Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katastrofaobecna jí to bolí jen dkyž mi stojí moc hodně, jojo zkoumal, a ma to vzadu takové jakoby víc tuhou tkáň, jinak, myslíš že to může sovuiset s tou velikosti?
@jirkagel píše:
@Katastrofaobecna jí to bolí jen dkyž mi stojí moc hodně, jojo zkoumal, a ma to vzadu takové jakoby víc tuhou tkáň, jinak, myslíš že to může sovuiset s tou velikosti?
Ano, pro mě je třeba akorát 16 cm na příraz, teda když jsem to naposledy zkoumala, už to nějakou dobu je. Takže 20 naplno by bylo au. Jste fyzicky nekompatibilní.
@Katastrofaobecna ono je to ještě o něco víc jak 20 ale v poměru k tomu docela hubenej, jen 4 cm myslím, takže nevím zda i toto má vliv
Me jeste napadlo, jestli nemas problem s predkozkou, ta boli jak cert, kdyz se treba malinko natrhne nebo se nepretahne uplne. Kdysi s tim mel pritel problém
Bolí tě to proto, že ti pořádně nestojí a ohýbá se.. Takže zapracovat na erekci.. A pokud ti zas stojí jak má, tak to bolí jí.. No, přes 20 cenťáků do ní nemůžeš rvát nadoraz jak do kobyly.. Nejste moc kompatibilní.. Musíte zapracovat na tom, aby ti pořádně stál ale zároveň jí ho nesmíš rvát až do žaludku…
@PaníKadrnožková nn to problém nemám stejně mám obřízku
@Elin29 a je to tak normální bývá to tak? jinak snažím se ho tam ne vždy rvát, ale v rauši ej to někdy těžké pro oba to víš no
Nejdřív bych řešila to, jak pevně ti (ne)stojí a proč. A pokud jí sex bolí chvíli, kdy ti správně stojí, tak musíte najít jinou polohu nebo musíš kontrolovat, jak hluboko pronikáš a prostě nejet naplno.
Já zkušenost nemám. Manžel mi říkal, že pokud nestojí pevně, tak to bolet může.
@jirkagel tobe je 16 a vidis prvne frndu, nebo se chces holkam pochlubit, ze mas velky pero?
Pry vaginalni kanal
. Jinak dle popisu ti bolest pusobi nadmerne ohybani chrupavcite tkane penisu, nejspis zpusobene nedostatecnou erekci v kombinaci s mechanickym namahanim. Plne erigovany penis se jen tak neohne. Penis se muze i zlomit, i kdyz nem nemame kost. Dojde k rupture vazivove tkane toporivych teles. A to fakt nechces. Bolest je signal, ze je to pres mez.
@Dirndljager žádný chlubení, je mi 25, jde mi o anatomii, a zlomit by se neměl pokud není pořádně tvrdej ne? myslel jsem že zlomenina je možná jen dkyž stojí hodně
Tak byvaly ho mel 22/6 a ja jsem dole dost uzka a slo nam to vyborne, jeho teda nic nebolelo, pouze třeba při poloze na konicka jsem nemohla uplne dosedat a prirazet, protože to bylo pro mne bolestive, pro neho vůbec. Fungoval nam s timto rozmerem i analni sex.
@Murka díkes za radu
@Anonymní píše:
Tak byvaly ho mel 22/6 a ja jsem dole dost uzka a slo nam to vyborne, jeho teda nic nebolelo, pouze třeba při poloze na konicka jsem nemohla uplne dosedat a prirazet, protože to bylo pro mne bolestive, pro neho vůbec. Fungoval nam s timto rozmerem i analni sex.
a nezalamuje se mu? možá nemáš takové stahy, těžko říct, může to být i šířkou?
Čípek je citlivý třeba v době ovulace, já pak narážení na dno vnímám až ve vaječnících a kroutím se jak žížala.
Ale jinak nevím co by ji mělo bolet, max silné narážení do hloubky, ale to se asi neděje, protože ti pořádně nestojí a láme se ti.
Prozkoumal jsi ji třeba prsty? Třeba tam něco schovává