Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Ahoj, obracím se na Vás s prosbou. Moje 16-ti léta dcera byla cely víkend s kamarádkami na horách. Žádného kluka, tedy co mi rikala nemá. V kosi na prádlo jsem našla tyhle kalhotky. Je možné ze jsou od sperma. Jsem z toho trochu špatná….Davam sem příspěvek jako anynom, omlouvám se.. Moc Dekuji
@Anonymní píše:
Ahoj, obracím se na Vás s prosbou. Moje 16-ti léta dcera byla cely víkend s kamarádkami na horách. Žádného kluka, tedy co mi rikala nemá. V kosi na prádlo jsem našla tyhle kalhotky. Je možné ze jsou od sperma. Jsem z toho trochu špatná….Davam sem příspěvek jako anynom, omlouvám se.. Moc Dekuji
jdi si trollit jinam
Ještě než ji zablokujete prosím o fotku dcery v kalhotkách
jinak nemohu posoudit zda ji tam byl někdo ochotný vyštěkat boudu ![]()
Jejda… já tam vidím spíš i jin odstíny. Tak bych spíš poučila tímto směrem.
No ale dávat takto fotku jakéhokoliv použitého prádla je asi diagnóza….
I kdyby bylo? Tak co jako? Prostě nepátrej. Neřeš kraviny a nechej holku žít.
@Anonymní píše:
V šestnácti jsem si prala prádlo sama.
Doporučuju totéž.
Zkus ji brát jako dospělou, neslídit v jejím spodním prádle.
Osobně bych jako šestnáctka byla agresívní, když bych zjistila, že mi matka hrabe v prádle a dává fota spodků na e-mimi ![]()
Tak holce je teprve 16 let a nechci aby si zkazila život. Antikoncepci nebere 🥺 nevím jak se jim mám zeptat. A prosím k tématu. Chápu ze foto je …. Omlouvám se…
@Simona99909 už ses prozradila, to jsou tvoje kalhotky, že? a máš tam i káknuto ![]()
Chudak holka, kdyby vedela, že má tak pošahanou matku, co cpe foto jejich špinavých připosraných spoďárů na net…
Příspěvek upraven 07.01.24 v 18:34
@Hanka1 píše:
Chudak holka, kdyby vedela, že má tak pošahanou matku, co cpe foto jejich špinavých spoďárů na net…
Bůhví kde to foto stáhla z netu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, obracím se na Vás s prosbou. Moje 16-ti léta dcera byla cely víkend s kamarádkami na horách. Žádného kluka, tedy co mi rikala nemá. V kosi na prádlo jsem našla tyhle kalhotky. Je možné ze jsou od sperma. Jsem z toho trochu špatná….
. Moc Dekuji
Příspěvek upraven 07.01.24 v 18:16