Dcera mě napadla

Anonymní
18.12.22 22:30

Dcera mě napadla

Dobrý večer všem, prosím o anonym.
Bydlím sama s dcerou - 24 let, s bývalým manželem nejsem v kontaktu a dcera také ne. Dcera má pouze maturitu z gymnázia a občas jde na víkend na brigádu do hospody jako servírka. Chtěla jsem, aby si našla práci a postavila se na vlastní nohy. Jenže dcera má tisíc výmluv a se vším problém a pracovat nechce. Často chodí domů opilá a cítila jsem ji z oblečení i marihuanu - několikrát jsem dala kázání že dobrý ať se napije, ale ne, že bude chodit domů každý druhý den úplně mil…Vše financuju já (jídlo, energie, mobily, kapesné 8000 pro dceru atd.). Sehnala jsem ji u známého ve firmě práci jako účetní, přesvědčila jsem ho, že je dcera šikovná a že se vše ráda naučí (nebyl z toho nějak extra nadšený, protože nemá ekonomické vzdělání a je bez jakékoliv praxe). Dcera tam první den udělala hroznou scénu, že tuhle otročinu dělat nebude atd. Už jsem na to neměla a zvýšila na ni hlas ať už zvedne zadek a začne se chovat jako dospělá, že já ji přece nebudu živit do smrti… Začala velká hádka, při které mi dala několik facek, ne nějak s rozumem, ale doslova mě zfackovala jak malý děcko, že jsem nevěděla čí jsem. Poté utekla ke kamarádovi a přišla druhý den bez omluvy a chtěla po mě 3 tisíce na oblečení, samozřejmě jsem ji nic nechtěla dát a ona se mi začala hrabat v peněžence. Začaly jsme o ni přetahovat a ona mě vzala a hodila se mnou o lednici a zase mě zfackovala, dokonce mě i poplivala. Už nemůžu dál, chci Vánoce oslavit v klidu s rodiči a i s dcerou, kdyby se omluvila a začala se normálně chovat. Dneska opět přišla po 2 dnech domů a zase furt ta stejná pohádka jak jsem strašná matka a tak jsem se neudržela a dala facku, ona mě chytla a shodila na zem a klečela mi na pažích a křičela mi do obličeje. Poté jsem ji vyhodila z bytu a je prý podle známé u toho svého kamaráda zase. Prosím poraďte co s tou mojí holkou, ani moje rodiče už neví co s ní, i když je táta horká hlava, tak na ní nic nezabírá.

Příspěvek upraven 18.12.22 v 22:36

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2481
18.12.22 22:33

Nevěřím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30905
18.12.22 22:34

Zrusit kapesne a poslat o dum dal :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.22 22:35

@lucije28 opravdu nemám potřebu si vymýšlet, k čemu by mi tedy potom byla tato diskuze???

• Citovat
  • Upravit
5889
18.12.22 22:35

Vyměnit zámek a nebrat jí domu. Ať si natluče ústa, třeba se něco naučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21813
18.12.22 22:36

Anonymní námět na ostrou diskusi nebo téma příštího článku na OnaDnes nebo něčem podobném.
Chtělo by to, autore, zapracovat na věrohodnosti, tolik to nehrotit a nepřehánět, je tam moc negaci a témat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
18.12.22 22:36

Pokud to je pravda, tak bych dcerušku řádně zfackovala a vyhodila z domu/bytu natrvalo!! Taková neúcta! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
18.12.22 22:37

Přestat holku financovat (to se jako fakt válí 4-5 let doma a dostává kapesné 8000? 8o ) a vystěhovat ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.22 22:39

Vyměnit zámky, a při napadení zavolat policii dají ji soudně z jaké dálky se k vám nema přibližovat. Pokud je to pravda tak dcera už vám frčí na něčem jiném než jeen na marihuaně! Lepší to nebude když vás napadá a krade peníze

• Citovat
  • Upravit
4152
18.12.22 22:40

A ty jsi nikdy neslysela o policii. Jednou by me zfackovala a uz by jela, vykazani, zaloba na vyklizeni a nazdar, ani koruna, at tahne na ubytovnu. Jestli je tohle pravda tak jako cekas az te pro par stovek umlati? Muze brat drogy. Ted uz ji nevychovas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
18.12.22 22:40

A proč jí vůbec dáváš kapesné?

Co zdravotní pojištění, to jí asi taky platíš ty, co?

Jestli je to všechno pravda, nejvíc by vám oběma asi fakt pomohlo ji vyhodit z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
18.12.22 22:41
@Anonymní píše:
@lucije28 opravdu nemám potřebu si vymýšlet, k čemu by mi tedy potom byla tato diskuze???

Jak tě napadne, volej policii a nenech se od ní vyprovokovat k odvetě.
Oznam jí termín, do kterého se musí vystěhovat. Doporučuji pul roku, at má holka čas si něco sehnat a vypadnout. Vánoce oslav s rodiči u nich a kde je dcera, o to se nestarej. Jestli má přístup k tvým rodičům, jdi na vánoce někam jinam,. Hospody prý jsou otevřené. Já bych to udělala. Vrať se až se ti bude chtít s tím, že jí oznámíš ten její odchod. Žádné peníze jí nedávej. Tobě už se nechce žít a něco hezkého zažívat?

• Citovat
  • Upravit
cernaselma
18.12.22 22:41

Pokud je to pravda, tak bych vymenila zamek. V pripade, ze by se dobyvala zpatky, oznamila bych domaci nasili. Tak se nekomu sver, co se stalo, at to muze potvrdit. Nejlepe i lekarske vysetreni. Vyfotit modriny.

• Citovat
  • Upravit
K82
2202
18.12.22 22:44

Tohle snad nemuze byt mysleno vazne..? Pokud ano-vymenit zamky, zrusit kapesne, v pripade napadeni dokumentovat u lekare a volat policii a v neposledni rade zacit chodit na terapii. Neco se silene pokazilo a at uz na tom mas podil jakykoli, je nad slunce jasne, ze momentalne vubec nevidis, co se deje a kudy z toho ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35741
18.12.22 22:44
@Anonymní píše:
Dobrý večer všem, prosím o anonym.
Bydlím sama s dcerou - 24 let, s bývalým manželem nejsem v kontaktu a dcera také ne. Dcera má pouze maturitu z gymnázia a občas jde na víkend na brigádu do hospody jako servírka. Chtěla jsem, aby si našla práci a postavila se na vlastní nohy. Jenže dcera má tisíc výmluv a se vším problém a pracovat nechce. Často chodí domů opilá a cítila jsem ji z oblečení i marihuanu - několikrát jsem dala kázání že dobrý ať se napije, ale ne, že bude chodit domů každý druhý den úplně mil…Vše financuju já (jídlo, energie, mobily, kapesné 8000 pro dceru atd.). Sehnala jsem ji u známého ve firmě práci jako účetní, přesvědčila jsem ho, že je dcera šikovná a že se vše ráda naučí (nebyl z toho nějak extra nadšený, protože nemá ekonomické vzdělání a je bez jakékoliv praxe). Dcera tam první den udělala hroznou scénu, že tuhle otročinu dělat nebude atd. Už jsem na to neměla a zvýšila na ni hlas ať už zvedne zadek a začne se chovat jako dospělá, že já ji přece nebudu živit do smrti… Začala velká hádka, při které mi dala několik facek, ne nějak s rozumem, ale doslova mě zfackovala jak malý děcko, že jsem nevěděla čí jsem. Poté utekla ke kamarádovi a přišla druhý den bez omluvy a chtěla po mě 3 tisíce na oblečení, samozřejmě jsem ji nic nechtěla dát a ona se mi začala hrabat v peněžence. Začaly jsme o ni přetahovat a ona mě vzala a hodila se mnou o lednici a zase mě zfackovala, dokonce mě i poplivala. Už nemůžu dál, chci Vánoce oslavit v klidu s rodiči a i s dcerou, kdyby se omluvila a začala se normálně chovat. Dneska opět přišla po 2 dnech domů a zase furt ta stejná pohádka jak jsem strašná matka a tak jsem se neudržela a dala facku, ona mě chytla a shodila na zem a klečela mi na pažích a křičela mi do obličeje. Poté jsem ji vyhodila z bytu a je prý podle známé u toho svého kamaráda zase. Prosím poraďte co s tou mojí holkou, ani moje rodiče už neví co s ní, i když je táta horká hlava, tak na ní nic nezabírá.Příspěvek upraven 18.12.22 v 22:36

No někde jsi udělala sakra chybu ve výchově. 8tis kapesné pro dceru co se fláká doma. To vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová