Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Lenka_Hal píše:
No, alespon to tvrdi…![]()
Myslim, ze v jeho pripade neni moc pochyb.
Je fakt že ženskou co by měla moje názory nebo apson podobný taky neznám..
@Delaltctrl píše:je to zásadní věc. Všechno na světě se točí kolem vagíny… Obraz od Ringo Čecha :Zvířátka obdivuji p/cu… To vystihuje.
Důležitější je hlava.
@Božislava píše:
Důležitější je hlava.
ne, nejdůležitější je postava ženy, musí být krásná a dobře vyvinutá, obličej umíš vždy schovat do pytle, pod polštář ![]()
@zuracz1 píše:
ne, nejdůležitější je postava ženy, musí být krásná a dobře vyvinutá, obličej umíš vždy schovat do pytle, pod polštář
Aha. ![]()
@Delaltctrl píše:je to zásadní věc. Všechno na světě se točí kolem vagíny… Obraz od Ringo Čecha :Zvířátka obdivuji p/cu… To vystihuje.
Zasadni budiz a je pro Tebe i zakladni ?
@Kralikcek píše:Ženu bez vagíny bych nechtěl…
Zasadni budiz a je pro Tebe i zakladni ?
@Delaltctrl píše: Ženu bez vagíny bych nechtěl…
takže Thajské Ladyboy nee jo? ![]()
holky vy tomu některá věříte? Jasně zejména eskort service v dnešní době 100% komunikuje s uchazečkami pomocí pošty
a že dcera někde ve švýcarsku agentuře poskytla adresu maminky, aby to na ní jó prasko?
@Lalelale píše:
holky vy tomu některá věříte? Jasně zejména eskort service v dnešní době 100% komunikuje s uchazečkami pomocí poštya že dcera někde ve švýcarsku agentuře poskytla adresu maminky, aby to na ní jó prasko?
Taky se mi nezdá, že by s ní v dnešní době komunikovali prostřednictvím pošty, nicméně dcera má trvalý pobyt u rodičů, to zakladatelka psala.
Mě přijde divné že se zakladatelka nevyjadřuje,tím se mi ta historka zda celá nějaká divná ![]()
@Klopotkova píše:
Taky se mi nezdá, že by s ní v dnešní době komunikovali prostřednictvím pošty, nicméně dcera má trvalý pobyt u rodičů, to zakladatelka psala.
TP nic neznamená. Dcera tam dávno nebydlí, proč by teda zadávala českou adresu, když eskort chce dělat ve švýcarsku? A následně ji švýcarský night club poštou kontaktuje, že se tam ptala po práci?
asi ani jeden z nich nemá email nebo telefon. Zakladatelka pěkně kecá
@Lalelale píše:
TP nic neznamená. Dcera tam dávno nebydlí, proč by teda zadávala českou adresu, když eskort chce dělat ve švýcarsku? A následně ji švýcarský night club poštou kontaktuje, že se tam ptala po práci?asi ani jeden z nich nemá email nebo telefon. Zakladatelka pěkně kecá
protože na občance máš adresu trvalého bydliště?
proto se uvádí ta
asi nečekala že tam něco pošlou, max tu smlouvu protože jí má třeba podepsat a poslat dopředu zpátky…
@zuracz1 píše:
protože na občance máš adresu trvalého bydliště?proto se uvádí ta
asi nečekala že tam něco pošlou, max tu smlouvu protože jí má třeba podepsat a poslat dopředu zpátky…
To se dnes posílá elektronickou poštou, vše nascanované a elektronicky.
@Klopotkova píše:
To se dnes posílá elektronickou poštou, vše nascanované a elektronicky.
podnik od podniku, dělám ve stavebnictví a jsou firmy které to požadují v papírové podobě
@zuracz1 píše:
protože na občance máš adresu trvalého bydliště?proto se uvádí ta
tohle je hrozná blbost. Ani jeden z mých zamětnavatelů (a to šlo o výrazně serióznější odvětví) nikdy neměl můj TP
k čemu asi tak, když je důležitá adresa bydliště v dané zemi? Jako že holka pojede do čech vyzvednout si dopis a smlouvu a zpátky do švýcarska to odevzdat?
to dává smysl