Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Míňa66 píše: Více
@arinecka píše: Více
Aaa další chytrá hlava. Kde se berete všichni?
můj plán není ani jedno z toho co tu píšu. Je to plán babičky. A pokud to takhle nakonec udělá, tak na mě pak bude zodpovědnost co se s tou částí majetku bude dělat.
@Keyllah píše: Více
Tak já jsem slušnej na slušný lidi. Ale když mi tu někdo píše kraviny jako že jsem vychcanej a překrucuje co se dá.. proč bych měl být slušnej k takovým lidem já. By stačilo normálně číst a když už odpovídat, tak věcně. A ne si domýšlet a spekulovat a psát něco o vychcanosti ![]()
jasně
ty s babičkou raději nic neřeš, nech to na maminku, nebo se babi zhrozí, co to má za vnuky…snad s ní takto nejednáš ![]()
No ale uvedom si, ze na tebe by byla psana jen cast, a to ti jaksi nedava pravo o vsem rozhodovat. Ty bys byl nejradsi, aby to babicka napsala nejlip na tebe vid? A ty pak budes podle chovani ostatnich rozhodovat, jestli neco dostanou. Rad tady mas vic nez dost, a jedine co delas, tak vsechny urazis. Chudak babicka, ta si pekne nabehne teda.
A kdybys měl dluhy ty a bratr by ti zakázal přístup k rodině, taky bys byl jistě nadšením bez sebe. Děti sestry tvé matky musí mít stejné jako ty, ne více. To bys pak tak nedal. V životě by mě nenapadlo řešit cizí majetek. Vždy je to na rozhodnutí majitele ![]()
Asi tak, hamty hamty hamty, ať mám víc jak tamty ![]()
@Keyllah píše: Více
S babičkou ne, babička nemele hovadiny a neuráží lidi jako to tu dělá většina z vás. A na vás já prostě slušný nebudu ![]()
Slušný materiál tady. Jako čekal jsem hodně ale tolik demence pohromadě? Kdo píše že chce o všem rozhodovat? A že chce vše na sebe? Já psal že když už to babička nechce psát na mámu a tetu ale na vnoučat s výjimkou mého bratra, tak ki dává smysl půlka na mě. Ať je na každé straně rodiny rovný podíl. Kde v tom máš něco vychcaneho? A ano klidně budu svým způsobem urážet.. ty kteří uráží mě. A můžeš být třeba o třicet let starší a já nevím co.. když jsi demnt tak jsi demnt a jak ty na mě tak já na tebe. Sorry jako..jak by řekl kok*t Babiš ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Stačilo by číst a přemýšlet. Ale očividně další komu to vůbec nejde. Hlavně si dělat dobře na netu že jsem napsala něco „chytrého“ 😄 ![]()
Ne, prostě beru počet dětí - 2, počet vnoučat - 4. Jednoduché počty. Dědit mají děti a hotovo. Po nich zase jejich děti. Nic víc bych neřešila a jediné, co bych k tomu řekla, tak že prostě to mají dostat dcery a hotovo
Kdybych měl dluhy já, tak se od rodiny odtrhnu co nejvíc to jde. Aby nikdo nemohl odnášet moje průsery. A nikdo neříká zakázat přístup. jen prostě nedovolit určité věci. A už jsem stokrát psal že bych tohle neřešil nebýt toho, že mám být jeden z dědiců. A prostě chci nějakou spravedlivost.Tak radši mlč když neumíš pořádně číst.
A to jsem i psal. Že twk mi to přišlo logický. Ale babička přišla s tímhle. Ale bez mého bratra. Takže místo toho aby měla máma půlku budu mít já třetinu. A zbylé dvě třetiny teta. Respektive její dvě děti. A tudíž mamky strana rodiny bude mít míň než tety strana. A to ki prostě nepřijde správný.
Jediny, kdo muze resit spravedlnost je tva matka a teta.