Dcera a prostituce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
2.1.19 21:27
@Klopotkova píše:
To se dnes posílá elektronickou poštou, vše nascanované a elektronicky.

přesně tak, a když ne, tak se vždy ujasnuje adresa, kam to poslat. ale to je jedno, zakladatelka je troll, který jen úspěšně rozproudil ohnivou diskuzi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
826
2.1.19 21:31
@Lalelale píše:
tohle je hrozná blbost. Ani jeden z mých zamětnavatelů (a to šlo o výrazně serióznější odvětví) nikdy neměl můj TP :) k čemu asi tak, když je důležitá adresa bydliště v dané zemi? Jako že holka pojede do čech vyzvednout si dopis a smlouvu a zpátky do švýcarska to odevzdat? :mrgreen: to dává smysl

já myslel že smlouvu o dílo požadují v papírové podobě, pracovní smlouva musí být také vyhotovena ve 2 originálech, jeden ty a jeden zaměstnavatel

a ona ještě ve Švýcarsku není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
2.1.19 21:48
@Lalelale píše:
přesně tak, a když ne, tak se vždy ujasnuje adresa, kam to poslat. ale to je jedno, zakladatelka je troll, který jen úspěšně rozproudil ohnivou diskuzi :mrgreen:

No, povodil si nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.19 22:01

Jestli v tom dnešním dopise opravdu byla smlouva nevíme, možná to dcera řekla do telefonu schválně aby tátu ještě víc vyprovokovala. Samozřejmě mám o ni strach a bohužel si i uvědomuju, že v tomhle věku už s tím nic neuděláme. Připadám si ale hrozně vidím, že moje výchova selhala a že jsem asi úplně neschopná matka

• Citovat
  • Upravit
2013
2.1.19 22:25
@Anonymní píše:
Jestli v tom dnešním dopise opravdu byla smlouva nevíme, možná to dcera řekla do telefonu schválně aby tátu ještě víc vyprovokovala. Samozřejmě mám o ni strach a bohužel si i uvědomuju, že v tomhle věku už s tím nic neuděláme. Připadám si ale hrozně vidím, že moje výchova selhala a že jsem asi úplně neschopná matka

To jo no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.1.19 09:07
@Božislava píše:
Eskorta a Eskort není totéž. Vygooglovala jsem-chození prostitutky za klientem k němu domů. :?

A to jsi zjistila až při této diskuzi?! :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.1.19 09:09
@Delaltctrl píše: :D je to zásadní věc. Všechno na světě se točí kolem vagíny… Obraz od Ringo Čecha :Zvířátka obdivuji p/cu… To vystihuje.

Ringo je hnusnej oslizlej dědek. Ten o sexu může leda kreslit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.1.19 09:13
@Klopotkova píše:
Co je na tom špatné dělat prostitutku?
Podotÿkám, pocházím z milující a normální rodiny, mám středoškolské vzdělání a nepiznala jsem nedostatek a přes to všechno považuji prostituci za normální povolání.
Teď vás opouštím, válím x milenkou do páry. :mavam:

Pro někoho, kdo spí jen s tím, ke komu má vztah a jen s jedním třeba x let, je to dost hnusný povolání. Může otěhotnět, dostat hnusnou nemoc a její důstojnost dostane hodně na frak. Pro tebe nepochopitelné, ale pro většinu žen a matek nepřijatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.1.19 12:34
@Anonymní píše:
Jestli v tom dnešním dopise opravdu byla smlouva nevíme, možná to dcera řekla do telefonu schválně aby tátu ještě víc vyprovokovala. Samozřejmě mám o ni strach a bohužel si i uvědomuju, že v tomhle věku už s tím nic neuděláme. Připadám si ale hrozně vidím, že moje výchova selhala a že jsem asi úplně neschopná matka

To není o tom, že bys jako matka musela nutně selhat, tady jde o povahu a nastavení Tvojí dcery.
Hlavně neřeš otázky typu - Co na to řeknou lidi? :nevim: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7333
4.1.19 19:53
@Klopotkova píše:
To není o tom, že bys jako matka musela nutně selhat, tady jde o povahu a nastavení Tvojí dcery.
Hlavně neřeš otázky typu - Co na to řeknou lidi? :nevim: :mavam:

Je mi líto matky i dcery, ale komu není rady, tomu není pomoci. Pro matku to není dobré, většinou v tom prostitutky zabřednou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
5.1.19 09:26

„Co na to reknou lidi“. To je otazka, to Vas opravdu zajimaji ostatni? Nemelo by Vas spis zajimat neci jineho? Treba strach z toho, ze Vam ji do CR privezou nohama napred?
Jeji 22 let. Je dospela a je to jeji zivor. Bohuzel nic jineho nez se s tim smirit Vam nezbyva. Budte ji spise oporou, treba si to nakonec rozmysli. Timto Vasim chovanim k ni, ji tam dozenete jeste driv, nez se nadejete. Mam tale dceru, zatim 5 letou a nedovedu si to predstavit. Ale rozhodne pro ni chci byt paratak a mama, ktera ji vyslechne a pomuze ji s cim koli, pokud to bude v mych silach. Sejdete se sni sama, bez muze, promluvte si spolu nez Vam odjede. Pomuze Vam to vsem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí