Debordelizace - neumím uklízet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6100
5.6.14 11:51

@blobfish Asi nechci aby viděli jaká sem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
5.6.14 12:16

@Boudová Hele já mám fakt pochopení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
5.6.14 12:27

Tak zatim jsem vyuzila nektere zde padle rady - ten s kosem na pradlo, do ktereho jsem hazela, co patri do jine mistnosti (ted na me ceka v pokojiku), dekoracni kosik taky vedeme - mam v nem v obyvaku schovane vlhcene ubrousky a nuzky na nehty :)
a vcera jsem uklidila kuchyni (teda az na spajz, ktery by potreboval poradne uklidit..)
mam napsany seznam veci, ktere chci udelat dnes ci zitra a odskrtavam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
5.6.14 14:07

Protože se k nám přijde a jde se hned do kuchyně, kde je trvale bordel :mrgreen: :zed: nechám si vyrobit tabulku s nápisem : VČERA TADY BYLO UKLIZENO, ŠKODA, ŽE JSTE TU NEBYLI 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
5.6.14 18:45
@mlsalkaM píše:
VČERA TADY BYLO UKLIZENO, ŠKODA, ŽE JSTE TU NEBYLI 8)

jo, to je dobrý nápad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
7.6.14 16:10

Tak jsem byla přidána do skupiny fly lady na fc, teď ještě najít někde čas na to to tam prolézt.. Mám pocit, že jen kojím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.6.14 17:44

Tedy základem pořádku je mít minimum věcí. Začala bych proto masívním vyhazováním a minimalizací všeho možného. A že toho člověk okolo sebe má, co může postrádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
7.6.14 19:23

Jj, taky si myslím, ze toho máme nejak moc… Přebrala jsem vyřazené dětské oblečení, horší kousky letěly rovnou do popelnice, ty pěkné jsem hodila sem do bazarku.. Nevím, proč to schovavam…
My nemáme doma bordel, jako ze byste se prilepili k podlaze :roll: spíš mi prostě vadí všude ty věci… Třeba jsem zjistila, ze naše police s vyrovnanýma knizkama mi prostě nepřijde uklizena, protože ty knížky jsou různě veliký a každá jiná… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.6.14 21:00

@Potvoora můžeš sem dám prosím odkaz? jsem našla milion stránek flylady… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
7.6.14 21:05

Uklizim stylem ze- hrnu veci smerem kuchyn- tam je roztridim co a kam :mrgreen: drahy je v tomto smeru klidas, nadela vic, jak maly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.6.14 21:10

K tématu…košíky máme také, návštěva zaručuje úklid(manžel když někdy víc prudí, tak nám pozve návštěvu :cert: )…ale jinak musela bych dětem pořídit klec, aby tu nebyl bordel…zrovna dneska, uklízim hračky v obýváku, pak se přiřítí mladší, že to jsou jeho auta a nosí mi je zpět…ze stolu utřu drobky, také ze sedačky…zametu, vytřu a ti malí záškodníci si z pokoje 8o přinesou křupky, co jim dala babička(kdybych to věděla, tak jim je zabavím a dám každému svou misku, z toho je méně bordelu) a když jsem uklízela zbytek domu, tak všechny ty krásné drobečky byly po celém obýváku i pokoji…a pak se manžel diví, že se rozčiluju…
nebo…do nedávna jsem jim třídila hračky v pokojíku-do jednoho šuplíku malá auta, do dalšího větší, v dalším panáčci, zvířátka atp,…do beden velká auta, do dalších stavebnice…a ten mladší „hajzlík“ pak příjde a všechno vyháže na hromadu..takže během 20min je moje celodenní práce v tahu…no má to smysl?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.6.14 21:10
@svycarka píše:
Uklizim stylem ze- hrnu veci smerem kuchyn- tam je roztridim co a kam :mrgreen: drahy je v tomto smeru klidas, nadela vic, jak maly :roll:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.6.14 21:11

Jinak tu cedulku s tím, že uklizeno bylo minulý týden mám, jen jsem jí ještě nepověsila, nehodí se nám totiž nikam stylově… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
7.6.14 22:10

Holky, super diskuze. Jsem ráda, že nejsem sama. Taky jsem ten „přebíhací“ typ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
8.6.14 10:32

@gatubela tak já jsem v téhle skupině https://www.facebook.com/…76830567902/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie