Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Bebeluska8 neznam slovo „prupiska“
jestli je to propiska a ani potreti ji nedokazes dat stranou od ditete, pak tezko radit
ja mam dve deti, kazde uplne jine, jak temperamentem, tak reakcemi na ruzne zakazy a prikazy a muzu ti rict, ze na oba fungoval muj skutecne nastvany vyraz v kombinaci s NE a tim, ze si musi dusledky svych cinu nest sami-uklidit si po sobe, vytrit, vycistit atd. Kdyby mi dite 3× po sobe zamerne udelalo nejakou lumparnu, tak asi budu matka Herodeska a pekne ho serezu
a to se do me klidne pustte, matky „placnutidetirovnasetyrani“, ale vse ma sve meze.
@Zumpa píše:
Notebook za 18 není drahý a za druhé tohle řeší pojistka.
Tohle me napadlo hned, jenze na druhou stranu 18tis je pro nekoho hodne velkej peniz a pojistku na blbost ma opravdu zanedbatelne procento rodin ![]()
@unuděná píše:
Tohle me napadlo hned, jenze na druhou stranu 18tis je pro nekoho hodne velkej peniz a pojistku na blbost ma opravdu zanedbatelne procento rodin
No pochybuju, že by i tak pojišťovna něco zaplatila, jestli to poškrábání nemá vliv na funkci tak nic (jen estetická vada) a hlavně tam bude nějaká spoluúčast.
Při škodě za tisícovku by z toho bylo odhadem nula nic.
@reincarnate píše:
No pochybuju, že by i tak pojišťovna něco zaplatila, jestli to poškrábání nemá vliv na funkci tak nic (jen estetická vada) a hlavně tam bude nějaká spoluúčast.
Při škodě za tisícovku by z toho bylo odhadem nula nic.
Nevím, jaká je tam škoda, ale manželova pojistka proti „rodinné blbosti“ nám zaplatila 3 tis prasklý displey na telefonu kamaráda ![]()
@unuděná píše:
@Bebeluska8 neznam slovo „prupiska“jestli je to propiska a ani potreti ji nedokazes dat stranou od ditete, pak tezko radit
ja mam dve deti, kazde uplne jine, jak temperamentem, tak reakcemi na ruzne zakazy a prikazy a muzu ti rict, ze na oba fungoval muj skutecne nastvany vyraz v kombinaci s NE a tim, ze si musi dusledky svych cinu nest sami-uklidit si po sobe, vytrit, vycistit atd. Kdyby mi dite 3× po sobe zamerne udelalo nejakou lumparnu, tak asi budu matka Herodeska a pekne ho serezu
a to se do me klidne pustte, matky „placnutidetirovnasetyrani“, ale vse ma sve meze.
Haha, u nás se vždycky říkalo prupiska a ani mi to nepřijde divné
Jo, já to taky beru jako svoji blbost, že to někde nechám ležet. Od doby, co se to stalo poprvé, jsem se fakt snažila dávat si pozor, ale stalo se, je to zrovna taková malá věc, které si kolikrát mezi knihami, puzzle atd na stole nevšimnu
Ale musím říct, že u nás naštvaný výraz a důrazné NE momentálně funguje spíš naopak
asi období vzdoru nebo co, ještě nedávno to bylo lepší, teď si na nás prcek zkouší, co si ještě může dovolit. A já teda přiznám, že se sice fakt snažím být konzistentní a nastavovat hranice, ale teď končím první trimestr a nevolnosti mě někdy semelou tak, že vítám cokoli, co prcka na chvíli zabavi
Možná i proto je teď takový, vidí na mě, že nemám tolik elánu do výchovy ![]()