Dcera a prostituce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2013
2.1.19 20:19
@Lenka_Hal píše:
No, alespon to tvrdi… :think: :lol: Myslim, ze v jeho pripade neni moc pochyb.

Je fakt že ženskou co by měla moje názory nebo apson podobný taky neznám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
2.1.19 20:19
@Delaltctrl píše: :D je to zásadní věc. Všechno na světě se točí kolem vagíny… Obraz od Ringo Čecha :Zvířátka obdivuji p/cu… To vystihuje.

Důležitější je hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
2.1.19 20:32
@Božislava píše:
Důležitější je hlava.

ne, nejdůležitější je postava ženy, musí být krásná a dobře vyvinutá, obličej umíš vždy schovat do pytle, pod polštář :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
2.1.19 20:39
@zuracz1 píše:
ne, nejdůležitější je postava ženy, musí být krásná a dobře vyvinutá, obličej umíš vždy schovat do pytle, pod polštář :lol:

Aha. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
2.1.19 20:40
@Delaltctrl píše: :D je to zásadní věc. Všechno na světě se točí kolem vagíny… Obraz od Ringo Čecha :Zvířátka obdivuji p/cu… To vystihuje.

Zasadni budiz a je pro Tebe i zakladni ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
2.1.19 20:51
@Kralikcek píše:
Zasadni budiz a je pro Tebe i zakladni ?
Ženu bez vagíny bych nechtěl…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
2.1.19 20:55
@Delaltctrl píše: Ženu bez vagíny bych nechtěl…

takže Thajské Ladyboy nee jo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
2.1.19 21:06

holky vy tomu některá věříte? Jasně zejména eskort service v dnešní době 100% komunikuje s uchazečkami pomocí pošty :mrgreen: a že dcera někde ve švýcarsku agentuře poskytla adresu maminky, aby to na ní jó prasko?

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
2.1.19 21:10
@Lalelale píše:
holky vy tomu některá věříte? Jasně zejména eskort service v dnešní době 100% komunikuje s uchazečkami pomocí pošty :mrgreen: a že dcera někde ve švýcarsku agentuře poskytla adresu maminky, aby to na ní jó prasko?

Taky se mi nezdá, že by s ní v dnešní době komunikovali prostřednictvím pošty, nicméně dcera má trvalý pobyt u rodičů, to zakladatelka psala.

• Citovat
  • Upravit
4615
2.1.19 21:13

Mě přijde divné že se zakladatelka nevyjadřuje,tím se mi ta historka zda celá nějaká divná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
2.1.19 21:14
@Klopotkova píše:
Taky se mi nezdá, že by s ní v dnešní době komunikovali prostřednictvím pošty, nicméně dcera má trvalý pobyt u rodičů, to zakladatelka psala.

TP nic neznamená. Dcera tam dávno nebydlí, proč by teda zadávala českou adresu, když eskort chce dělat ve švýcarsku? A následně ji švýcarský night club poštou kontaktuje, že se tam ptala po práci? :mrgreen: asi ani jeden z nich nemá email nebo telefon. Zakladatelka pěkně kecá

• Citovat
  • Upravit
826
2.1.19 21:17
@Lalelale píše:
TP nic neznamená. Dcera tam dávno nebydlí, proč by teda zadávala českou adresu, když eskort chce dělat ve švýcarsku? A následně ji švýcarský night club poštou kontaktuje, že se tam ptala po práci? :mrgreen: asi ani jeden z nich nemá email nebo telefon. Zakladatelka pěkně kecá

protože na občance máš adresu trvalého bydliště? :roll: proto se uvádí ta
asi nečekala že tam něco pošlou, max tu smlouvu protože jí má třeba podepsat a poslat dopředu zpátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.1.19 21:18
@zuracz1 píše:
asi nečekala že tam něco pošlou, max tu smlouvu protože jí má třeba podepsat a poslat dopředu zpátky…

To se dnes posílá elektronickou poštou, vše nascanované a elektronicky.

• Citovat
  • Upravit
826
2.1.19 21:23
@Klopotkova píše:
To se dnes posílá elektronickou poštou, vše nascanované a elektronicky.

podnik od podniku, dělám ve stavebnictví a jsou firmy které to požadují v papírové podobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
2.1.19 21:26
@zuracz1 píše:

tohle je hrozná blbost. Ani jeden z mých zamětnavatelů (a to šlo o výrazně serióznější odvětví) nikdy neměl můj TP :) k čemu asi tak, když je důležitá adresa bydliště v dané zemi? Jako že holka pojede do čech vyzvednout si dopis a smlouvu a zpátky do švýcarska to odevzdat? :mrgreen: to dává smysl

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML