Dávky UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
10.7.08 18:14

Ryntyntyno - je to super :lol: . Já bych to na noc neměnila. Mě teda Terezka spí, tak za sebe řikám že bych se bála, abych jí to nenarušila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
10.7.08 20:10

Ryntyntyno, malý měl na tříměsiční kontrole 7 kg a tlustý doktorce nepřišel a on zase pije o skoro jednu dávku míň než je na krabici.
Já bych to množství brala spíš orientačně a nehrotila to. A u nás rozhodně funguje, že když je hlad, je hlad a čaj pomůže tak na 5 min. a naopak.
Si říkám, že je to jak u dospělého. Někdo přibere po hrnku vody a někdo do sebe cpe sladkosti horem dolem a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
10.7.08 20:24

ahojte, ja bych tedy mimcu, dle vlastnich zkusenosti, dala kolik si rekne… kdyz budes kojit, tak ani nevis kolik vypije a my to meli tak, ze maly pil v 7-8 tydnech cca o 100-200 ml za den vic nez mel a pak v jeho 4 mesicich jsem na to rada vzpominala- byla jsem rada, kdyz jsem do nej dostala za cely den 500-600 ml. mel nepapaci obdobi a ja si rikala, ze jsem nemela dat na doktorku, ktera mi prave radila ho „osalit“ cajikem. Proste priste uz bych ho nechala, at si sni kolik chce, protoze muze prijit obdobi, kdy chut k jidlu nebude a ja budu rada vzpomnat na to, jak mu chutnalo ;-)
Teda mozna pisu jak tatar pate pres devate, ale snad je tomu trochu rozumet :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.7.08 20:47

Holky, díky za rady :wink: :wink: Ponechám náš papkací režim :D
Dneska zrovna měl nějaký spací den (nechala jsem ho spinkat a nebudila na jídlo…) a za celý den vyžuchl jen 540 ml…takže snad to zítra dožene :lol: 8)
Za měsíc přibral kilčo, tak uvidíme za necelý tři týdny, jak natom budeme s váhou, dr. neříkala, že by přibíval na váze hodně…jo, a taky jsem dlouháni, máme 64 cenťáčků :D

Ještě jednou díky za názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
20.9.12 19:10

150ml ve 2 měsících

Ahoj maminky, chci se zeptat kolik vypijou vaše děti nebo vypili ve 2 měsících? Malej vypije 150ml a někdy to ani nedopije :roll: není to málo? u dcery už si to nepamatuju :nevim: malej se často u krmení kroutí jak paragraf asi má prdy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
20.9.12 19:18

@verunka84 no spíš bych to počítala aby měl dost na svoji váhu za 24h ;). Malá pije pokaždé jinak :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
20.9.12 19:32

@verunka84 Ahoj,jak často pije? Kolikrát za 24hod? Malá pije ve 4.měs. 180-200ml 5×denně. Jestli si to dobře pamatuju, měl by vypít průměrně 150ml/kg/24hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.9.12 22:01

Ahoj holky :mavam: tak memu klukovi je 7 tydnu a pije uz druhy den 5× 150ml jak je na plechovce pije Bebu Sensitive a nedavam mu nic jineho zadnu vodu ani cajik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
21.9.12 09:03

@anna5569 Moje holčina je také na UM, kupujeme Babylove a čajíka jí dávám, vypije kolem 120ml denně. Dělám ji ten čaj slabý, půl lžičky na 100ml, samotnou vodu do ní nedostanu.Ale nevím jestli je to nutné dávát jinou tekutinu než mléko, když ji prcek nevyžaduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 11:07

Maminky, mam dotaz, mam prvni mimi a trochu si uz nevim rady. Malymu je 2 a pul tydne a jsme plně na UM, a davame 80ml Sunaru, kdyz jsme davali vic, tak jsme zvraceli a doktor nam rekl, ze davky mame pocitat 140ml/kg/den, ale mimi mi rve ani ne po dvou hodinach a ma hlad. myslite, ze muzu davku navysit?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová