Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky - vzpomněla jsem si při tomhle tématu na naprosto skvělý díl Soukromé pasti - Fajn brigáda… Pamatujete ?? https://voyo.nova.cz/…fajn-brigada
holka na to dojela - na svou minulost… klidně až po vystudování vš.. a je úplně jedno, jak ušlechtilé důvody ji k tomu vedly.. jednou děvka, vždycky děvka.. bohužel ![]()
@růžový achát píše:
@DelaltctrlA to je docela dobrý byznys
Ona ta pipina je zlatej důl doslova. Když tam pustís správný horníky..
@Lucy75 píše:
Holky - vzpomněla jsem si při tomhle tématu na naprosto skvělý díl Soukromé pasti - Fajn brigáda… Pamatujete ?? https://voyo.nova.cz/…fajn-brigada
holka na to dojela - na svou minulost… klidně až po vystudování vš.. a je úplně jedno, jak ušlechtilé důvody ji k tomu vedly.. jednou děvka, vždycky děvka.. bohužel
Ano. Sandra Nováková?
@Russet jj, to by přesně ten díl.. trochu (dost) z toho mrazilo..
zbývá jen zakladatelce přát, aby měl osud dcery mírnější průběh…
@Delaltctrl píše:
Jo, to chlapi nemaj
![]()
Jak se to vezme. Ty bys byl ochotný do kalhot pustit každou, která si zaplatí? Podle mě jsou na tom dobrý leda ty peníze. Jinak blé, fuj, hnus. Zlatej důl pro ty, co se neštítěj cizích chlapů. Já kolikrát nemám chuť ani nikomu podat ruku…
@Lucy75 píše:
@Russet jj, to by přesně ten díl.. trochu (dost) z toho mrazilo..
zbývá jen zakladatelce přát, aby měl osud dcery mírnější průběh…
Třeba to prokoukne brzo a přifrčí domů.
@Anonymní píše:
Ahojky, chci se s vámi poradit kvůli naší starší dceři (22 let). Už dlouho mluví o tom, že odjede za prací do Švýcarska její hodně dobrá kamarádka tam dělá u koní a že by jí tam mohla něco zařídit. Nikdy nikam neodjela proto nás překvapilo, když na její jméno přišel dopis ze Švýcarska (dcera u nás už sice nebydlí, ale má tu stále trvalý pobyt). Přišlo nám to s manželem podezřelé, tak jsme to otevřeli a on to nějaký papír z eskortu, že se tam prý ptala po práci a nějaké pracovní podmínky atd. No zhrozili jsme se! Hned jsem to volala dceři, byla jsem tak vytočená a trochu i doufala, že je to nějaký omyl a ona na to úplně v klidu že si pro papír teda dojde. Když jsme se jí pak ptali jestli to jako opravdu myslí vážně a prý jo. Myslela jsem, že mě vomejou! A že když už jí otevíráme poštu tak jsme si určitě i přečetli kolik tam bude brát peněz a jaký jsou tam výhody.Musela jsem jí vyhodit protože to na mě bylo moc. Jsem přesvědčená, že jí to zařídila ta její kamarádka mluvila jsem s její matkou a ta mi řekla, že tam dělá u koní a že to přece musím vidět, když jí mám taky přidanou na fb a pořád dává nějaké fotky z práce. To je sice pravda, ale na fb si člověk muže dávat co chce. Přes svátky jsme ses dcerou chvíli viděli, ale bavit se o tom vůbec nechtěla Dnes na její jméno přišel zas nějaký doporučený dopis manžel byl zrovna doma tak jí to volal o ona mu do telefonu oznámila, že to asi bude prac. smlouva a že si ji na poště vyzvedne. Co mám dělát? Co když opravdu odjede? Co si řeknou lidi?
Tak reknu to takhle, pro me by to znamenalo, ze jsem komplet selhala pri jeji vychove. Co reknou lidi by bylo pro me asi tak to posledni, co by me zajimalo. Jestli neco po detech chci, aby chapaly, ze penize nejsou vsechno. Tohle je teda hodne smutne…ted uz s tim nic neudelas. Je ji 22.
@Delaltctrl píše:
Vnimal bys to tak i u vlastni dcery??
@Russet píše:
Jo, to chlapi nemaj![]()
![]()
Jak se to vezme. Ty bys byl ochotný do kalhot pustit každou, která si zaplatí? Podle mě jsou na tom dobrý leda ty peníze. Jinak blé, fuj, hnus. Zlatej důl pro ty, co se neštítěj cizích chlapů. Já kolikrát nemám chuť ani nikomu podat ruku…
Ja bych to nedělal… Ale bejt vlastník domu plnyho zlatých dolů z východní Evropy, popř Afriky pro fajnšmekry … To by mi nevadilo.
@Lenka_Hal píše:
Vnimal bys to tak i u vlastni dcery??
Samozřejmě že ne. Asi bych ji zabil…
Myslim ze si naprosto nedokaze predstavit do ceho jde. Pokud ma sebeuctu a nejake moralni zasady tak odtamtud behem par tydnu utece.
Sice je to zabalene do jakoze Svycarsky hogofogo bordel ale porad je to hnus. Proto vetsina prostitutek a to i „luxusnich“ jede v drogach aby neresily.
@Russet píše:
Vida
Ale teď se bavíme o cizí mladý „otevřený“ holce…
@Anonymní píše:
Ahojky, chci se s vámi poradit kvůli naší starší dceři (22 let). Už dlouho mluví o tom, že odjede za prací do Švýcarska její hodně dobrá kamarádka tam dělá u koní a že by jí tam mohla něco zařídit. Nikdy nikam neodjela proto nás překvapilo, když na její jméno přišel dopis ze Švýcarska (dcera u nás už sice nebydlí, ale má tu stále trvalý pobyt). Přišlo nám to s manželem podezřelé, tak jsme to otevřeli a on to nějaký papír z eskortu, že se tam prý ptala po práci a nějaké pracovní podmínky atd. No zhrozili jsme se! Hned jsem to volala dceři, byla jsem tak vytočená a trochu i doufala, že je to nějaký omyl a ona na to úplně v klidu že si pro papír teda dojde. Když jsme se jí pak ptali jestli to jako opravdu myslí vážně a prý jo. Myslela jsem, že mě vomejou! A že když už jí otevíráme poštu tak jsme si určitě i přečetli kolik tam bude brát peněz a jaký jsou tam výhody. Musela jsem jí vyhodit protože to na mě bylo moc. Jsem přesvědčená, že jí to zařídila ta její kamarádka mluvila jsem s její matkou a ta mi řekla, že tam dělá u koní a že to přece musím vidět, když jí mám taky přidanou na fb a pořád dává nějaké fotky z práce. To je sice pravda, ale na fb si člověk muže dávat co chce. Přes svátky jsme ses dcerou chvíli viděli, ale bavit se o tom vůbec nechtěla Dnes na její jméno přišel zas nějaký doporučený dopis manžel byl zrovna doma tak jí to volal o ona mu do telefonu oznámila, že to asi bude prac. smlouva a že si ji na poště vyzvedne. Co mám dělát? Co když opravdu odjede? Co si řeknou lidi?
Tak jsem si vygooglila co je eskorta a můžeš být klidná. Eskorta je ozbrojený doprovod vězňů nebo trestanců například k soudu nebo do nějaké vězeňské nemocnice či převážení z vězení do jiného vězení-to proto, že by mohl v jednom vězení zdomácnět až moc. Takže bude asi u policie či nějaké bezpečnostní agentury. ![]()