajaju 3
můžu doporučit nutrilon od roku-vanilla nebo banana anebo sunar banánový anebo novinku Hami jahoda ![]()
Ja taky porad davam. Jako mliko davam sunar prichut vanilka. Kakao delam z um.mleka - kakao nesquick s mlikem Junior bifidus od nestle. A je 25mesicu ![]()
nam dr rikala,ze pokud to rodinu financne nezatezuje,doporucuje i do dvou až tří let.
Ze nemám rešit kravské mliko na vareni nebo obcas na napiti,ale na takove to piti flaska pred spanim a treba rano (u nas jen prez noc cca 300ml)doporucuje davat UM.
Naší Teri je 3,5 a dávám stále
. Mají v tom aspoň vitamíny, když toho moc nepojí…