Dcera se vrátila s vikendu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
36105
7.1.24 22:35

@Elllen.Ripley @Divokekure A co chuť? Dokud to maminka neochutná, tak to nikdy nezjistí! ;) :mrgreen:

• načítám...
1229
7.1.24 22:37

Ted jsem to chtel napsat, mela by to ochutnat.

• načítám...
Divokekure
7.1.24 22:40
@jege píše:
@Elllen.Ripley @Divokekure A co chuť? Dokud to maminka neochutná, tak to nikdy nezjistí! ;) :mrgreen:

A nejlíp ať sem připne další foto z degustace, co? :mrgreen: :zed:

• Upravit
1239
7.1.24 23:08
@topazio píše:
Zase nějaký reinkarnovaný troll. :zed:

To je pořád dokola. Jednoho alter ego smažou a jiná se vynoří v několika verzích. A povídají si sami se sebou. Mě to docela baví sledovat. Je totiž těžké měnit styl psaní, ač se snaží, jak můžou.

• načítám...
231
7.1.24 23:10
@Housenkaromca píše:
To je pořád dokola. Jednoho alter ego smažou a jiná se vynoří v několika verzích. A povídají si sami se sebou. Mě to docela baví sledovat. Je totiž těžké měnit styl psaní, ač se snaží, jak můžou.

Jestli to je narážka na mě, tak nemám s tou fotkou nic společného. Přišel jsem sem hledat milenky, ne se bavit o výtoku na kalhotkách.

• načítám...
14615
7.1.24 23:11
@Housenkaromca píše:
To je pořád dokola. Jednoho alter ego smažou a jiná se vynoří v několika verzích. A povídají si sami se sebou. Mě to docela baví sledovat. Je totiž těžké měnit styl psaní, ač se snaží, jak můžou.

Musím říct, že mě to teda zase tolik nebaví :lol: Ale naštěstí je to tak průhledné, že po dvou třech příspěvcích je člověk může začít přeskakovat.

• načítám...
56505
8.1.24 06:57
@Elllen.Ripley píše:
Jestli to je narážka na mě, tak nemám s tou fotkou nic společného. Přišel jsem sem hledat milenky, ne se bavit o výtoku na kalhotkách.

Běž na Badoo nebo Amatéry, tam si můžeš dobře vybrat. Ale tady bude úspěšnost nalezení milenky spíše nulová.

Jinak si na Emiminu, což je primárně rodičovský server. Ženy tu řeší hlavně děti, porody a i gynekologické problémy.

• načítám...
56505
8.1.24 06:58
@Michelle_M píše:
Musím říct, že mě to teda zase tolik nebaví :lol: Ale naštěstí je to tak průhledné, že po dvou třech příspěvcích je člověk může začít přeskakovat.

Hlavně jeden reinkarnovaný troll tu stále perlí. Dostane ban a hned je zpátky pod jiným nickem. :lol:

• načítám...
20838
8.1.24 07:48

Dobrý den,
diskuzi uzamykám pro podezření na trollení.

Přeji hezký den,
Kačka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová