Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měla jdi volat policii. Je to těžké, aleted ji vyhodit a nebrat zpět.
@cernaselma píše:
Presne tak. Navic, i kdyby dcera mela „na bydleni v byte pravo“, tak matka ma zase pravo ubytovat v byte dalsi lidi a treba do pokojicku, ktery dcera dosud sama obyvala, ji pridat dva ukrajinske delniky. Tolik k absurditam typu „ma pravo“…
Přesně tak. ![]()
@terien píše:
Bože, to je zase příběhA všichni mu věříme
Víš kolik je těchto případů???
@g.sandova píše:
Víš kolik je těchto případů???
Jakože se dítě valí roky doma a rodič mu dává 8 tisíc kapesného? Moc ne. Ale tady se vždycky někdo chytí i na největší nesmysl
před pár dny diskuze o uhořelém manželovi, totální bachorka a div tam netekly slzičky dojetí a my nevěřící jsme byly hyeny, přitom někdy stačí použít selský rozum.
@terien budeš se divit, ale těchto případů je dost. Jak přes kopirak, jen výše kapesneho se liší
@g.sandova píše:
@terien budeš se divit, ale těchto případů je dost. Jak přes kopirak, jen výše kapesneho se liší
Pak ovšem těžko takovým radit. Nechť si každý věří, čemu chce, za mě je to nesmysl.
Vyhodit z domu, vyměnit zámky. Je to pro její dobro, i když se to teď nezdá. Tohle nikam nepovede. Ještě bych ji i odhlásila z pobytu, může nasekat dluhy.
Stávají se podobné věci. Ale rozhodně ti rodiče předtím nenechají děťátko válet doma s osmitisícovky kapesnym. A při prvním napadení po odchodu agresora řeší situaci. Takže za mne námět na článek anebo jednoduše blbý vtip.
Jinak v těchto případech funguje detatku sbalit věci, vystěhovat, a v případě agrese volat policii.
To musí být troll, přece nikdo nemůže být tak blb.ej..
Živit dospělého fakana, co chlastá, hulí, nemaká a dostává KAPESNÉ 8 tis…??!!!
ty vol. e, hezkej „vánoční“ příběh, jen co je pravda.. ![]()
@Janli píše:
To není občnskoprávní spor, to je pěkný TČ se sazbou, tuším, až dva roky. Že dcera odešla na pár dnů na návštěvu ještě neznamená, že se odstěhovala. Já jen upozorňuju, že jestli si dcerka skočí do nějaké právní poradny, tak může mamince pěkně zavařit. U policie hodně záleží na koho narazí, rozhodně bych nepředjímala. Já samozřejmě nerozporuju, že nejlepší je dceru vyhodit a nechat ji nabít si čumák. Jen to není tak jednoduchý, jak si to tady představujete.
Tak nas neznale pouc, jak dlouho musi byt dcera pryc, aby se to bralo tak, ze se odstehovala? Kdyz uz tady strasis trestnym cinem, tak samozrejme trestna cinnost musi byt predvidatelna, aby kazdy vedel, ze se dopousti trestneho cinu.
Co chceš slyšet? Přestaň jí sponzorovat život. Jiná rada není.
@g.sandova píše:
@terien já takovou holku znám, teda nefetuje a rodiče nebije, ale - bude jí příští rok 40, má vystudovanou vš nějakého bio zoo směru, vždy chtěla pracovat v ZOO, to jí nevyšlo, za celý svůj život pracovala 2 roky v cestovce, jinak sedí doma, cestuje do Irska a na Nový Zéland a nikde nepracuje, živí ji její 80letá matka, která ještě donedávna k důchodu dělala účetnictví firmám