Dcera a prostituce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1349
2.1.19 18:10

ono ja bych to rekl uprijmne spouste rodicum se to libit nebude ale ono plno holek jsou takovych neco jako spolecnic akorat za to neberou prachy ale je hodne co ma plno chlapu za mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
2.1.19 18:12
@B4RC3LON4 píše:
ono ja bych to rekl uprijmne spouste rodicum se to libit nebude ale ono plno holek jsou takovych neco jako spolecnic akorat za to neberou prachy ale je hodne co ma plno chlapu za mesic

Nazyvejme to „pussysharing“
Stejně jako car sharing…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
2.1.19 18:12

Hlavně si nezavírejte dveře nějakým uháhleným rozhodnutím. Pořád je to vaše dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.19 18:14

Píšu anonymně, citlivé údaje o rodině. Radu pro vas nemam, ale rodinny pribeh jo..Můj bratranec potkal jednu slečnu, do které se zamiloval, byla u mamky na „dovolené“, protože jinak pracovala a žila ve Švýcarsku. Jaká to byla náhoda, že za měsíc už byla těhotná..holt nehoda, říkali jsme si všichni..ale bylo nám divný, že z té PR agentury, kde údajně pracovala, dostala tak dlouhé volno a nikomu tam to nevadí.. dal nám bylo divné, že v tehu přibrala 40 kg a ještě divnejsi nám bylo, že kdyz bylo malemu pul roku, zacala hubnout a do 4 mesicu byla kila pryc, i kdyz opravdu hodne jedla. No, všechno se ukázalo asi po 2 letech neskutecnych scen a terorizovani celé rodiny. Holka nedělala u PR agentury, ale delala slapku. Normálně byla i na webovych stránkách toho jejich podniku. A co víc, ujizdela na pervitinu. S bratrancem uz neni, maleho si stridaji po tydnu. Ten tyden, kdy u ni neni, si jezdi vydelavat, jinak ziji tady. Takže pokud by moje dcera někdy tohle dělala, byla bych úplně zoufalá a vůbec nevím, jak bych se k tomu postavila…je mi lito, ze to vasi dceri pripada jako dobrá pracovní nabídka. (Otevírání dopisu se mi ale taky nelíbí…)

• Citovat
  • Upravit
826
2.1.19 18:14
@cocomoon píše:
Hlavně si nezavírejte dveře nějakým uháhleným rozhodnutím. Pořád je to vaše dcera.

záleží jaký má dcerunka žaludek,
osobně si myslím, že jakmile se tam po ní bude plazit pár oplzlých starých němců, rychle jí to přejde, snad si nemyslí, že tam bude hopsat na vymakaných hokejistech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
2.1.19 18:16
@cocomoon píše:
Hlavně si nezavírejte dveře nějakým uháhleným rozhodnutím. Pořád je to vaše dcera.

Teď už je to dcera všech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.19 18:16

@Delaltctrl právě! O tom jsem zrovna napsala..

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
2.1.19 18:18
@Delaltctrl píše:
I studentky vs často nabízejí svoje tělo od 1000kc-2000kc za hodinu. Případně je teď trend brát si měsíční paušál cca 15 000kc a mít neomezeny počet vstupu…

Hloupost s tou permanentkou.

• Citovat
  • Upravit
1349
2.1.19 18:18

ono podle me pokud je to treba 22 leta a uziva si s nekym kdo ma 35 let to neni takova hruza ale kdyz mu je 70 let tak to je hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
2.1.19 18:19
@zuracz1 píše:
záleží jaký má dcerunka žaludek,
osobně si myslím, že jakmile se tam po ní bude plazit pár oplzlých starých němců, rychle jí to přejde, snad si nemyslí, že tam bude hopsat na vymakaných hokejistech

Jak dostane první výplatu, bude ji to jedno… Ale statisticky, je možný že to rozhazi za drogy nebo luxusní zboží a domů prijede s holim zadkem a osoupanou pipinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.1.19 18:19
@B4RC3LON4 píše:
ono podle me pokud je to treba 22 leta a uziva si s nekym kdo ma 35 let to neni takova hruza ale kdyz mu je 70 let tak to je hrozne

Hrozné v čem?

• Citovat
  • Upravit
2013
2.1.19 18:22
@Klopotkova píše:

Tak to teda není hloupost. Jsou to holky, co chtějí mít jednoho jistyho zase většinou studentky vs, co se nepotřebuji kurvit celý den brigáda jim nevoní a ppkazdny s někým jiným. Tak mají jednoho a dvakrát týdně se sejdou, ona u něj prespi celou noc (bezna cena za noc 5000)a tak to chodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
2.1.19 18:23
@Klopotkova píše:
Hrozné v čem?

Babicko pojd se pomilovat. Ale dedo vždyť já už ji mám celou ztrouchnivelou. To nevadí baby, já ti ho tam nasypu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
2.1.19 18:26
@Klopotkova píše:

tak to hloupost není, stačí kouknout na amatery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
2.1.19 18:27

Na druhou stranu, aspoň že si vybrala Švýcarsko… Kdyby jela do Thajska, tak vydělá sotva průměrnou českou mzdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí