Dedoles kvalita

7.12.22 06:40

dedoles kvalita

Zdravím, holky, potřebovala bych poradit..
Zalíbily se mi na eshopu Dedoles jedny silonky, ale co jsem četla nějaké recenze, tak mám obavy z toho, že bych je mohla po 3 nošení hodit rovnou do koše..
Kupovala si některá z Vás od nich silonky?
Nevíte, zda to za ty peníze vážně stojí nebo si raději zajít někam jinam?
Mějte se a děkuji! :lol:

Příspěvek upraven 07.12.22 v 07:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18655
7.12.22 06:44

@qwertztrewq no já dětské punčocháče - ty jámě moc nevyuzili, prane tak 5× a asi jako všechny, pak pro chlapy trenky- dva roky zpět celkem ještě drží barvu, ale vím, ze odešly dost brzy. Ty co jsem kupovala před rokem tak ty vypadají tak 10 let nosene a je to hnus. Sama jsem zkusila leginy a ikdyz jsem brala větší tak to bylo průsvitné jak do bordelu. Me byly vidět i ty nejmenší pihy :roll: kamoska taky vracela. Na velikost M/L si brala XL a taky rikala, ze jak erotické pradlo dobrý, ale ven by nevylezla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
7.12.22 06:54

Já jsem tam kupovala synovi několikery ponožky, byly fakt hezké, veselé. Šetřili jsme je, ale na patě se prošoupaly ryhlejc než ty co běžně kupuju různě v obchodech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12236
7.12.22 07:08

Kvalita je opravdu spatna :? Navic jsou na detskou nohu strasne uzke..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
7.12.22 07:13

@Ketris S kvalitou problem nemame, mame je rok a drží, ale úzké jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.22 07:14

Ještě se vás, holky, zeptám.. kde byste tedy raději koupili silonky, aby vydržely i po nějaké době nošení a zůstaly stále pěkné?
Jaký obchod byste mi mohly doporučit, prosím?
Moc vám děkuji! :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21610
7.12.22 07:22

@qwertztrewq hele, silonky jsou už ze své podstaty rychloobrátkové zboží. Já kupuju běžné tělové v Marks a Spencer. Většinou je dříve někde trhnu, než že by byly nehezké. Silnější zimní beru v Lindex nebo Calzedonia. Ty docela drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
7.12.22 07:24

Nesnasim je, takže když uz je nutne musim vzit, tak u prvnich vietnamcu a pak leti do kose, pri me frekvenci pouziti se nevyplati resit, co vydrzi a vlastně se je ani snazit prat, stejně je po tech nekolika letech nenajdu :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.12.22 v 07:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8514
7.12.22 07:25
@qwertztrewq píše:
Ještě se vás, holky, zeptám.. kde byste tedy raději koupili silonky, aby vydržely i po nějaké době nošení a zůstaly stále pěkné?
Moc vám děkuji! :srdce: :D

Calzedonia nebo i v Tescu mají dobré (kupovala jsem si tam teď jedny silnější na zimu a jsou super).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
7.12.22 07:30

Tyjo, ja mam s dedoles docela dobry zkusenosti. Mame pantofle na doma a drzej. Manzel trenky a taky drzej furt a ani barva neni seprana moc(2 roky jse ma urcite) letos jsem koupila chlapovi i plavky a vydrzely zatim.

Asi to bude kus od kusu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
7.12.22 07:50
@qwertztrewq píše:

Calzedonia :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
7.12.22 07:59

Za mě dedoles už nikdy. Mají sice krásné vzory, ale ponožky hrozně úzké a po pár pranich díry. Letní pantofle se mi po týdnu rozlepily a to byly drahé jak fras. :nevim: Jediné, co jak tak drží, jsou trenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
7.12.22 08:00
@qwertztrewq píše:

Já mám třeba takové silnější vzorované silonky z Pepca za pár korun, kupované loni na podzim a jsou stále jak nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
7.12.22 08:02

Jinak u Dedoles podle mě záleží na konkrétní šarži :zed: měli od nich ponožky děti a hrůza a naopak já s manželem jsme dostali každý ponožky loni k ježíšku, to už jsem byla dost skeptická, ale jsou po roce stále v naprosté pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
7.12.22 08:03
@Ketris píše:
Kvalita je opravdu spatna :? Navic jsou na detskou nohu strasne uzke..

Naprostý souhlas, koupila jsem dvoje ponožky dceři a jak je ve svém věku samozřejmě schopna obléknout si sama naprosto cokoliv, tak tyhle ponožky ji na nohu pomáhám nasoukat já. Nejradši bych je vyhodila, ale odmítá se jich vzdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat