Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No kolem toho bytu jsou i jiné poplatky než elektrika, ty se taky musí platit
@Lowewolf96 píše:
No brácha má zak. zástupce mého tátu protože se máma nemohla o bráchu postarat. Řešil to soud a ona nedostávala výživné to dostával otec. Takže i přesto, že máma není zák. zástupce to dědí i on?
Zákonný zástupce je něco jiného. Nezletilé zastupuje opatrovník, úřední osoba. Prodej bytu by musel schválit soud a není to jednoduché.
@Lowewolf96 píše:
Jsou rozvedeni. Ne mě jde o to, aby nešli dluhy na bráchu. S bráchou mám dobrý vztah. Jen v tom plavu. Já jsem to chápala ( protože mi to tak známá vysvětlovala) že dědí prvně manžel a pak když se toho odřekne starší. Tak moc děkuji za vysvětlení. Chápu, že to znělo blbě teď 🤦S tátou nemám dobrý vztah (nemám ani kontakt). Jak to bude když se třeba nedomluvíme. Když to táta bude řešit za něj
jooo to je tak, kdyz se nekdo ridi „ale ona Mana povidala“
vykasli se na rady od Mani, z emimina (i kdyz tu vsichni dnes rikaji to same a maji pravdu) a res takoveto veci s kompetentni osobou
Zdravím, aktualizuji co se zatím stalo. Pohřeb zaplatila rodina a všechny dluhy se vyřešily. Takže čekáme na konec dědického řízení. Byt dáme dokupy a budeme pronajímat. Mě čeká škola a poté se uvidí, jestli by jsem tam bydlela. S tátou jsem vše probírala a jsem ráda, že to zatím vypadá dobře 😊