Dcera a její partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
11.6.22 22:33
@stinga píše:
tak podle sebe soudí tebe ;)
ona si sama odpověděla, tak si myslí, že je to normální - kdyby ti trollové byli aspoň vtipní

Asi chce být zajímavá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.6.22 22:36
@stinga píše:
mně také ne, já bych je poslala do pr…dele

Napsala jsem jí dva otazníky a pak jsem zprávu smazala. Nevěděla jsem, kdo to je. Až pak tady jsem poznala, že je z této diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
11.6.22 23:08
@Barry1997 píše:
Jsem skoro stejně stará jako vaše dcera. Jen o dva roky starší. Od doby, co nežijí se svými rodiči, tak si svůj život řídím podle sebe. Nikdo mi ani nezkouší do ničeho mluvit, neboť jsem všem řekla jasně najevo, že jsem dospělá a nepřeji si, aby mi někdo mluvil do života, ale je pravda, že já mám problémové rodiče. Pokud jste s dcerou doposud měla dobrý vztah, tak si to nepokažte. Vztahy jsou hodně křehké a navíc je to zbytečné. Stejně se nebude řídit tím, co se vám nelíbí. Pokud ji to budete furt vtloukat do hlavy, tak o ní můžete přijít. Pak nebudete mít dceru a ani vnouče.

Tohle zní trošku jako výhrůžka. Já zas považuju za normální v rodinách, kde to funguje, říct si věci narovinu. Také bych nebyla nadšená, kdyby moje 16-17 letá dcera začala žít s o 20 let starším chlapem. Vím, že bych sotva něco nadělala, ale svůj názor bych řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukukulina
12.6.22 01:26

dcera a její přítel

To jsem tedy nečekala, že se strhne taková vlna nenávisti, jenom kvůli jednomu příspěvku, ani já bych tedy toto nedokázala nikomu napsat, že je troll, mějte se. k.

• Citovat
  • Upravit
kukukulina
12.6.22 18:04

dcera a její přítel

Už se rozešli, tak Vás nebudu už zatěžovat mojí zprávou, myslím, že budete všichni rádi, kdo jste o mě říkali, že jsem troll, hlavně ten pan, nebo paní Topazio, který byl tak zlý a neurvalý, děkuji za pochopení, dáda

• Citovat
  • Upravit
32
12.6.22 21:55

Dcera a její přítel aneb Neskutečná proměna mé dcery

Milá „kukulino“, (Dádo-?)
také mám problém s dospělou dcerou, jak jsem se tady rovněž svěřila. Člověk občas potřebuje znát názor dalších lidí, zejména pokud se jedná o naše nejbližší. Říká se „Víc lidí, víc rozumu“ a „lépe situaci vyřeším“ atd.
Jenže: jak vidíš, tyto diskuse jsou absolutně k ničemu. Jen občas se totiž tady najde někdo. kdo chce poradit. Většinou sem píší t. zv. „štěkny“, které se chtějí hádat, případně někoho beztrestně urážet a šikanovat.
Nedávejme jim prosím příležitost, aby takto ukájely své zvrácené, úchylné choutky a potřeby.
Raději se poraďme s dobrou kamarádkou, pokud je věc vážná (jako ta moje), tak třeba s
psychologem. Nedovolme výše uvedeným individuím, aby nám kazili náladu, kterou už máme beztak zkaženou našimi problémy.
Takže Ti, milá „kukulino“ přeji, aby se tento problém vyřešil ke spokojenosti Vás obou.
Já osobně si myslím, že Tvoje dcera sama přijde na to, že žít s mužem, který je závislý jen na jejím dítěti a k ní nic necítí, nemá smysl (pokud už opravdu na to nepřišla).
Tím končím a přeji Vám oběma hodně štěstí. B. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.6.22 22:32
@kukukulina píše:
Už se rozešli, tak Vás nebudu už zatěžovat mojí zprávou, myslím, že budete všichni rádi, kdo jste o mě říkali, že jsem troll, hlavně ten pan, nebo paní Topazio, který byl tak zlý a neurvalý, děkuji za pochopení, dáda

Kde jsem byla zlá? 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukukulina
13.6.22 01:10

Ted už je to jedno, přečti si předešlé příspěvky, d

• Citovat
  • Upravit
kukukulina
13.6.22 03:24

Milá paní, děkuji vám za hezký a povzbuzující příspěvek, hned je to hezčí čtení, a člověku je líp, než číst zlé příspěvky, mějte se, dáda

• Citovat
  • Upravit
Myška zlatá
13.6.22 18:52

Diskuzi jsem nečetla celou, ale nech ji. Je to její život. Spousta holek jsou mladými mamčami

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky