Dcera poškrábala drahý notebook

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
42272
10.5.20 12:31
@Bubla Bůčková píše:
Debil, idiot mi tam chybělo…

No, zkrátka takový poklad do každé domácnosti :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33378
10.5.20 12:31

@Veronikaaa91 No, ten poškrábanej notebook, bude nejmenší problém, co máte. Tvůj chlap je pěknej hulvát, co si myslí, že se okolo něj točí svět. To že on chce abys bya ve všem perfektní, neznamená, že to tak musí být :nevim: Fuj, s takovým hulvátem bych nežila :? Dělá z komára velblouda a jen tě stresuje. proč si ten krám teda neuklidil tak, aby na něj dítě nedostalo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.5.20 12:33
@Rachel_cz píše:
@unuděná normální to určitě není. Ale co můžete dělat, když se to neuhlida?! Ikdyz na to budete myslet nonstop, stejně něco neuhlidate a zapomenete schovat ;)
Mě takhle kamarádky malej rozbil vazů z první republiky, pamatka. Nechali jsme udělat repliku z těch původních střepů ;)
Moje chyba, měla jsem si ji schovat.

Ale to zrejme bylo omylem, ne? Treba ji zvrhl, shodil, stahl ubrus..? Nebo ji vzal a mrsknul o zem? To je trochu rozdil. Vubec nechapu, jak napadne dvoulete dite rejpat necim ostrym do displeje notasu, to mi hlava nebere :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
10.5.20 12:34

@Veronikaaa91 ahoj, jestli to jsou skrabance na displeji, tak je zkus potrit kokosovým olejem a nechat vstrebat. Jestli to neni hluboke, tak to zmizi. Pritelovi se takhle podarilo poskrabat displej od monitoru vysavacem a spravilo se to :palec:

Ale bat se vlastniho muze v poradku neni a ty deti to vnimaji, chtelo by to vyresit co nejdrive… hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.5.20 12:36

Syn kdysi oddelal televizi babicce, mel nejaky magnet z lednice s obrazkem a chtel ho pridat do pohadky, no fialovej flek jak hrom :mrgreen: :mrgreen: jenze to byla soucast hry, samozrejme nedomyslel, co se muze stat. Ale aby dvoulete dite nevedelo, ze kdyz bude necim rejpat do cehokoli, tak to znici, to je zvlastni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
10.5.20 12:37
@unuděná píše:
Ale to zrejme bylo omylem, ne? Treba ji zvrhl, shodil, stahl ubrus..? Nebo ji vzal a mrsknul o zem? To je trochu rozdil. Vubec nechapu, jak napadne dvoulete dite rejpat necim ostrym do displeje notasu, to mi hlava nebere :think:

Jezdil si autíčkem po zemi a vrazil do ní zády. Určitě omylem. My děti zatím nemáme, tak mě to nějak nenapadlo sklidit. Takže moje chyba. Tak ta s tím notebookem - dítě mohlo vidět, jak rodiče píší na displeji takovou tou tužkou dotykovou. Dítě chtělo taky a jiný nástroj po ruce nebyl. Neviděla bych to jako tragédii. Spíš mi přišlo hrozný, jak se bojí tatínka, až se vrátí domů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.5.20 12:42
@Rachel_cz píše:
Jezdil si autíčkem po zemi a vrazil do ní zády. Určitě omylem. My děti zatím nemáme, tak mě to nějak nenapadlo sklidit. Takže moje chyba. Tak ta s tím notebookem - dítě mohlo vidět, jak rodiče píší na displeji takovou tou tužkou dotykovou. Dítě chtělo taky a jiný nástroj po ruce nebyl. Neviděla bych to jako tragédii. Spíš mi přišlo hrozný, jak se bojí tatínka, až se vrátí domů :nevim:

No jasne, to se stava bezne, nerikam. Jen jsem se pozastavovala nad tim, ze nekomu prijde cilene a opakovane niceni veci detmi normalni. Me ne. A zakladatelka nenapsala, jak se to stalo :nevim: nechapu, jakou silu by to dite muselo vynalozit, aby pastelkou zlikvidovalo displej notasu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
10.5.20 12:45
@unuděná
@unuděná píše:
No jasne, to se stava bezne, nerikam. Jen jsem se pozastavovala nad tim, ze nekomu prijde cilene a opakovane niceni veci detmi normalni. Me ne. A zakladatelka nenapsala, jak se to stalo :nevim: nechapu, jakou silu by to dite muselo vynalozit, aby pastelkou zlikvidovalo displej notasu..

To máte recht, mělo by to mít své hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
10.5.20 12:51
@unuděná píše:

Ja bych to AI tak nehrotila, nemůžeme vědět zda to dítě udělalo schválně a jestli mohlo tušit dusledek svých činu. Navíc nepíše čím to holka ponicila a co je jim vlastně doma jen tak valí. Můj dvouletý by toho byl schopný a rozhodně by to nebylo cílené ničení. Ho třeba i napadne jen tak stěhovat televizi :lol: no nic vysvětlím a za pár dní zase nějaká perla. Nemyslím si, že dvouleté dítě to dělá s cílem zničit. Takhle to nejspíš většína tady mysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
10.5.20 12:54

Mé děti když byly malé, opravdu tak 2, 3 roky.. tak největší průser udělaly, když si malovali na papír fixi a já jen odběhla na velkou a oni za tu dobu pokreslily nově vymalovanou zeď v obýváku, kterou manžel vymalovat předtím ten den. Mě se v tu chvíli protočily oči 8o
No manžel vyváděl jak přijel z práce, že je nehlídám a vše jim dovolím.. To byl tenkrát mazec! (na pokreslenou teď jsme se dívali ještě dalších několik týdnů). A když přišla babička s dědou, děti ukazovaly co namaloval., resp. počmáraly! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33378
10.5.20 13:11
@unuděná píše:
Ale to zrejme bylo omylem, ne? Treba ji zvrhl, shodil, stahl ubrus..? Nebo ji vzal a mrsknul o zem? To je trochu rozdil. Vubec nechapu, jak napadne dvoulete dite rejpat necim ostrym do displeje notasu, to mi hlava nebere :think:

No mě taky ne, mojí dceru by to ani nenapadlo, nikdy neměla tendence něco doma demolovat, ani čmárat po zdech atd. Ale každé dítě je jiné, prostě se stalo. Pokud ale vědí, že mají takhle akční dítě, tak drahé věci, nebo co může rozbít atd, tak mají prostě dát z dosahu, a nemusejí se pak hádat, čí to je vina. Tohle je ale u nich asi ten nejmenší problém, ten chlap by asi vyšiloval, i kdyby rozbila třeba jen talíř :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
10.5.20 14:39
@unuděná píše:

Mně dítě už třikrát přejelo polstr židle prupiskou. To asi za posledních 7, 8 měsíců, takže v průměru to není častá nehoda, ale stejně. Beru to teda i jako svoji blbost, že tu prupisku nechám někde v dosahu :roll: Ale taky vždycky dostane aspoň vysvětlení - teda poprvé a podruhé jsem vysvětlovala, potřetí už jsem ho docela sjela, protože vím, že chytrý už je dost, aby to věděl. Jestli je nějaká ráda, jak přimět ani ne 3leté dítě, aby neházelo věcmi a nesnažilo se všechno rozebrat, sem s ní, já to zkouším po dobrém, po zlém, do zblbnutí, a stejně si co chvíli něco z něčeho urve :lol: naštěstí si většinou nici vlastní hračky, já mu pak prostě řeknu, že nové kupovat nebudeme, jen mě pak furt otravuje s tím, že to mám opravit, i když to kolikrát nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.5.20 19:14

Ahoj

Ahoj, tak jak to dopadlo s přítelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15777
10.5.20 19:22

Notebook za 18 není drahý a za druhé tohle řeší pojistka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
10.5.20 19:30

@Zumpa pravda a pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie