Dcera nechce ponožky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
980
30.9.08 19:21

přísavky

A co zkusit koupit ponožky co mají dole na plosce gumu - protismykovou. Nejsou to jen takove ty ťupky, ale celá souvisla vrstav gumy. To dáváme místo bačkůrek a se snykem si hrajeme na Spidermana - ten ma taky přísavky :-)
Kupovala jsem je v HaM, cena cca 120Kc. Ale máme je už 2 rok, a jsou pořád pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
30.9.08 21:33

Naše si taky ponožky doma sundává a máme všude plouvoucí podlahu. Snažím se jí vysvětlit, že já taky ponožky mám a že jí bude zima na nožičky a nastydne se a nebude moct za dětma, ale zabírá to jak kdy. Dneska třeba pomohlo, že jsem ji vysvlékla celou, osprchovala a pak oblékla celou do čistého. Pak si už ponožtičky nechala. Důvöd neznám, kdyby se jí ty předchozí zdály špinavé, řekla by to. Bačkorky jí doma nedávám, i když kamarádky koulí očima. Ale dokud mi to neporučí doktorka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.10.08 13:08

Dcera rok a půl si taky pořád sundává boty a ponožky, u nás je nejhorší, že si v autě sundá i boty zašpiněné zvenku, tak už jsem jí je začala i sundavat sama, aby si pak nestrčila špinavé ruce do pusy.
Nicméně doma je to už trošku lepší, naučila se totiž si ponožky sama oblékat stejně jako domácí sandálky, provlíkne i zapne sucháč, tak velká chvála na tohle umění ji vede k tomu, že si je sice nandále sundává, ale pak zase obouvá.:-)))
Předtím jsem pořád dokola obouvala já, taky jsem se bála, aby doma nenastydla, taky máme plovoucí podlahy. U nás by nebylo ani řešení jiné boty, sundá si prostě jakékoliv, musela by je mít přilepené na noze, aby se jí to nepovedlo.:-)))

• Citovat
  • Upravit
1283
1.10.08 13:09

tak vidím, že my jsme na to ještě zlatě, protože malá si vyzouvá jen papuče. má teď nové a umí na nich rozpnout zapínání, tak jí nikdy nevydrží na noze dýl jak 2 min:) dále ingnoruje čepice a mikiny na zip, jak si to umí sundat, jde to dolů:) jinak bych nějaké to chození bosky moc neřešila, pokud z toho tedy nemá nějaké permanentní nachlazení nebo tak. ono je to časem přejde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
1.10.08 13:32

Ahoj,
tak jsem ráda, že v tom aspoň nejsem sama a že doma neběhá nahatá celá :D. Botičky si umí vyzout také na jakékoliv zapínání, opravdu bych je musela jedině přilepit, jak píšete. :lol:
Desty - obávám se, že ani protismykové ponožky nemají šanci. Jsou to přece jen ponožky a tak budou během chvilky dole. :roll:
Makino - díky za dobrý tip - ty termopunčošky, to pořídíme, ať je to aspoň o fous lepší.
Tak díky holky, mějte se a ať Vám ty Vaše ratolesti dělají co největší radost.
 etosha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.08 14:38

sundavání ponožtiček

Ahoj maminky,

ten stejný problém jsem řešila od jejích 6. měsíců, všichni na mě koukaly, jako na zlou maminku, že své chudince nadá ponožky. Jenže já nandala ponožky a ani ne za vteřinu byly obě dole, tak jsem to po čase vzdala a šla, tak jak chtěla bez ponožtiček.
Naučila jsem jí to, až začala ťapkat kolem 9. měsíce. Když si nechtěla dát ponožtičky, tak nemohla ťapkat po podlaze a to byste viděly, jak se naučila mít ponožky, až se divím, jak se to krásně naučila a už ponožtičky nesundaváme. Teď jsem ji koupila capáčky s dvojitou podrážkou (bačkorky, podobné jako pro miminečka), které jsou přesně podle mých představ, bohužel máme všude dlažbu, tak měla studené nožičky, když běhala v ponožtičkách, ale teď má krásně teploučké nožičky.
Teď zase řešíme botičky, ne a ne se na ně naučit. Když jí je dám na nožičku, tak začne plakat a musim botky sundat. Koupila jsem jí jen obyčejné, protože na její první ťapkání jsem si myslela, že postačí.
Až se naučí, tak jsem chtěla koupit kvalitní botičky, ale asi to budu muset udělat už nyní. Jen se mi nechtělo dávat 1000 korun.
Můžete mi poradit jaký botky, aby si na ně zvykla???

Peřinku - jak píšete spaní na peřince, tak jsem to řešila spacím pytlem posteláčkem, ale bohužel jsem neuspěla - teď ho máme na hraní, ale ne naspaní.
Koupila jsem peřinku, která je termo peřinka do postýlky z jedné strany flease a druhé barevná látka (potisk) nemohu si ji vynachválit. Od té doby spinkáme pod peřinkou. Jen když náhodou neuschne, že ji dám pozdě vyprat, tak dostane obyč peřinku a pak spinkáme zase na ní.

andilkovaduha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
11.10.08 20:42

ahoj :-)
tak koukám, že s ponožkama to je ještě v pohodě.Ty si Teri nechá, ale bačkůrky na doma né né né zajímavé je,že by chodila v našich botech :roll: :roll: :roll:
Jinak nesnese na noc overálky,když byla malá nevadily jí, teď není šance prostě u nás jen pyžámka a o spaní na peřině :lol: :lol: :lol: také tak se jen spí.

ANDÍLKOVADUHO Teri začala prvníma krůčkama před 10měs do 14dnů začala chodit ovšem byl nadllidský výkon jí dát botičky.Kupovala jsem první botičky od Bati stály kolem 400kč.Zkoušeli jsem vše prostě když se jí daly na nohu děsný řev tak jsem netlačily na pilu.Ale bylajsem z toho přešlá jednoho krásného dne jsme jí je nandaly a ona se rozlítala venku i botkama a problém byl vyřešený.
Mě dr říkala, že u dětí má také všechno svůj čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
28.5.13 09:36

@CokeLady my je měli doma, ale nevím, ejstli sem měla obézní dítě, a le nám se strašně zařezávaly :))) každopádně ale oučinek to mělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
28.5.13 09:54

@CokeLady bylo to docela elastický, a le prt si pamatuju, jak má roční dítě velký nohy.. co zkusit punčocháče? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.5.13 09:57

Ponožky neřeším, dítě se adaptovalo :jazyk:
Co třeba nějaký capáky na doma s měkkou podrážkou? Dělají se i v sandálkové úpravě, takže noha větrá. Ale pokud si je aktivně sundavá, tak si je myslím serve s čímkoliv, u nás zabrala jen kombinace tepláky s vysokým laclem a pod to punčocháče, ale to bylo v největší zimě, kdy tu bylo stěží 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
28.5.13 10:28

@CokeLady teď to trochu nechápu, nosí bačkůrky, a pod to by měl mít ještě ty návleky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31277
28.5.13 11:30

Podle mě tyhle návleky budou buď volné a lehce stáhnutelné, nebo pevné a tím pádem budou škrtit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bibie
28.5.13 13:18

U nas si dvouleta sunda ponozky taky behem minutky a vetsinu dne beha bosa, mame studene plovoucky, v zime teda vydrzela mit ty ponozky dele asi ji byla na nohy zima. ja to teda nijak neresim, nechce nechce, nemocna z toho neni aspon se otuzi, kdyz je vidim nekde, nekdy ma v prubehu dne vytazene i 4 pary, protoze do bot ji je obliknu kdyz jdeme ven, tak ji je nazuji a jdu si dal po svem, zase do minutky je ma sundany. pak mame jeste velkou krabici bot ruznych velikosti po starsi, obe maji ruzne tenisky ted sandalky, boty na plavani, kozene capacky, holinky, no a jak jsem si vsimla tak ma porad neco na nohou, kdyz jde na gauc nebo do postele tak si je sunda a je to. deti radi stridaji boty a radi se obouvaji, tak cim vic bot tim lepe aspon je ma co zaujmout…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML