Je to znamení?

7
18.12.22 17:00

Je to znamení?

Zdravím, dnes se mi stala taková věc a vůbec si to neumím vysvětlit..
Přítelkyně mi dala k narozeninám zlatý řetízek s přívěskem, dnes jsem stála u postele a najednou mi spadl přívěsek z toho řetízku na zem, ale řetízek jsem měla nadále zaplý na krku, na přívěsku není ani škvírka aby měl jak spadnout, prostě žádná šance..
Nemá s tím někdo nějaké zkušenosti nebo neví někdo co by to mohlo znamenat? Já si s tím lámu hlavu celý den.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1735
18.12.22 17:14

Pokud věříš, že to bylo znamení, tak to nějaké znamení bylo. Můžu se zeptat, co je na tom přívěsku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
18.12.22 17:14

Omg :mrgreen: Byl tam jeste jeden kruzek mezi, ktery jsi nenasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.12.22 17:17

Je to znamení toho, že si to buď špatně zapla a nebo je vadn to zapínání.

Jestli hledáš důvod proč se s ní rozejít, tak nečekej na znamení a prostě to udělej.

Jestli si žárlivá a máš pocit že to je znamení že tě podvádí, tak se běž léčit.

A co se stalo s dítětem?

https://www.emimino.cz/…neho-467033/

Příspěvek upraven 18.12.22 v 17:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21850
18.12.22 17:17
@Lucyy17 píše:
Přítelkyně mi dala k narozeninám zlatý řetízek s přívěskem, dnes jsem stála u postele a najednou mi spadl přívěsek z toho řetízku na zem, ale řetízek jsem měla nadále zaplý na krku, na přívěsku není ani škvírka aby měl jak spadnout, prostě žádná šance..
Nemá s tím někdo nějaké zkušenosti nebo neví někdo co by to mohlo znamenat? Já si s tím lámu hlavu celý den.. :nevim:

Znamená to, že se uvolnil kroužek, na kterem přívěsek visel. Jestli to bylo znamení, to my nevíme, zda byl přívěsek ve tvaru znamení zvěrokruhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
18.12.22 17:25

Znamená to že ten, komu přívěsek spadl bude na věky věků proklet, už si nikdy nezaš..á, a do týdne ti vypadají vlasy a zuby…

Bože, ne, nic to neznamená. Klid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.12.22 17:42

@Elea9 srdíčko s kamínkem uprostřed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.12.22 17:45

Kroužek na kterým je přívěsek daný je svařený, takže tam není vůbec žádná mezera na to aby to spadlo, a řetízek jsem špatně zaplý neměla protože jak přívěsek spadl řetízek byl stále na krku zaplý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.12.22 17:52
@Lucyy17 píše:
Kroužek na kterým je přívěsek daný je svařený, takže tam není vůbec žádná mezera na to aby to spadlo, a řetízek jsem špatně zaplý neměla protože jak přívěsek spadl řetízek byl stále na krku zaplý..

OK - tak tím se to vysvěltuje je to jasné znamení Santy Klause, že si musíš pořídit červenou čepici!

A nebo bohyně hekaté, že máš zavraždit sousedku, protože když ji obětuješ na jejím oltáři, tak povstane a učiní tě svou velkněžkou.

Jen si teda vyber správně, s těma znameníma je to těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.12.22 18:39
@Lucyy17 píše:
Nemá s tím někdo nějaké zkušenosti nebo neví někdo co by to mohlo znamenat? Já si s tím lámu hlavu celý den.. :nevim:

Je to znamení, že jsi dostala vadný výrobek a navíc jsi slepá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová