Děčín - výplatní termín rodičovského příspěvku

498
22.6.11 19:55

Děčín - výplatní termín RodP

Dobrý den,

maminky ze sev. Čech - konkrétně z Děčína .. Jak se u Vás pohybuje vyplácení RodP ( rodičovského příspěvku ) ??
Budeme přepisovat RodP na tatínka ( z důvody volby délky RD ) a tak mě zajímá k jakému dni mají výplatní termín.
Děkuji předem za odpověď. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6555
22.6.11 20:30

Kolem 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
22.6.11 21:29
Děkuji : )
xangel87 píše:
Kolem 25.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
15.9.11 10:29

pouze jeden výplatní termín ??

Zdravím : )

Chtěla jsem se zeptat .. jako každý kraj má více výplatních termínů RodP, jak to, že Děčín má pouze jeden ??? Nebo jich má více ?? Mě bylo řečeno pí. Holoubkovou z SSP v Děčíně, že mají pouze jeden, ale jak jsem se informovala, tak v ostatních krajích jsou min. dva 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mejzi
19.11.12 09:01

výplatní termín rodičáku

Zdravím jsem s Děčína nevím kolik mají výplatních termínů, než my byla vydaná ta jejich S karta tak my rodičák chodil do10. na účet každý měsíc. Ale tenhle měsíc jsem ještě peníze nedostala mam to převodem na účet. Nevim jestli se mam jít zeptat na socku nebo mam ještě počkat.

• Citovat
  • Upravit
1
21.11.12 09:59

rodičák

Prosím, přišel Vám už RP? Minulý měsíc dorazil už 10., dnes je 21.a stále nic!!! Aspoň u mě… :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mejzina
22.11.12 14:00

rodičovský příspěvek

Zdravím nejste sama taky mi rodičák ještě nepřišel. A bylo mi řečeno že mají čas dokonce měsíce, tak nevim co tam maj za bordel jsem z Děčína.

• Citovat
  • Upravit
6555
22.11.12 14:59

Mě teda tenhle měsíc přišel 9., poprvé na skartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Li Da
7.2.13 18:52

skarta

Máte někdo zkušenost s sKartou a jak vyplácí dávky??Chodí to jako na běžné účty??Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat