Dáví domácí stravu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
dávíme domácí stravu
Ahoj, malý má teď 10 měsíců. Krásně jí příkrmy, ale jen kupované. Jakmile uvařím doma tak to dáví, ale opravdu dáví (jako když větší dítě dělá mlýnek:-)). Takhle vydáví vše co sní. Přitom když nechce jíst nebo mu to nechutná tak dělá nenene. Když vařím já rozmixuju mu to úplně na kašičku a to přitom zvládá kousky, sušenky i křupky. Nevím co s tím a docela mě to začíná trápit. Nemáte někdo takovou zkušenost nebo nenapadá vás co s tím? Zkoušela jsem mu i domácí míchat půl na půl s hotovým příkrmem ale to sní třeba jen půlku obvyklé porce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
proste ho nech, vyroste z toho, kluci nechteli varene do 18 mes, ted nechteji kupovane, ale jen domaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé my máme to samé. Sušenky nebo chlebík jsou v pohodě. Z domácího ho dáví, ať ho udělám jakékoli. A jí jenom kupované. Já si říkám, to co píše jizvíková. Vyroste z toho a jsem ráda, že vůbec sní
I jeho doktorka mi řekla, že to nemusím tak řešit, jenom třeba zkoušet, ale nenutit.Hlavně když jí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do domácí bych na mixování přidala víc vody, zda to bude dávit i tekutější, ve skleničkách bývá celkem dost vody. Jinak mě nic nenapadá, mě prvorozený dávil kousky v příkrmech, ať už kupovaných či domácích určitě do roka, možná i dýl a to samozřejmě už jedl rohlík, kousky ovoce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gladys píše:
Do domácí bych na mixování přidala víc vody, zda to bude dávit i tekutější, ve skleničkách bývá celkem dost vody. Jinak mě nic nenapadá, mě prvorozený dávil kousky v příkrmech, ať už kupovaných či domácích určitě do roka, možná i dýl a to samozřejmě už jedl rohlík, kousky ovoce
Jo ty s těma kousíčkama taky dáví no…ale není to tak hrozné, jako to domácí. Já tam zkoušela dát co nejvíc vody šlo a i při krmení jsem to ještě trochu naředila mlékem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mladší mi dělal to samé, tak jsem celkem dlouho dávala skleničky. Sem tam jsem zkusila domácí. A nějak to samo odeznělo, ani jsem si toho nevšimla
Asi pomohl i fakt, že pomalu začal závidět staršímu jeho jídlo na talíři a už musí mít všechno stejné. A to se hodně rychle naučil jíst bez dávení. Takže jak radí přede mnou, nehrotila bych to, ale sem tam bych to vyzkoušela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vodu právě přidávám a myslím si že docela dost. Prostě pár lžiček naprosto bez problémů sní, občas začne natahovat na dávení a nic a pak najednou z ničeho nic bum a vydáví komplet vše. I mu to dávám v menším množství na lžičku a taky to nepomáhá. Už to zkoušíme od té doby co dáváme příkrmy a nic…Tak zkusím ještě vydržet a snad se to srovná…Spíš jsem se taky bála aby to nebyl nějaký zdravotní problém..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit