Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, dnes se mi stala taková věc a vůbec si to neumím vysvětlit..
Přítelkyně mi dala k narozeninám zlatý řetízek s přívěskem, dnes jsem stála u postele a najednou mi spadl přívěsek z toho řetízku na zem, ale řetízek jsem měla nadále zaplý na krku, na přívěsku není ani škvírka aby měl jak spadnout, prostě žádná šance..
Nemá s tím někdo nějaké zkušenosti nebo neví někdo co by to mohlo znamenat? Já si s tím lámu hlavu celý den.. ![]()
Pokud věříš, že to bylo znamení, tak to nějaké znamení bylo. Můžu se zeptat, co je na tom přívěsku?
Je to znamení toho, že si to buď špatně zapla a nebo je vadn to zapínání.
Jestli hledáš důvod proč se s ní rozejít, tak nečekej na znamení a prostě to udělej.
Jestli si žárlivá a máš pocit že to je znamení že tě podvádí, tak se běž léčit.
A co se stalo s dítětem?
https://www.emimino.cz/…neho-467033/
Příspěvek upraven 18.12.22 v 17:18
@Lucyy17 píše:
Přítelkyně mi dala k narozeninám zlatý řetízek s přívěskem, dnes jsem stála u postele a najednou mi spadl přívěsek z toho řetízku na zem, ale řetízek jsem měla nadále zaplý na krku, na přívěsku není ani škvírka aby měl jak spadnout, prostě žádná šance..
Nemá s tím někdo nějaké zkušenosti nebo neví někdo co by to mohlo znamenat? Já si s tím lámu hlavu celý den..
Znamená to, že se uvolnil kroužek, na kterem přívěsek visel. Jestli to bylo znamení, to my nevíme, zda byl přívěsek ve tvaru znamení zvěrokruhu.
Znamená to že ten, komu přívěsek spadl bude na věky věků proklet, už si nikdy nezaš..á, a do týdne ti vypadají vlasy a zuby…
Bože, ne, nic to neznamená. Klid ![]()
Kroužek na kterým je přívěsek daný je svařený, takže tam není vůbec žádná mezera na to aby to spadlo, a řetízek jsem špatně zaplý neměla protože jak přívěsek spadl řetízek byl stále na krku zaplý..
@Lucyy17 píše:
Kroužek na kterým je přívěsek daný je svařený, takže tam není vůbec žádná mezera na to aby to spadlo, a řetízek jsem špatně zaplý neměla protože jak přívěsek spadl řetízek byl stále na krku zaplý..
OK - tak tím se to vysvěltuje je to jasné znamení Santy Klause, že si musíš pořídit červenou čepici!
A nebo bohyně hekaté, že máš zavraždit sousedku, protože když ji obětuješ na jejím oltáři, tak povstane a učiní tě svou velkněžkou.
Jen si teda vyber správně, s těma znameníma je to těžký.
@Lucyy17 píše:
Nemá s tím někdo nějaké zkušenosti nebo neví někdo co by to mohlo znamenat? Já si s tím lámu hlavu celý den..
Je to znamení, že jsi dostala vadný výrobek a navíc jsi slepá.