Dcera a její partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
19.4.20 00:05
@Anonymní píše:
Ano známe ho. Několikrát u nás byl. Chová se slušně, je milý a vypadá to, že má dceru opravdu rád. Ale přece jenom je to o dvacet let starší chlap, teď je to třeba dobrý, ale ten věk je jednou dožene a nechci aby byla nešťastná. A to v jakém prostředí se teď dcera pohybuje se mi upřímně moc nelíbí, je to něco úplně jiného než v čem celý život žila. Ale rozhodně to není o tom, že bych jí něco nepřála. Jenom mám strach aby ji to nesemlelo.

Semele jí to nebo bude prostě šťastná. Nebo se rozejdou. Vy s tím nic neuděláte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.20 01:06

Já mám manzela o 15 let staršího. Bylo mi 26, mu 41 když jsme se poznali. Byla to opravdu laska snad na první pohled. A opravdu moc mne mrzelo, když ze mne má rodina dělala téměř zlatokopku jen proto, že můj v té době přítel, měl pěkný prijem. On je lékař, žádný velký podnikatel, ale pěknou novostavbu a dobre auto má. A ano, jeho vyrivka i auto byly super, ale milovala bych ho stejně v bytě na sídlišti s fabkou. Navíc i já jsem měla dobrou praci a nepotřebovala jsem sponzora. O to více mne mrzelo, že hlavně taťka s babičkou, která pro mne vždy hrala velkou roli, mi říkali, jak jsem blbá, že se nechám zlákat starším chlapem a že teda si nemyslela, že se zaprodam za bmw a kolik kluků mého věku bych mohla mít a že brzy to bude starý protivný dědek atd atd. Situace teď: jsme manželé, za chvili se nám narodí druhé miminko, jsme spolu moc stastni a co jsme se stali rodiči, milujeme se snad ještě více. Velmi si svého muže vážím jako člověka a ačkoli třeba uz není tak rychlý a cily jako tricatnici, je to úžasný milující otec a manžel. Mojí rodiče oba stejný ročník. S bráchou nám dopřáli dětství plné hádek a stresu aby se nakonec konečně po 15 letech rozvedli a byl klid… tohle člověk prostě neplánuje. Babička už je bohužel po smrti a náš poslední hovor byl, když zjistila, ze jsem podruhé těhotná. Její reakce byla, jestli jsem si to vše dobře rozmyslela… strašně mne to tenkrát mrzelo… no a s taťkou jsou vztahy chladné pořád. Jen mamka je naštěstí v pohodě.
Jo, jinak teď nám je 31 a 46.
A věkový rozdíl nás dostihnout klidně může, ale ráda to s nim risknu…

• Citovat
  • Upravit
1134
19.4.20 01:06

Jsem skoro stejně stará jako vaše dcera. Jen o dva roky starší. Od doby, co nežijí se svými rodiči, tak si svůj život řídím podle sebe. Nikdo mi ani nezkouší do ničeho mluvit, neboť jsem všem řekla jasně najevo, že jsem dospělá a nepřeji si, aby mi někdo mluvil do života, ale je pravda, že já mám problémové rodiče. Pokud jste s dcerou doposud měla dobrý vztah, tak si to nepokažte. Vztahy jsou hodně křehké a navíc je to zbytečné. Stejně se nebude řídit tím, co se vám nelíbí. Pokud ji to budete furt vtloukat do hlavy, tak o ní můžete přijít. Pak nebudete mít dceru a ani vnouče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.4.20 02:32
@Anonymní píše:
Ano známe ho. Několikrát u nás byl. Chová se slušně, je milý a **vypadá to, že má dceru opravdu rád. Ale přece jenom je to o dvacet let starší chlap, teď je to třeba dobrý, ale ten věk je jednou dožene a nechci aby byla nešťastná. A to v jakém prostředí se teď dcera pohybuje se mi upřímně moc nelíbí, je to něco úplně jiného než v čem celý život žila. Ale rozhodně to není o tom, že bych jí něco nepřála. Jenom mám strach aby ji to nesemlelo.

Ježíš, co by za to jiní dali. Stát se může naprosto cokoliv i s chlapem stejného věku.
Nikdo nemá kouli, aby věděl, co je v tu chvíli nejlepší.
A je to její život, ne váš. Jestli jí ten styl života vyhovuje, tak asi je takto spokojená.
Strach je normální, ale nepodpora rodičů je opravdu hrozně nešťastná věc. Představ si, že by ti tvoje máma pořád říkala, co děláš blbě a co máš dělat jinak. Nepodpořila. Nepochopila. Dlouhodobě. To je pak na mašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27706
19.4.20 08:04
@Anonymní píše:
Možná si chce pojistit mladou hezkou holku :nevim:

těch je spousty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
19.4.20 10:36
@Russet píše:
Semele jí to nebo bude prostě šťastná. Nebo se rozejdou. Vy s tím nic neuděláte.

Souhlas a stejně by ji to mohlo semlít i se stejně starým klukem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.4.20 11:06
@Anonymní píše:
Já mám manzela o 15 let staršího. Bylo mi 26, mu 41 když jsme se poznali. Byla to opravdu laska snad na první pohled. A opravdu moc mne mrzelo, když ze mne má rodina dělala téměř zlatokopku jen proto, že můj v té době přítel, měl pěkný prijem. On je lékař, žádný velký podnikatel, ale pěknou novostavbu a dobre auto má. A ano, jeho vyrivka i auto byly super, ale milovala bych ho stejně v bytě na sídlišti s fabkou. Navíc i já jsem měla dobrou praci a nepotřebovala jsem sponzora. O to více mne mrzelo, že hlavně taťka s babičkou, která pro mne vždy hrala velkou roli, mi říkali, jak jsem blbá, že se nechám zlákat starším chlapem a že teda si nemyslela, že se zaprodam za bmw a kolik kluků mého věku bych mohla mít a že brzy to bude starý protivný dědek atd atd. Situace teď: jsme manželé, za chvili se nám narodí druhé miminko, jsme spolu moc stastni a co jsme se stali rodiči, milujeme se snad ještě více. Velmi si svého muže vážím jako člověka a ačkoli třeba uz není tak rychlý a cily jako tricatnici, je to úžasný milující otec a manžel. Mojí rodiče oba stejný ročník. S bráchou nám dopřáli dětství plné hádek a stresu aby se nakonec konečně po 15 letech rozvedli a byl klid… tohle člověk prostě neplánuje. Babička už je bohužel po smrti a náš poslední hovor byl, když zjistila, ze jsem podruhé těhotná. Její reakce byla, jestli jsem si to vše dobře rozmyslela… strašně mne to tenkrát mrzelo… no a s taťkou jsou vztahy chladné pořád. Jen mamka je naštěstí v pohodě.
Jo, jinak teď nám je 31 a 46.
A věkový rozdíl nás dostihnout klidně může, ale ráda to s nim risknu…

Taky mám stejně starého partnera, jen mě je 33 :) a musím říct že jsem nebyla s nikým tak šťastná jako s ním :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.4.20 15:21
@Anonymní píše:
Ano známe ho. Několikrát u nás byl. Chová se slušně, je milý a vypadá to, že má dceru opravdu rád. Ale přece jenom je to o dvacet let starší chlap, teď je to třeba dobrý, ale ten věk je jednou dožene a nechci aby byla nešťastná. A to v jakém prostředí se teď dcera pohybuje se mi upřímně moc nelíbí, je to něco úplně jiného než v čem celý život žila. Ale rozhodně to není o tom, že bych jí něco nepřála. Jenom mám strach aby ji to nesemlelo.

Tak pokud víte, že je hodný a má ji rád.. tak to je přece to nejvíc :srdce:. Dobře by to nemuselo dopadnou ani s klukem co by jí byl věkově blíž.. Mám taky o dost let staršího manžela a po pravdě když vidím ty může svých vrstevníc. Jsem šťastná za to co mám. :nevim:. Nechce se jim pracovat, nevěnují se rodině ani ženě, věčně sedí na mobilu nebo PC, chodí po kamarádech, hospodách, kouří trávu.. pokud je tam láska a pán se zdá hodný a rozumný, nebála bych se.. Jediný co mně teď dochází, že až děti odrostou a my by si měli začít užívat svobody a třeba cestovat.. tak to mě asi už s manžele nečeká no.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
19.4.20 16:09

Chodí spolu 3 rokem, takže jí bylo 16 -17 a jemu 36 když začali. Mě by tedy vadilo, jako mámě, že má 16ti letá dcera se tahá o 20 let staršími pány. Tohle Vám nevadilo tenkrát? Hlavně chlap, kterému má být za chvíli 40 a oblbuje holky, co nejsou rok pod zákonem by mě přišlo dost divný a to by se mi opravdu nelíbilo. Zřejmě asi neměl sebevědomí na vrstevnice, když musel lovit v holkách těsně po pubertě…Podle mého jste zasáhnout měli už tenkrát, teď je pozdě, když už je dospělá. Dcera mě přijde ještě hodně naivní a bez zkušeností, a myslím, že zlatá klec je dobrá příležitost, jak si slušně nabít čumák, protože taková klec není pro každého a musí se v tom umět chodit a mladé naivní holčičky jsou snadnou kořistí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 14:46
@Malina7 píše:
Chodí spolu 3 rokem, takže jí bylo 16 -17 a jemu 36 když začali. Mě by tedy vadilo, jako mámě, že má 16ti letá dcera se tahá o 20 let staršími pány. Tohle Vám nevadilo tenkrát? Hlavně chlap, kterému má být za chvíli 40 a oblbuje holky, co nejsou rok pod zákonem by mě přišlo dost divný a to by se mi opravdu nelíbilo. Zřejmě asi neměl sebevědomí na vrstevnice, když musel lovit v holkách těsně po pubertě…Podle mého jste zasáhnout měli už tenkrát, teď je pozdě, když už je dospělá. Dcera mě přijde ještě hodně naivní a bez zkušeností, a myslím, že zlatá klec je dobrá příležitost, jak si slušně nabít čumák, protože taková klec není pro každého a musí se v tom umět chodit a mladé naivní holčičky jsou snadnou kořistí…

My jsme ji to samozřejmě rozmouvali už tenkrát, to není, že by nám to teď najednou začalo vadit. Manžela tenkrát málem kleplo a trvalo to než to rozdýchal. Spoléhali jsme na to, že se zachvili rozejdou

• Citovat
  • Upravit
556
23.4.20 07:24
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Trápíme se s manželem kvůli dceři. Respektive kvůli jejímu příteli. Chodí s ním třetím rokem. Dceři bude 20 a jemu je 39. Je to nějaký podnikatel z Prahy, kam nám dceru taky před rokem odtáhnul. Od začátku se nám ten vztah vůbec nelíbí. Dceru tahá po samých nóbl akcích a večírcích, úplně tam z toho zblbla. Taky si nedělám iluze jak je to u těhlech chlapů s věrností. Teď dcera přišla s tím, že by se chtěli začít snažit o miminko. A to byla poslední kapka, vím že to byla chyba, ale začala jsem jí celý ten vztah rozmlouvat až jsme se strašně zhádali. Je mi totiž úplně jasný o co mu jde, akorát si chce holku pojistit a všechno bude na ni, protože on je akorát samý jednání a práce. Jsme z toho nešťastný, ale nevíme co dělat. Co s tím podle vás máme dělat?

Dobrý den. Tohle je však jen váš pohled. Vy s nimi nezijete. Vypadá vaše dcera šťastně a je spokojená? Ne vždy se může všechno jevit tak, jak by se to jevit mělo. Povídate si s dcerou? Jak to vidí ona? Nezapomínejte, že je už dospěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.3.22 21:26

Dcera a její přítel aneb Neskutečná proměna mé dcery

Moje provdaná dcera poznala v práci jiného muže - svého šéfa a kvůli němu se rozvedla.
V domě, který s býv. mužem postavili, nechala býv. muži dva dospívající syny a psa.
Oba synové byli v době, kdy matku ještě velmi potřebovali.
Při mé první návštěvě bytu jejího bohatého přítele mne zaskočila jeho úplná neznalost v oblasti umění - jeho obrazy. Vzhledem jeho ostatnímu dobrému vkusu jsem vůbec nečekala to, s čím se mi chtěl pochlubit a tudíž jsem ho upozornila (pracuji v oblasti umění a tudíž jsem nemohla jinak), že jeho obrazy jsou úplně bezcenné.
Moje dcera od té doby, kdy nastoupila do práce k tomuto svému šéfovi a nyní příteli, úplně změnila životní hodnoty a podle toho se začala chovat.
Po této mé návštěvě u svého partnera se ke mně začala chovat tak, že došlo až na šikanu - poštvala proti mně i své dospělé děti. (Neustálá kritika všeho, co jsem řekla a udělala, okřikování před lidmi atd.) Začala mne nenávidět, pohrdala se mnou.
V jednom nenávistném dopise dokonce pohrdá celou naší rodinou.
Ani její mladší sestra nechápe, kde se u ní tyto nápady vzaly.
Připadá mi jako loutka, kterou její přítel tahá za šňůrky. Nemá vlastní názory, ale jen názory přítele. a ty jsou pro ni svaté. Nemůžu jí už věřit, protože je stále pod vlivem svého přítele a ona udělá jen to, co on jí poradí.
Nevím, jak se k ní mám chovat. Perou se ve mně pocity zlosti i lásky. Je to přece má dcera.
Prostě nevím, co dělat a jak se zachovat. Děkuji za každou dobrou radu.

Příspěvek upraven 03.04.22 v 10:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7736
27.3.22 22:58

Bohužel NIC. Je dospělá a chce a může si dělat věci po svém. Chápu vás, mám dceru ve stejném věku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7736
27.3.22 23:02
@Anonymní píše:
…A takhle to můžeš říct i dceři.

Pardon, stará diskuze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukukulina
11.6.22 14:29

dcera a její přítel

Dobrý den, mám dotaz, dcera, které je 28 let má už 10 let přítele, je mu 44 let, stále se scházejí a rozcházejí, on jí několikrát dříve vyhodil z jeho bytu ale ona za ním zase dolejzala, zase se dali dohromady, pak se jednou rozešli a ona si udělala dítě se ženatým člověkem, začala se stěhovat ke mě do baráku, ale najednou se objevil zase přítel a dali to znova dohromady, on děti nemá a nemůže asi mít, zůstali bydlet rok u mě, po roce chtěl v baráku budovat, já jsem nesouhlasila, tak koupil byt 1+4,přestěhovali se tam, ale nic neskončilo, ona se strašně zafixoval na dítě, ted už 3 roky, a ůdajně je s dcerou jenom kvůli jejímu synovi, jinak si nerozumějí, ona je energická, akční, stále chce něco podnikat, on se nechá tahnout, dělá co chce ona, ale dělá to jenom proto, aby neztratil dítě, ani si nemůžou promluvit co dál, on nechce, když dcera uhodí, že to chce řešit, tak se on stáhne a nemluví, nebo začne brečet, a řekne jí, že ona by se měla dovtípit, co on chce, nemá ani lásku, on jí neobejme, nic, když ona mu to vyčte, tak jí řekne, ty mě taky neobejmeš, já jí do toho nemluvím, je to jejich věc, jenom mi to stále řiká, dítě mu říká táto, on si ani promluvit nechce, bojí se, že kdyby řekl pravdu, mohl by se taky tento vztah rozpadnout, dcera mu jednou řekla, že kdyby se rozešli, dítě půjde s ní a on začal brečet, prostě on nic řešit nechce, aby neztratil dítě, pa, d.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky