Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miluju útulná prostředí, světélka teplé barvy asociující světla svíček, teplo domova, Přesto čím dál tím častěji vídám kolem sebe světla bílé studené barvy. A dokonce Las Vegas barevný děs
Respektuju naštěstí odlišnosti jednotlivců a tak za ně nikoho nebiju, ale vlastně mě zajímá, kolik je lidí podobných mně a kolik ostatních, Tak využívám dotaz na vánoční anketu ![]()
My máme raději tu studenou bílou. Takže kupujeme ty bílé. Je to takové čistější na pohled.
Teplá žlutá nebo barevná. Ta studená bílá ve mně vyvolávají pocit buď jak v kanceláři nebo v nemocnici 😅 a taky studená bílá není zdravá jak pro lidi, tak ani pro zvířata a rostliny.
Já mám celkově ráda teplé světlo, ty bílé třeba ještě venku ujdou, ale ty barevné jsou hrozné a když to ještě bliká, to je jak v cirkusu ![]()
@Annabela11 píše:
@Kelsey U nás to samé…
Muž kupoval letos takové ty hvězdy v Ikee. A seknul se
🙈, že to bylo žluté a ne bílé ty žárovky. Ještě to svítilo výrazně. Že do půl ulice. Máme je v okně od cesty. Jel kupovat nové žárovky po týdnu. Už to svítí bílé a míň. Jsem mu říkala, ať vezme slabší. To se nedalo.
Teplá žlutá a nebo barevná, já si loni koupila takové svíčky svíticí na dálkové ovládání, je t taková klasika z dětství ![]()
Já jsem před pár lety vypreparovala synovi z nějakého lowcost lampionu takový ten drátek s droboučkými led světýlky - a používám ho na Vánoční zdobení.
Jsou barevná a jakoby tlumená, ze všech světýlek, co jsem kdy pořídila, mají nejkrásnější tón ![]()
Několik let jsme měli na stromečku teplá, žlutá světýlka. Tento rok jsem sáhla po barevných na baterku a není to ono. Tak nějak jsme se shodli, že příště budou žlutá lepší volba.
Mám ráda kombinaci studené a teplé…barevná světla má syn u sebe na okně,..já dávám přednost decentnosti.
Nostalgická vzpomínka na dětství na sídlišti. V každém okně jiná barevná změť freneticky blikajících svetélek. Chápu, že pro někoho to znamená ty pravé echt Vánoce, ale pro mě to byl horor už tenkrát.
Preferuji teplou žlutou.
Na okna teplá žlutá stále svítící, domů na stromek jedině pravé svíčky.