Dcera odmítá spát v postýlce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
270
17.12.18 07:01
@Macik.S píše:
Tak syn naštěstí usíná v postýlce v pohodě, v noci si ho většinou taky beru k sobě, ale pak ho přenesu, bojím se hrozně, že by spadl - bude mu 16 měsíců. Jak to řešíte holky? Jednou se stalo, že slezl, netuším jak.. :nevim:

Spí uprostřed. Z jedné strany postele je postýlka z druhé si na zem dávám postář a starou peřinu. Dřív jsem si tam toho cpala
víc a kolem celé postele. V tomto věku umí slézt z postele většina dětí. Dcera leze dolů a nahoru podle potřeby :D. Né, samozřejmě se taky trochu bojím, aby sebou v polospánku nepraštila na zem, ale zatím dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
17.12.18 11:57
@Ollik píše:
Spí uprostřed. Z jedné strany postele je postýlka z druhé si na zem dávám postář a starou peřinu. Dřív jsem si tam toho cpala
víc a kolem celé postele. V tomto věku umí slézt z postele většina dětí. Dcera leze dolů a nahoru podle potřeby :D. Né, samozřejmě se taky trochu bojím, aby sebou v polospánku nepraštila na zem, ale zatím dobré.

Jo, to by bylo řešení, ty polštáře. Malej spí vedle mě, když ho dám doprostřed, tak většinou dělá blbiny jak vidí tátu :mrgreen: Nedávno se „naučil“ vylézt na gauč, s pomocí teda, chce ruku, abych ho držela a vyleze, ale zkusila jsem ho nechat slézt samotného, ruce jsem měla okolo něj, schválně, no a nebýt mě, tak spadne hlavou dolů a.. radši nemyslet. Proto se bojím ho nechávat do rána u sebe. Teď ráno mě teda probudil, v noci jsem usnula a nepřemístila ho a dobrý, vzbudil mě… Já nevím, mám prostě strach :oops: :mrgreen:

A zakladatelce se omlouvám, že jsem se sem tak vetřela. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.12.18 15:42
@Celeste97 píše:
Jojo máme to samé.. 13 měsíců a poslední týden odmítá sama usnout v postýlce.. Takže místo usínání v 7 jde spát až semnou v 10 :zed: :)

A nevíte proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
17.12.18 19:25
@maharet píše:
A nevíte proč?
Řekla bych že nechce být sama, často vztahuje ruce a chce chovat.. Když si k ní lehnu je tuhá do 10 minut :) Možná je to taky tím že ji beru ráno k sobě do postele aby nevstávala moc brzo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.12.18 13:01
@maharet píše:
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat. Dcera 14. měsíců už se naučila sama usínat v postýlce a v noci, jak se probudí, tak si ju beru do postele. Ale teď z ničeho nic absolutně odmítá být v postýlce, uz to trvá asi týden. Vždycky když zjistí, ze ji chci dát do postýlky, tak v ní řve a řve. Nakonec usne během chvilky u nás v posteli. Nevíte proč?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.12.18 13:03

Dobry den,mam stejny problem s prckem uz si nevim rady co delat,vecer uspavat dopoledne uspavat v posteli,nad ranem se vzbudi sedne si a řve,achjo nevim jak ho odnaucit spat v posteli,jsou mu rok a 2 mesice,diky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.12.18 17:21

Ach jo, nemaj to lehčí zvířata, který nemají žádný postýlky? Mláďata spí u matky a je to. To snad jenom člověk vyhání své mladé z hnízda a hrozně se diví, že to mládě je z toho vystreslé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí