Dcera a maturita

Anonymní
9.9.16 15:13

Dcera a maturita

Anonym prosim :kytka:
Jak byste holky reagovaly, kdyby Vaše dcera neudělala maturity na první pokus? Je teď ve čtvrtém ročníku a už straší, že to nedá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1818
9.9.16 15:19

To straší dost brzy :roll: :mrgreen: Ma ještě dost času se učit :mrgreen: Co bych dělala? Záleží, jak moc bych viděla, ze se snaží. Kdyby se připravovala a nedala, tak co. Da podruhé. Kdybych viděla, ze se na to vykašlala, tak bych se ji snažila domluvit, at zacne makat a ať to udělá podruhé. Jinak svět se nezbori. Někdo na maturite záři a někdo holt v záři. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.9.16 15:19

Tak pokud straší, že to nedá, tak jí to nejspíš není úplně ukradený a připraví se na maturitu natolik, aby jí udělala…a i kdyby neudělala, udělá na druhý pokus, pokud není úplně hloupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65295
9.9.16 15:20

Co byste asi tak mohli dělat? Zaplatíte doučování a zopakuje si to v září. Moje dcery taky stresovaly celý rok, obě daly v pohodě na jedničky a dvojky. Vždycky jsem jim říkala, že když nedají, nic se neděje, prostě si to zopáknou. Znám více lidí, kteří nedali ani 3. termín, teď jsou znovu ve čtvrťáku a budou mít další pokusy. A taky to ti rodiče přežili.

Příspěvek upraven 09.09.16 v 15:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
9.9.16 15:20

No a co. Tak zazari v zari..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
9.9.16 15:21

Proc anonym? Cim dal vic ptakovin se schovava za anonymitu, blazinec. Vzdyt tady stejne kazdy vystupuje pod nickem, coz je jisty druh anonymity, nevim proc vytvaret dalsi…No a dotaz zakladatelky nechapu, asi se nudi a nema o cem plkat, resi situaci, ktera nenastala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.16 15:23

@lauraka anonym z osobních důvodů, tak snad se to da pochopit ;)

• Citovat
  • Upravit
56309
9.9.16 15:26
@Anonymní píše:
Anonym prosim :kytka:
Jak byste holky reagovaly, kdyby Vaše dcera neudělala maturity na první pokus? Je teď ve čtvrtém ročníku a už straší, že to nedá.

Kdyby se cíleně neučila a flákala to, tak bych zuřila. Jinak by se spíš snažila ji podpořit. Zrovna to teď jedna známá řeší. Holka dělala opravku teď a normálně nastoupila na vejšku. V podstatě žádná tragédie

Příspěvek upraven 09.09.16 v 15:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
@Anonymní píše:
@lauraka anonym z osobních důvodů, tak snad se to da pochopit ;)

no upřímně, já ho taky nechápu..co je na nějaké hypotetické otázce osobního :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
@Anonymní píše:
@lauraka anonym z osobních důvodů, tak snad se to da pochopit ;)

No to se teda neda pochopit, co je v tom prosim te osobniho? Absolutne nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
9.9.16 15:27

To rika kazdy, ze to neda :lol: taky jsem to rikala a dala jsem to s prehledem, dala bych to urcite i ted z hlavy a to uz je to tri roky, nebylo to nic tezkeho a po pravde jsem se na to moc nepodivala a to jsem tam mela pravo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15313
9.9.16 15:31

Když neudělá teď, zvládne to v září, jak na to rodič může reagovat :nevim: ale pokud se aspoň trochu učí, má průměrné známky není důvod aby neodmaturovala. Moje dcera už má taky nervy a tvrdí jak nezvládne maturu, přijímačky vš a to nikdy neměla horší vysvědčení než vyznamenání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
9.9.16 15:31
@lauraka píše:
No to se teda neda pochopit, co je v tom prosim te osobniho? Absolutne nic.

osobní je situace její dcery zakladatelka nepíše o sobě ale o někom jiném takže to chápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
9.9.16 15:32
@mamina89 píše:
To straší dost brzy :roll: :mrgreen: Ma ještě dost času se učit :mrgreen: Co bych dělala? Záleží, jak moc bych viděla, ze se snaží. Kdyby se připravovala a nedala, tak co. Da podruhé. Kdybych viděla, ze se na to vykašlala, tak bych se ji snažila domluvit, at zacne makat a ať to udělá podruhé. Jinak svět se nezbori. Někdo na maturite záři a někdo holt v záři. :hug:

a jestli nedostudovali, tak studují dodnes :lol:

• Citovat
  • Upravit
2839
9.9.16 15:36

@ka2ka Tak tady muzeme vsichni psat pod anonymem ne? Pak se dohadovat, kterej anonym patri komu. Vzdyt nenapsala osobniho vubec nic, ze se jeji dite boji maturity? Tak to se boji tak 90 deti ze 100 ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze