Dělá někdo daně? Liberec

209
29.3.22 21:46

Dělá někdo daně? Liberec

Dobrý den, moc moc prosím, v práci trošku problém protože sem nevěděla, že musím dodat ještě zápočtový list a už mi daně neudělají :roll: je tu někdo, kdo by byl ochoten? Děkuji mooooc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36404
29.3.22 21:49

Zapoctovy list nemá s daněmi nic spolecnyho. Máš potvrzení zdanitelnych příjmu od všech zamestnavatelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
29.3.22 21:51

@JancaS84 ano. Ale kde jsem zaměstnaná teď půl roku čerstvě, tak aby mi mohli udělat daně tak to chtěli.. Jenže jsem prostě poslala jen zdanitelné příjmy a tohle nedolozila, protože sem myslela, že to nepotřebuji :roll: :roll: nikde to po mě nechtěli, v žádném zaměstnání k daním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
29.3.22 21:59

@MadammeLu No, to už je asi jedno, takže mas 2 papíry o zdanitelných příjmech. Dej do googlu „moje dane“ nebo „EPO“ a najde ti to formulář, kde te to povede celym vyplněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
29.3.22 22:26
@MadammeLu píše:
@JancaS84 ano. Ale kde jsem zaměstnaná teď půl roku čerstvě, tak aby mi mohli udělat daně tak to chtěli.. Jenže jsem prostě poslala jen zdanitelné příjmy a tohle nedolozila, protože sem myslela, že to nepotřebuji :roll: :roll: nikde to po mě nechtěli, v žádném zaměstnání k daním…

Ale to jsi myslela správně, opravdu to u dani k ničemu nepotřebují. Stačí jim potvrzení zdanitelnych příjmu. Jestli máš potvrzení od dvou zaměstnavatelů tak je to jednoduchý. Na mojedane je formulář i pokyny, to je vcelku jednoduchý vyplnit. Kdyby si nevěděla napiš zprávu, klidně ti ho zpracuji. Zítra budu dělat jednoho opozdilce, tak to už se ztratí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák