Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vidím správně, že v situaci, kdy cca pětina lidí v republice má holej zadek nebo dokonce insolvence, exekuce a podobné lahůdky, vyčítáte zakladateli, že nemá statisíce?
@Anonymní píše: VíceČistě teoretický kdybys chtěla svůj podíl vyplatit. Kolik bys požadovala po sestrách?
Pravděpodobně v budoucnu u nás nastane stejná situace a protože bych si dům chtěla nechat (cena asi stejná jak vaše), tak přemýšlím dopředu kolik už našetřit
Děkuji
@Karamba2020 píše: Více
ono upřímně pokud chtěli vlastní byt mohli začít už před 15 lety měli by velkou část zaplaceno, ceny bytů nebyli tak strašné, ale vzpomenout si ve 40 kdy nemají našetřeno je prostě v dnešní době pozdě
@mado 56953479 byl jsem ve vězení za vraždu, pustili mě nedávno.. Kde bydlíš?
@ka2ka píše: Více
Před 15 lety jsme se ani neznali, co je tohle za radu. Měl jsem se oženit hned po vojně a zažádat o městský byt.. Prosím, čtete o čem je diskuse. ![]()
@vokishka píše: Více
O tři tisíce měsíčně po dobu 20 let.. To je asi zanedbatelná částka pro každého.. Viďte ![]()
@Karamba2020 píše: Více
To právě chce, ale může bez souhlasu ostatních?
@velkej táta píše: Více
No pred dvaceti lety to tolik urcite nebylo. Navic tam klidne mohla bydlet s nimi. Ale nic neresila celou dobu a najednou dejte prachy.
@velkej táta píše: Více
Bude prodavat jenom podil, ne cely byt. To take muze.
@stinga píše: Více
Nebavíme se o co by kdyby. Ale o tom co máme udělat. Místo dobrých rad, nás urážíte, že nic nemáme a s takovýma radama ani nic mít nebudeme. ![]()
@Murutin píše: Více
Oni reknou, ze tam klidne bydlet muze, ze ji nebrani ![]()
Tak teď se opravdu divím, když člověk nemá dostatečný bakšiš. Tudíž těch 20 procent, vlastní nemovitost a ví že je schopen splácet hypo, tak se nemovitost zastaví a pak se vyváže, po zaplacení sumy. Jelikož se bance ručí bytem, na který si berete hypotéku.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat