Dáví domácí stravu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
288
19.1.12 21:09

dávíme domácí stravu

Ahoj, malý má teď 10 měsíců. Krásně jí příkrmy, ale jen kupované. Jakmile uvařím doma tak to dáví, ale opravdu dáví (jako když větší dítě dělá mlýnek:-)). Takhle vydáví vše co sní. Přitom když nechce jíst nebo mu to nechutná tak dělá nenene. Když vařím já rozmixuju mu to úplně na kašičku a to přitom zvládá kousky, sušenky i křupky. Nevím co s tím a docela mě to začíná trápit. Nemáte někdo takovou zkušenost nebo nenapadá vás co s tím? Zkoušela jsem mu i domácí míchat půl na půl s hotovým příkrmem ale to sní třeba jen půlku obvyklé porce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
19.1.12 21:30

proste ho nech, vyroste z toho, kluci nechteli varene do 18 mes, ted nechteji kupovane, ale jen domaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.1.12 21:36

Jé my máme to samé. Sušenky nebo chlebík jsou v pohodě. Z domácího ho dáví, ať ho udělám jakékoli. A jí jenom kupované. Já si říkám, to co píše jizvíková. Vyroste z toho a jsem ráda, že vůbec sní :D I jeho doktorka mi řekla, že to nemusím tak řešit, jenom třeba zkoušet, ale nenutit.Hlavně když jí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.1.12 21:58

Do domácí bych na mixování přidala víc vody, zda to bude dávit i tekutější, ve skleničkách bývá celkem dost vody. Jinak mě nic nenapadá, mě prvorozený dávil kousky v příkrmech, ať už kupovaných či domácích určitě do roka, možná i dýl a to samozřejmě už jedl rohlík, kousky ovoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.1.12 22:02
Gladys píše:
Do domácí bych na mixování přidala víc vody, zda to bude dávit i tekutější, ve skleničkách bývá celkem dost vody. Jinak mě nic nenapadá, mě prvorozený dávil kousky v příkrmech, ať už kupovaných či domácích určitě do roka, možná i dýl a to samozřejmě už jedl rohlík, kousky ovoce

Jo ty s těma kousíčkama taky dáví no…ale není to tak hrozné, jako to domácí. Já tam zkoušela dát co nejvíc vody šlo a i při krmení jsem to ještě trochu naředila mlékem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
19.1.12 22:53

Mladší mi dělal to samé, tak jsem celkem dlouho dávala skleničky. Sem tam jsem zkusila domácí. A nějak to samo odeznělo, ani jsem si toho nevšimla :) Asi pomohl i fakt, že pomalu začal závidět staršímu jeho jídlo na talíři a už musí mít všechno stejné. A to se hodně rychle naučil jíst bez dávení. Takže jak radí přede mnou, nehrotila bych to, ale sem tam bych to vyzkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
20.1.12 06:24

Vodu právě přidávám a myslím si že docela dost. Prostě pár lžiček naprosto bez problémů sní, občas začne natahovat na dávení a nic a pak najednou z ničeho nic bum a vydáví komplet vše. I mu to dávám v menším množství na lžičku a taky to nepomáhá. Už to zkoušíme od té doby co dáváme příkrmy a nic…Tak zkusím ještě vydržet a snad se to srovná…Spíš jsem se taky bála aby to nebyl nějaký zdravotní problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí