Dědictví po babičce - je to spravedlivé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41524
28.7.24 18:30
@Míňa66 píše: Více
:think: co trochu slušnosti? to by nešlo? založil jsi veřejnou diskuzi, pokud se ti odpovědi nelíbí, není nutné urážet. Jestli takto řeším problémy doma, dokážu si celkem dost dobře domyslet, jak to babička do budoucna vyřeší, aby měla klid…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.7.24 18:30
@arinecka píše: Více

Aaa další chytrá hlava. Kde se berete všichni? :nevim: můj plán není ani jedno z toho co tu píšu. Je to plán babičky. A pokud to takhle nakonec udělá, tak na mě pak bude zodpovědnost co se s tou částí majetku bude dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41524
28.7.24 18:32
:mrgreen: a dup a dup, já nedovolím!!! :mrgreen: jestli ti je do 20, ok, ale jestli víc, tak se přestávám divit těm rodinným problémům, pokud takto mezi sebou komunikujete a tz se takto chováš :mrgreen: horší, než pětileté dítě na písku, fakt…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.7.24 18:32
@Keyllah píše: Více

Tak já jsem slušnej na slušný lidi. Ale když mi tu někdo píše kraviny jako že jsem vychcanej a překrucuje co se dá.. proč bych měl být slušnej k takovým lidem já. By stačilo normálně číst a když už odpovídat, tak věcně. A ne si domýšlet a spekulovat a psát něco o vychcanosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41524
28.7.24 18:33

jasně :roll: ty s babičkou raději nic neřeš, nech to na maminku, nebo se babi zhrozí, co to má za vnuky…snad s ní takto nejednáš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34043
28.7.24 18:36

No ale uvedom si, ze na tebe by byla psana jen cast, a to ti jaksi nedava pravo o vsem rozhodovat. Ty bys byl nejradsi, aby to babicka napsala nejlip na tebe vid? A ty pak budes podle chovani ostatnich rozhodovat, jestli neco dostanou. Rad tady mas vic nez dost, a jedine co delas, tak vsechny urazis. Chudak babicka, ta si pekne nabehne teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16461
28.7.24 18:37

A kdybys měl dluhy ty a bratr by ti zakázal přístup k rodině, taky bys byl jistě nadšením bez sebe. Děti sestry tvé matky musí mít stejné jako ty, ne více. To bys pak tak nedal. V životě by mě nenapadlo řešit cizí majetek. Vždy je to na rozhodnutí majitele :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16461
28.7.24 18:38

Asi tak, hamty hamty hamty, ať mám víc jak tamty :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.7.24 18:46
@Keyllah píše: Více

S babičkou ne, babička nemele hovadiny a neuráží lidi jako to tu dělá většina z vás. A na vás já prostě slušný nebudu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.7.24 18:52

Slušný materiál tady. Jako čekal jsem hodně ale tolik demence pohromadě? Kdo píše že chce o všem rozhodovat? A že chce vše na sebe? Já psal že když už to babička nechce psát na mámu a tetu ale na vnoučat s výjimkou mého bratra, tak ki dává smysl půlka na mě. Ať je na každé straně rodiny rovný podíl. Kde v tom máš něco vychcaneho? A ano klidně budu svým způsobem urážet.. ty kteří uráží mě. A můžeš být třeba o třicet let starší a já nevím co.. když jsi demnt tak jsi demnt a jak ty na mě tak já na tebe. Sorry jako..jak by řekl kok*t Babiš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.7.24 18:54
@Dahlia0409 píše: Více

Stačilo by číst a přemýšlet. Ale očividně další komu to vůbec nejde. Hlavně si dělat dobře na netu že jsem napsala něco „chytrého“ 😄 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16461
28.7.24 18:56

Ne, prostě beru počet dětí - 2, počet vnoučat - 4. Jednoduché počty. Dědit mají děti a hotovo. Po nich zase jejich děti. Nic víc bych neřešila a jediné, co bych k tomu řekla, tak že prostě to mají dostat dcery a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.7.24 18:58

Kdybych měl dluhy já, tak se od rodiny odtrhnu co nejvíc to jde. Aby nikdo nemohl odnášet moje průsery. A nikdo neříká zakázat přístup. jen prostě nedovolit určité věci. A už jsem stokrát psal že bych tohle neřešil nebýt toho, že mám být jeden z dědiců. A prostě chci nějakou spravedlivost.Tak radši mlč když neumíš pořádně číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.7.24 19:01

A to jsem i psal. Že twk mi to přišlo logický. Ale babička přišla s tímhle. Ale bez mého bratra. Takže místo toho aby měla máma půlku budu mít já třetinu. A zbylé dvě třetiny teta. Respektive její dvě děti. A tudíž mamky strana rodiny bude mít míň než tety strana. A to ki prostě nepřijde správný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
28.7.24 19:01

Jediny, kdo muze resit spravedlnost je tva matka a teta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný