Dcera neustále mluví

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
1.9.22 19:20

Cesta do školky.. je hele tam jsou ptáčkové na drátkách… ( Elektrické vedení)

Ale to je nebezpečný. Oni to neví? Oni tam spí? Mami? Oni tam mají školu jako. A kde mají učitelku? To bude ten holub. Jak je maminka od holuba? Paní Holubová? A tao je jako učitelka? A dává pozor na děti aby je nikdo nezabil. To učitelky dělaj no…
Mami? ( Potkáváme nějakou paní) kdo je ta paní? Proč tak blbě kouká? :mrgreen: ( tvarila se opravdu naštvaně)
Jeep to je ale Málek pejsek. Proč jsou některý pejskové malý a některý velký?
A ta paní už je moc stará ( paní co vělenci toho pejska) a to umře? A nebo se vytratí? Jako lichozrouti?
Já jsem měla tři babičky ale jedná mi umřela když jsem ještě byla malá… A jede a jede a jede

A celou dobu jak jdeme do tý školky tak jede :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3596
1.9.22 19:43

Synek dnes ráno vstal z postele a trrrrr, tututut, když nemůžeš tak přidej víc, SpongeBob Bob, Bob, SpongeBob, tututu.
Mám hlad tadadada, SpongeBob, SpongeBob, mám žízeň, chci jít ven, bolí mě noha, proč táta ještě spí, kde je babička. Tak to jsou první 3 minuty ráno a tohle je celý den.
Mluví i při jídle, jídlo všude, je kolem něj větší bordel, než po dvouletém které necháte jíst samo.
Od té doby co je u nás, dokážu pochopit matky, které bijí své děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55963
1.9.22 19:46

Vydrz, změní se to. Mně kdysi dunela hlava, jak stále mluvili, vydávali zvuky a hele, je jim 20 a 13 a doma je klid:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
1.9.22 19:52

Jo jenže máme dojem, že když to takhle půjde dál, kluk bude rád když dodělá základní školu. Takže to zatím spíš vypadá, že ho budeme mít doma do důchodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
1.9.22 20:05
@Big boss píše:
Synek dnes ráno vstal z postele a trrrrr, tututut, když nemůžeš tak přidej víc, SpongeBob Bob, Bob, SpongeBob, tututu.
Mám hlad tadadada, SpongeBob, SpongeBob, mám žízeň, chci jít ven, bolí mě noha, proč táta ještě spí, kde je babička. Tak to jsou první 3 minuty ráno a tohle je celý den.
Mluví i při jídle, jídlo všude, je kolem něj větší bordel, než po dvouletém které necháte jíst samo.
Od té doby co je u nás, dokážu pochopit matky, které bijí své děti.

Obdivuju té.. nechci to tu rozebírat ale když vím jak to doma máte a ty to dáváš takto s klidem máš můj plný respekt :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.22 21:01

@Big boss já ho teď zaháněla spát.

• Spát, spaaaat, spát. Tudutudutudu. Spa a spa a spaaaat. Putputput. Jdu a jdu a jdu spaaaat.

To bylo asi 5 minut. Pak jsem mu zapnula rádio.
S tím jídlem totéž, plus jí rukama. Starší jedl v roce a půl lépe, než on v 8 letech.

@ludmilaadamkova jdeme do školy a celou dobu mele.
Dneska jsme řešili to, kde bude sedět, co bude říkat učitelka, proč brácha nemusí chodit do družiny. Mezi tím mi asi 30× zopakoval, že neví, kde má čip (čip zopakoval vždy jiným hlasem a intonací). Zul si botu, 2× lovil na zemi kšiltovku.
Pokud náhodou odpovídám staršímu, tak nám skáče do řeči.

• Citovat
  • Upravit
3596
2.9.22 08:40
@ludmilaadamkova píše:
Obdivuju té.. nechci to tu rozebírat ale když vím jak to doma máte a ty to dáváš takto s klidem máš můj plný respekt :palec:

Děkuji ti za milá slova, nebudu skrývat, že to potěší, po včerejšku ještě víc :lol:
Včera byl náročný den, odpoledne se po x měsících ozvala matka, že chce děti vzit ke svým rodičům na chatu (je to v místě) a ráno je odveze do školy. Nevím co jí osvítilo. Mladší dítě to odmítlo, starší šel.
Ve 23 hodin bouchání na dveře a synek přišel 3km pěšky s čelovkou domů jen v triku, bylo 7 stupňů. Prarodiče na chatě nebyli, máma si tam pozvala nějaké známé, ožrali se a kluk měl hlad, tak šel domů, došla mu baterka na mobilu, protože celý večer se tam nudil a hrál hry, nabíječku nenašel, tak vyrazil. On mobil nemá, máme jeden erární tlačítkový doma a ten jim dáváme s sebou když jedou někam na výlet apod. Od mámy zavolat nemohl protože spala a mobil měla zamknutý.
Teď ráno vypadal v pohodě, prozpěvoval a lítal, tak je muž odvezl do školy. Máma se po něm zatím neshání, asi dospává po večírku. Prý ji vyhodili z úřadu, hledá si práci, říkal synek, takže má asi hromadu volna.
Potom má být to dítě normální a v pohodě, když mu matka dělá tohle.
Muž řekl, že to bylo naposledy, nechtěl jim bránit ve styku, ale bude muset. Soudně už styk určený nemá, je to dle domluvy, alimenty pořád neplatí.
Manžel je na mrtvici, napsal ji smsku, že kluk je ve škole, kdyby ho čistě náhodou hledala.
Takže u nás včera tak… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
2.9.22 08:43
@Anonymní píše:
@Big boss já ho teď zaháněla spát.
  • Spát, spaaaat, spát. Tudutudutudu. Spa a spa a spaaaat. Putputput. Jdu a jdu a jdu spaaaat.

To bylo asi 5 minut. Pak jsem mu zapnula rádio.
S tím jídlem totéž, plus jí rukama. Starší jedl v roce a půl lépe, než on v 8 letech.

@ludmilaadamkova jdeme do školy a celou dobu mele.
Dneska jsme řešili to, kde bude sedět, co bude říkat učitelka, proč brácha nemusí chodit do družiny. Mezi tím mi asi 30× zopakoval, že neví, kde má čip (čip zopakoval vždy jiným hlasem a intonací). Zul si botu, 2× lovil na zemi kšiltovku.
Pokud náhodou odpovídám staršímu, tak nám skáče do řeči.

To skákání do řeči máme úplně stejně, nedejbože když si o něčem povídáme s mladší. Taky často opakuje jedno slovo v různých intonacích a ještě přehazuje písmenka čip, čpi, ipč atd…
Rodičovství je očistec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
2.9.22 08:46
@Big boss píše:
Děkuji ti za milá slova, nebudu skrývat, že to potěší, po včerejšku ještě víc :lol:
Včera byl náročný den, odpoledne se po x měsících ozvala matka, že chce děti vzit ke svým rodičům na chatu (je to v místě) a ráno je odveze do školy. Nevím co jí osvítilo. Mladší dítě to odmítlo, starší šel.
Ve 23 hodin bouchání na dveře a synek přišel 3km pěšky s čelovkou domů jen v triku, bylo 7 stupňů. Prarodiče na chatě nebyli, máma si tam pozvala nějaké známé, ožrali se a kluk měl hlad, tak šel domů, došla mu baterka na mobilu, protože celý večer se tam nudil a hrál hry, nabíječku nenašel, tak vyrazil. On mobil nemá, máme jeden erární tlačítkový doma a ten jim dáváme s sebou když jedou někam na výlet apod. Od mámy zavolat nemohl protože spala a mobil měla zamknutý.
Teď ráno vypadal v pohodě, prozpěvoval a lítal, tak je muž odvezl do školy. Máma se po něm zatím neshání, asi dospává po večírku. Prý ji vyhodili z úřadu, hledá si práci, říkal synek, takže má asi hromadu volna.
Muž řekl, že to bylo naposledy, nechtěl jim bránit ve styku, ale bude muset. Soudně už styk určený nemá, je to dle domluvy, alimenty pořád neplatí.
Manžel je na mrtvici, napsal ji smsku, že kluk je ve škole, kdyby ho čistě náhodou hledala.
Takže u nás včera tak… :zed:

To je hrozný. Vůbec jsem netušila že je to s tou „matkou“ až takhle strašný…

Hele možná je hodně dobře že to jsou kluci. Kdyby to byly holky mít takovou mámu by je poznamenalo víc protože holky se identifikují s matkou kluci s otcem matka je tedy pro kluky předobraz partnerky. S tím se dá pracovat.

Hodně síly… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
2.9.22 08:48
@Big boss píše:
To skákání do řeči máme úplně stejně, nedejbože když si o něčem povídáme s mladší. Taky často opakuje jedno slovo v různých intonacích a ještě přehazuje písmenka čip, čpi, ipč atd…
Rodičovství je očistec.

Mé holčičce teď budou v říjnu 4 a ona vysloveně špatně snáší když se dám s někým venku do řeči… hned mě přerušuje.. a mami a mami. Na tomhle musíme pracovat. :mrgreen: To se nedá.

• Citovat
  • Upravit
55963
2.9.22 08:50
@Big boss píše:
Takže u nás včera tak… :zed:
Šílený. Biomatka mě nevlastní dcery byla to samé. To člověk nechápe.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
2.9.22 09:03

Takhle, ona neni vyloženě špatný nebo zlý člověk, hloupá nebyla, má VŠ, měla dobrou práci na úřadě, ale…prostě svůj život nezvládla.
Zamilovala se do blba s drogovou minulostí, ten ji trochu stáhl s sebou a ukázal ji ten neřízený bezstarostný život, který nikdy předtím neměla.
No a teď po letech už hloupá je, protože ji ten chlast a hulení vymývá mozek, takže návrat do normálu by byl těžký, ale to by musela chtít.
Já k ní nenávist necítím, spíš lítost, protože věřím v karmu a to co ona dostane zpátky, za to co co dělá, to ji teda fakt nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
2.9.22 13:29

@ludmilaadamkova mne hodne pomohlo, kdyz jsem mu delala to same s jeho kamarady a pak pripomnela, jak mu to vadilo :lol: prijde mi to jako idealni pripad na lecbu zrcadlenim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
2.9.22 13:32

Teda holky, já vás obdivuju. Mít takhle, jak popisujete, upovídané dítko doma a vědět, že to klidně může trvat ještě další roky, to bych nedala. A že to někdo dokáže vydžet, to má můj respekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148259
2.9.22 13:38
@jkra píše: Šílený. Biomatka mě nevlastní dcery byla to samé. To člověk nechápe.

Někteří lidé by měli mít zakázáno zákonem mít děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí