Dcera se vrátila s vikendu

Anonymní
7.1.24 17:48

Dcera se vrátila s vikendu

Ahoj, obracím se na Vás s prosbou. Moje 16-ti léta dcera byla cely víkend s kamarádkami na horách. Žádného kluka, tedy co mi rikala nemá. V kosi na prádlo jsem našla tyhle kalhotky. Je možné ze jsou od sperma. Jsem z toho trochu špatná…. :(. Moc Dekuji

Příspěvek upraven 07.01.24 v 18:16

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
35822
7.1.24 17:49
@Anonymní píše:
Ahoj, obracím se na Vás s prosbou. Moje 16-ti léta dcera byla cely víkend s kamarádkami na horách. Žádného kluka, tedy co mi rikala nemá. V kosi na prádlo jsem našla tyhle kalhotky. Je možné ze jsou od sperma. Jsem z toho trochu špatná….Davam sem příspěvek jako anynom, omlouvám se. :(. Moc Dekuji

@admin

• načítám...
65201
7.1.24 17:49
@Anonymní píše:
Ahoj, obracím se na Vás s prosbou. Moje 16-ti léta dcera byla cely víkend s kamarádkami na horách. Žádného kluka, tedy co mi rikala nemá. V kosi na prádlo jsem našla tyhle kalhotky. Je možné ze jsou od sperma. Jsem z toho trochu špatná….Davam sem příspěvek jako anynom, omlouvám se. :(. Moc Dekuji

jdi si trollit jinam

• načítám...
694
7.1.24 17:51

Z koho z ceho. 2. pad. Z vikendu. ;)

• načítám...
3598
7.1.24 17:53

Ještě než ji zablokujete prosím o fotku dcery v kalhotkách :dance: jinak nemohu posoudit zda ji tam byl někdo ochotný vyštěkat boudu :mavam:

• načítám...
6024
7.1.24 17:59

Jejda… já tam vidím spíš i jin odstíny. Tak bych spíš poučila tímto směrem.
No ale dávat takto fotku jakéhokoliv použitého prádla je asi diagnóza….

• načítám...
74217
7.1.24 18:04

I kdyby bylo? Tak co jako? Prostě nepátrej. Neřeš kraviny a nechej holku žít.

• načítám...
40415
7.1.24 18:10
@Anonymní píše:

V šestnácti jsem si prala prádlo sama.
Doporučuju totéž.

Zkus ji brát jako dospělou, neslídit v jejím spodním prádle.

Osobně bych jako šestnáctka byla agresívní, když bych zjistila, že mi matka hrabe v prádle a dává fota spodků na e-mimi :)

• načítám...
7.1.24 18:13

@

• načítám...
Anonymní
7.1.24 18:18

Tak holce je teprve 16 let a nechci aby si zkazila život. Antikoncepci nebere 🥺 nevím jak se jim mám zeptat. A prosím k tématu. Chápu ze foto je …. Omlouvám se…

• Upravit
74217
7.1.24 18:26

Tak s ní vyřeš antikoncepci. A je.

• načítám...
Mango_Lassi
7.1.24 18:29
@Simona99909 píše: @

Zapomněla jsi anonymitu, co? Dnešní registrace.

• Upravit
76661
7.1.24 18:31

@Simona99909 už ses prozradila, to jsou tvoje kalhotky, že? a máš tam i káknuto :poblion:

• načítám...
Hanka1
7.1.24 18:32

Chudak holka, kdyby vedela, že má tak pošahanou matku, co cpe foto jejich špinavých připosraných spoďárů na net…

Příspěvek upraven 07.01.24 v 18:34

• Upravit
Mango_Lassi
7.1.24 18:33
@Hanka1 píše:
Chudak holka, kdyby vedela, že má tak pošahanou matku, co cpe foto jejich špinavých spoďárů na net…

Bůhví kde to foto stáhla z netu

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová