Dcera chodí se synem mého partnera

Anonymní
24.1.21 14:12

Dcera chodí se synem mého partnera

Zdravím a moc prosím o anonym. Moje dcera a syn mého partnera spolu začali chodit, hodně mě to překvapilo. Vadí mi to, připadá mi to celé takové divné, tak se jim radši vyhýbám. Jak byste reagovali? Já jsem momentálně úplně mimo a nemůžu si zvyknout.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
24.1.21 14:16

Tak nejsou pribuzni geneticky ani papirove. Takze je to problem ve tvem vnimani. Predpokladam, ze jsi je seznamila ty a tvuj partner :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
24.1.21 14:18

No jaká matka, taká katka :-D Evidentně máte obě podobný vkus.

Nenaděláš s tím nic. A má to výhodu - znáš jeho rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.1.21 14:18

Se zkus zeptat dcery, jestli jí nevadí, že ty chodíš s otcem jejího partnera…

• Citovat
  • Upravit
6794
24.1.21 14:21

Tak se rozejdi s partnerem, kdyz ti to vadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
24.1.21 14:22

Nejsou příbuzní.. :nevim: takže bych je nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.21 14:23

MOje matka žije s mým tchánem, takže chápu, že ti to nějakým způsobem vadí. Na druhou stranu tvoje dcera a jeho syn nejsou geneticky spojení a tudíž jim to dopřej.
Jen problém může nastat pokud žijete všichni ve stejné domácnosti a rozejdou se. Případně, když se rozejdete vy dva a oni spolu budou i nadále.

• Citovat
  • Upravit
74217
24.1.21 14:24

Takovy par byl i v Malych laskach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
24.1.21 14:26

To se dalo i čekat, ale o nic přece nejde. jako rodiny už se znáte a oni příbuzní nejsou. Blbý bude když se rozejdou a budou se muset tak nějak stýkat protože vy jako rodiče jste spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
24.1.21 14:27

Tak přesně z tohohle si děláme s mužem legraci. A co jako? Příbuzní nejsou, osobně by mi to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
24.1.21 14:34

Pokud je s nim šťastná, tak ji to přej, nic vic nenaděláš, akorat bys udělala zbytečně zle sama sobě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
24.1.21 14:37

No tak s ním chodí asi se zamilovala stejně jako ty.
Je to jejich věc, když se mají rádi.
Když budou mít děti, tak vás to s přítelem sblíží ještě víc. Přejte jim to a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
24.1.21 14:40

To bylo v tom seriálu Horákovi, ne?

• Citovat
  • Upravit
5960
24.1.21 14:42

A co kdyby si ty začala chodit s otcem přítele tvé dcery? Jak by si chtěla aby to dcera vnimala? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.21 14:44

A co je za problém? Co ti na tom vadí? Máma si taky našla nového partnera a já začala chodit s jeho synem. Jsme spolu 15 let. Naši se před pár lety rozešli, ale my spolu zůstali. Nikdy s tím nikdo neměl problém. Naopak to je super. V době, kdy byli naši ještě spolu, tak měli společná vnoučata, takže to bylo celé takové normální.
@Markéta80 blbé to je i opačně. Naši se rozešli a my spolu zůstali. Ty začátky byly divné, ale sedlo si to. Loni jsme byli na Vánoce všichni spolu a tchán přivezl novou partnerku. Byly to nejlepší Vánoce za několik let.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová