Dcera poškrábala drahý notebook

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
10.5.20 08:40
@Sany80s píše:
Proč ty 500 a já 500. Vy nejste rodina? No asi ne.

Taky nechapu. My nejsme svoji, ale proste vse platime spolecne. Natoz takhle s detmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
10.5.20 08:41

Píšeš o něm jako o nějakém cizím agresorovi, se kterým musíš bydlet a kterého se prakticky bojíš. Notebook zamrzí, ale to asi nebude ten hlavní problém.

• Citovat
  • Upravit
35740
10.5.20 08:44

Ty děti jsou dvojčata? :think: nebo jak máte dvě děti dva roky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.20 08:47

Píšu o něm tak, jak to teď cítím, protože dobrou náladu má jen když si dá pivo, to najednou miluje celý svět, ale jinak je věcne bez nálady a mrzutý, vybusny, já se nechci hádat před dětmi tak se snažím aby to tak i bylo, když obedvame tak třeba z ničeho nic udeří do stolu a řekne dceři poslouchej, pak se tomu směje :nevim: rika, že nás miluje, že jsme jeho život, ale v zápěti udělá něco s čím si protireci, sama nevím co mám dělat, někdy řekne že mu to nevadí když děti něco pocmaraj ale jindy kvůli tomu hrozně vyvádí a nadává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.20 08:48

@pikola ano dvojčata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
10.5.20 08:48
@Veronikaaa91 píše:
Píšu o něm tak, jak to teď cítím, protože dobrou náladu má jen když si dá pivo, to najednou miluje celý svět, ale jinak je věcne bez nálady a mrzutý, vybusny, já se nechci hádat před dětmi tak se snažím aby to tak i bylo, když obedvame tak třeba z ničeho nic udeří do stolu a řekne dceři poslouchej, pak se tomu směje :nevim: rika, že nás miluje, že jsme jeho život, ale v zápěti udělá něco s čím si protireci, sama nevím co mám dělat, někdy řekne že mu to nevadí když děti něco pocmaraj ale jindy kvůli tomu hrozně vyvádí a nadává

Chlapa dělaj činy. Huba umí jet každýmu, když potřebuje.
Dupni si na něj, nebo ho pošli do oběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12868
10.5.20 08:49
@Veronikaaa91 píše:
Píšu o něm tak, jak to teď cítím, protože dobrou náladu má jen když si dá pivo, to najednou miluje celý svět, ale jinak je věcne bez nálady a mrzutý, vybusny, já se nechci hádat před dětmi tak se snažím aby to tak i bylo, když obedvame tak třeba z ničeho nic udeří do stolu a řekne dceři poslouchej, pak se tomu směje :nevim: rika, že nás miluje, že jsme jeho život, ale v zápěti udělá něco s čím si protireci, sama nevím co mám dělat, někdy řekne že mu to nevadí když děti něco pocmaraj ale jindy kvůli tomu hrozně vyvádí a nadává
Řeči nic nestojí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
10.5.20 08:51

@Veronikaaa91 je to magor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
10.5.20 08:54

Ten noťas jste tam nechat neměli, chyba obou. Ale to fakt není váš hlavní problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
10.5.20 08:56

@Veronikaaa91 rekla bych, že mas doma alkoholika možná i schizofrenika. Muj otec byl taky takovy, jeden drn pomalu bulel jak nas miluje, druhy den nas psychicky deptal. K tomu alkohol to vsechno jenom umocnoval. Mama s nim byla 15 let a musim rict, ze většina detstvi bylo peklo. Zacni to resit, kdyz uz ne kuli sobe, tak kuli tem detem. Snad nechces aby vyrustali ve strachu z jakehokoliv projevu. Takovy clovek muze reagovat na sebemensi blbost agresivně a druhý den se stejné situaci bude smát. Je to nemoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
10.5.20 09:00
@Veronikaaa91 píše:

Takže žiješ s agresivním pitomcem, co nejspíš velmi rychle bude alkoholik a pokud už to nedělá, tak začne fyzicky napadat jak tebe, tak děti.

Nevíš co máš udělat?

Potřebuješ ochránit sebe a především potřebuješ ochránit děti. Tím že odejdeš do bezpečí.

Na to v tuhle chvíli téměř jistě nemáš sílu, mimo jiné proot, že tě jí systematicky zbavuje tím, jak tě deptá že jsi neschopná a všechno je tvoje vina.

Takže potřebuješ začít pracovat na tom, aby sis svou důvěru v sebe a sílu chránit svoje děti našla zpátky.

To nejlepší co pro sebe můžeš udělat je najít si psychoterapeutku a začít k ní chodit a pomalu čistit bordel co máš ve svém sebevědomí a najít cesty jak proměnit svůj život k tomu, abyste společně s tvým partnerem nezničili psychiku svých dětí ještě víc, než co jim děláte doteď.

Čím dele v tom v čem teď jste budeš zůstávat, tím hůř se to na dětech podepíše.

I kdyby to mělo znamenat že odejdeš na pár měsíců do azylového domu.

Ty teď budou nějakou dobu plné, takže se ideálně potřebuješ zapsat do pořadníku a zároveň začít spolupracovat s někým z té organizace, co azylový dům provozuje, aby si pak byla připravená a věděla co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42242
10.5.20 09:03
@Veronikaaa91 píše:
Ahoj všem, dnes ráno naše malá dcera poškrábala notebook, který si její otec nedávno koupil, má ho pár měsíců, stal ho 18 tisíc, stalo se to tak, večer jsme koukali na film, já počítač nechala nízko tak, že na něj dosáhla, ráno jsme vstali, šla jsem jen na wc otázka 3 minut ani ne, přijdu a vidím jak to ponicila, příteli jsem to řekla, je v práci teď, vím že bude hrozně vyvádět až přijde domů, už teď mi psal, že za to můžu já, že ji vše dovolím, že ji nechám všude cmarat, že ji nechám aby vše opatlala, prostě za vše můžu já, přitom jsem šla jen na blbej záchod, byla to opravdu chvíle, proto mě to tak mrzí, zároveň i štve, že za takovou chvíli to tak zdemolovala, přijdu si hrozně neschopne, přítel mi opět vycte že za vše špatné v jeho životě můžu ja a bude mi to furt predhazovat, mě to opravu mrzí, brecim tu jak blbá, nevím co s tím mám dělat, klidně mu ten poskrabany displej zaplatím nový stojí kolem 1000kc, ale už teď mám stres z jeho řečí jak mi zase vše vycte, že jsem k ničemu. Pořád mi říká, že u nás není nic v pořádku, že nic neumime, ale nevím co tím myslí, já se snažím, nevím co ještě mám dělat, máme 2 malé děti, chce po mě abych se perfektně starala o domácnost, abych chodila do práce, ale když mě bolí hlava, tak mi řekne, že ze sebe delam moc chudinku, nikdy mi neřekne bez si odpočinout, ale potom mi řekne, ty si neumíš udělat čas pro sebe, tak se vždy ptám jak to mám asi provést že na to nemám čas, že děti jsou neustále se mnou, on je vezme ven sám 1× za měsíc a to mu to musím ještě říct. Možná, že pitomejsi příspěvek jste tu ještě neměli než ten odeme, ale už mám zase depku a vůbec se netesim až přijde domů z práce to bude horor, zase kecy jen a výčitky. :,( :( :roll: nevím co mám dělat
a máme tu dalšího partnera a otce roku :mrgreen: Proboha, ženy, vás někdo nutí do vztahů s těmi nevyzrálými sobci nebo vůbec nepřemýšlíte, s kým chcete mít děti? Píšeš, že i NĚKDY má i dobrouu náladu :jazyk: tak jednou týdně :mrgreen: :mrgreen: To by bylo neco na mou povahu :jazyk: Buď si vymez mantinely nebo jdi od něj, tihle já typci nejsou vhodní do chovu :jazyk: Jo, a děti toho zničí mnoooohem vic :mrgreen: Pamatuji si, jak syn v nestřeženém okamžiku počmáral lihovkou stěny a nový nábytek v celém obýváku :mrgreen: A protože měl zrovna modré období kubismu, všude kam dosáhl, zvěčnil obrovské tmavomodré kosočtverce :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15129
10.5.20 09:15
@Veronikaaa91 píše:
@Sany80s 2 roky ji jsou, ano kdyby mi řekl je to chyba nás obou, ty dáš 500 a já taky a nechame to opravit, tak mlčím, ale hned začal psát že je to výhradně moje vina, přitom ráno když sel do práce tak viděl že ten notebook není na svém místě, mohl ho klidně dát tam kam patří, taky ho to nenapadlo stejně jako mě večer když jsme šli už spát

Jste rodina ne, to je jedno kdo to zaplatí, prostě stalo se, je to normální běžná věc, nejen děti, ale i dospělí občas něco rozbijou.. A čím to poskrabala? Třeba ani nebude nutná oprava, stačí vylestit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
10.5.20 09:22

Prej ty dáš 500, já 500 :lol: :lol: do kelu, co to je? To bych tedy hodně čuměla, kdyby manžel chtěl po mně škody našich dětí hradit :lol:..bohužel, v tvém případě to není sranda. :zed: Udělala sis dvě děti se sobcem, nejspíš alkáčem a zcela jistě magorem. Blbý, no.. takhle se hodný táta od rodiny nechová a jak píšou holky, váš problém opravdu není ten poškrábaný display :pocitac: Chlap, co má jednou týdně dobrou náladu a ještě po chlastu, to by nebyl ani můj přítel kamarád, natož ten jakože manžel. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.20 09:23

@Betty MacDonald :D :D je vidět, že jste spokojená určitě máte spokojený život, jak to děláte? Že dokážete zůstat v pohodě? I já jsem takový typ člověka, ráda se směju, bavím, ráda jsem tančila, ráda cvicim jógu, neměla jsem moc snadné dětství a dospívání nebylo nic moc, ale bojím se, že je to nějaký začarovaný kruh, že to začalo už tím, když mě moje maminka čekala, jaké měla trápení s tátou, co když se vše, ty pocity bezmocnosti přenášejí na dítě, a to dítě s nimi pak roste a pak si je přenese do svého života? Nevím, snažím se, opravdu se snažím, aby děti meli pohodu, máme doma čisto, kazdy den vařím, peču i když ne pravidelně, kreslime si, hrajeme si, koukají na pohádky, zpíváme si, ale když je doma táta je to jiné, trochu napětí, ale ne vždy, jen když má ty svoje nálady je to o ničem, že si děti ani nevšímá, nebo s nimi chvíli blbne, dovádí, ale to je celé, možná ho rodinný život nebaví, nevím, třeba si myslel že je to vše snadné, že bude vše podle něj aby si mohl užívat, a povinnosti hodil na druhé, možná že se o něj máma starala až moc dlouho, nevím, fakt nevím co má za problém, že dokáže být tak protivný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný