Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@velkej táta píše: Více
A? my se s manželem taky před x lety neznali ale obá jsme věděli, že jednou chceme bydle takže jsme se přizpůsobili ještě jako svobodní ![]()
Nevyskakuj si tady tolik. Trochu vic pokory by to chtelo! Do 40 ve dvou neumet nasetrit 700tis Kc, to vyzaduje fakt zvlastni (ne)schopnost ![]()
@Karamba2020 píše: Více
Děkuji. Děkuji moc za podporu. Skutečně žádné dluhy nemáme ani nic na splátky. I auto jsem koupil za hotové na stůl.. A tady mi dávají sodu 🤦♂️
@PaníBovaryová píše: Více
Přesně tak, o tom je celá diskuse. Nabídla bratrovi ať koupí její podíl. Je mu 36 nechce si brát hypotéku na vyplacení, takže ani on nepřemýšlí o budoucnosti. Argumentuje tím, že se nechce zadlužovat, ale když prodáme podíl třetí straně, společnosti která s nimi nebude jednat v rukavicích.. Budou mít smůlu všichni
Jezkivy oci…a tohle se jeste rozmnozuje ![]()
Mimochodem, pracuje u policie, má vysokou školu. Nemusí platit nájem, jelikož žije v bytě o kterém je řeč a nemá nasetrenych ani sto tisíc. Také je to ubožák?
Pro tvou pritelkyni to tak evidentne bylo! A najednou se probudila… ![]()
@Ahep píše: Více
Už jsem nevěděl co tomu člověku napsat. Ale zafungovalo to. ![]()
tak všichni ne vy dostanete to co jste chtěli ![]()
No když roky seděl v kriminale, kde má všechno zadarmo, tak už mohl mít nasetreno na vilu na Vinohradech. ![]()
Tak koukám, že všichni budete z jednoho klanu finančně negramotných.
To ze si nechala dvacet let utíkat peníze je její věc. Teď se jí jedná o její podíl, který chce prodat. Nebo se má vzdát dědictví rovnou.. Protože je to složité. Oni by měli být rádi, že je dvacet let nechala, posílala jim peníze z Německa a ještě spolufinancovala rekonstrukci bytu kde nežije
On zije ale ve svem narozdil od sve sestry, vyuzil chytre podiloveho spoluvlastnictvi a jeho sestra udelala chybu, ze chce vyrovnani az nyni.
Nicmene vy po nem chcete vyplaceni celeho sestrina podilu, jenze on zije v byte jeste s matkou, ktera vlastni take podil, tak proc jen on by vam mel vyplacet sestrin podil?
Klidně, ale zítra nejsme doma, jedeme na výlet. Mám ti nechat klíče pod rohožkou?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat