Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Lalelale píše:
tohle je hrozná blbost. Ani jeden z mých zamětnavatelů (a to šlo o výrazně serióznější odvětví) nikdy neměl můj TPk čemu asi tak, když je důležitá adresa bydliště v dané zemi? Jako že holka pojede do čech vyzvednout si dopis a smlouvu a zpátky do švýcarska to odevzdat?
to dává smysl
já myslel že smlouvu o dílo požadují v papírové podobě, pracovní smlouva musí být také vyhotovena ve 2 originálech, jeden ty a jeden zaměstnavatel
a ona ještě ve Švýcarsku není
@Lalelale píše:
přesně tak, a když ne, tak se vždy ujasnuje adresa, kam to poslat. ale to je jedno, zakladatelka je troll, který jen úspěšně rozproudil ohnivou diskuzi
No, povodil si nás…
Jestli v tom dnešním dopise opravdu byla smlouva nevíme, možná to dcera řekla do telefonu schválně aby tátu ještě víc vyprovokovala. Samozřejmě mám o ni strach a bohužel si i uvědomuju, že v tomhle věku už s tím nic neuděláme. Připadám si ale hrozně vidím, že moje výchova selhala a že jsem asi úplně neschopná matka
@Anonymní píše:
Jestli v tom dnešním dopise opravdu byla smlouva nevíme, možná to dcera řekla do telefonu schválně aby tátu ještě víc vyprovokovala. Samozřejmě mám o ni strach a bohužel si i uvědomuju, že v tomhle věku už s tím nic neuděláme. Připadám si ale hrozně vidím, že moje výchova selhala a že jsem asi úplně neschopná matka
To jo no…
@Božislava píše:
Eskorta a Eskort není totéž. Vygooglovala jsem-chození prostitutky za klientem k němu domů.
A to jsi zjistila až při této diskuzi?!
![]()
@Delaltctrl píše:je to zásadní věc. Všechno na světě se točí kolem vagíny… Obraz od Ringo Čecha :Zvířátka obdivuji p/cu… To vystihuje.
Ringo je hnusnej oslizlej dědek. Ten o sexu může leda kreslit.
@Klopotkova píše:
Co je na tom špatné dělat prostitutku?
Podotÿkám, pocházím z milující a normální rodiny, mám středoškolské vzdělání a nepiznala jsem nedostatek a přes to všechno považuji prostituci za normální povolání.
Teď vás opouštím, válím x milenkou do páry.
Pro někoho, kdo spí jen s tím, ke komu má vztah a jen s jedním třeba x let, je to dost hnusný povolání. Může otěhotnět, dostat hnusnou nemoc a její důstojnost dostane hodně na frak. Pro tebe nepochopitelné, ale pro většinu žen a matek nepřijatelné.
@Anonymní píše:
To není o tom, že bys jako matka musela nutně selhat, tady jde o povahu a nastavení Tvojí dcery.
Hlavně neřeš otázky typu - Co na to řeknou lidi?
![]()
@Klopotkova píše:
To není o tom, že bys jako matka musela nutně selhat, tady jde o povahu a nastavení Tvojí dcery.
Hlavně neřeš otázky typu - Co na to řeknou lidi?![]()
Je mi líto matky i dcery, ale komu není rady, tomu není pomoci. Pro matku to není dobré, většinou v tom prostitutky zabřednou. ![]()
„Co na to reknou lidi“. To je otazka, to Vas opravdu zajimaji ostatni? Nemelo by Vas spis zajimat neci jineho? Treba strach z toho, ze Vam ji do CR privezou nohama napred?
Jeji 22 let. Je dospela a je to jeji zivor. Bohuzel nic jineho nez se s tim smirit Vam nezbyva. Budte ji spise oporou, treba si to nakonec rozmysli. Timto Vasim chovanim k ni, ji tam dozenete jeste driv, nez se nadejete. Mam tale dceru, zatim 5 letou a nedovedu si to predstavit. Ale rozhodne pro ni chci byt paratak a mama, ktera ji vyslechne a pomuze ji s cim koli, pokud to bude v mych silach. Sejdete se sni sama, bez muze, promluvte si spolu nez Vam odjede. Pomuze Vam to vsem. ![]()
přesně tak, a když ne, tak se vždy ujasnuje adresa, kam to poslat. ale to je jedno, zakladatelka je troll, který jen úspěšně rozproudil ohnivou diskuzi