Dělám zbytečnou? Vyučování na střední a nezájem dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
13.10.13 22:51

@1.zizi kleceni na hrachu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.10.13 22:52

@LadyTommy :mrgreen: omg neni schopna si zapamatovat obor to je asi zase na soukromi vs ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
13.10.13 22:52
@aspagi píše:
@mroe jj mam kamosku ma ing ekonomie (to je vubec obor :mrgreen: )! A rika mi no ja uz jen donesu zaverecnou praci na korekci chyb dekanovi upozornuji ma soukromou vs a neni schopna psat bez hrubek jinak ja ji rikam hele vis proc nejsou soukrome vs treba stavarna cvut ci medicína? A ona premysli a rekne ne a ja no to je jasny baraky by padaly a lidi umirali

Bohuzel. Ale na druhou stranu, to snad v praxi musi byt nekde videt, ne? Ja mam dodnes obcas potrebu poopravit chyby v novinach, nebo na internetovych strankach( treba tip a typ) a to jsem CJ nikdy nestudovala, jen jsem mela opravdu dobrou ucitelku na gymplu. Tak co pak ti studenti soukromych skol delaji v praxi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
13.10.13 22:56

@Koblížek21 jinější nebo línější? ;)

Zakladatelko, cítím s tebou.
Nemohla by ses třeba dovzdělat tak, abys mohla učit na VŠ? Tam by to mohlo být optimističnější, ne?
A ono to těm technikům nemůžou vysvětlit lidi z praxe nebo absolventi, co šli na VŠ? :think: Zas jako chtít vědět, proč se cosi učím mi přijde pochopitelné. (Moje matka na to zpravidla odpovídala „Abyste neumřeli blbí,“ to je taky fakt.)
Mimochodem, znáš Krynického ? A co si o něm myslíš? Mně se to líbilo, ale nejsem učitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
13.10.13 23:00
@1.zizi píše:
@pata308 :nevim: treba by to pomohlo :lol:..ja bych je nechala psat kazdou chvili..oni s eto nestaci naucit a budou si psat tahaky…nevim, jak ostatni, ale ja nez jsem si napsala nejaky tahak, tak uz jsem danou latku umela, takze tahak jsem ani nepotrebovala :mrgreen: :mrgreen:

Nechci ti brát iluze, ale výroba dnešních taháků je Ctrl+C, Ctrl+V, případně jen tisk přeposlaných nebo stažených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
13.10.13 23:04
No a tom je mozna prave ta chyba.
@Knihomyš píše:
Nechci ti brát iluze, ale výroba dnešních taháků je Ctrl+C, Ctrl+V, případně jen tisk přeposlaných nebo stažených.

Jo, to bude ono, bohuzel.
Ja jednou sprdla jednoho redaktora, ze vydal na internet clanek( na Idnes, nebo tak nekde, uz nevim presne), kde mel asi 6 hrubych gramatickych chyb. A vite, co mi odpovedel? Ze si nevsiml, ze ma vypnutej( nebo nefunkcni ci co) automatickej korektor chyb. To ja nepochopim. Jak muze delat redaktora nekdo, kdo neumi cesky a v textu dela hrubky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.10.13 23:05

@mroe jo to se uvidi maka ted pro fotrika na nejaky vymysleny pozici ktera v realnem svete ani neexistuje ekonom nemovitosti. a ty mas jen gympl? Ja mam taky gympl a ted delam vs na mateřské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
13.10.13 23:09
@aspagi píše:
@mroe jo to se uvidi maka ted pro fotrika na nejaky vymysleny pozici ktera v realnem svete ani neexistuje ekonom nemovitosti. a ty mas jen gympl? Ja mam taky gympl a ted delam vs na mateřské

Ne, ja mam VS - magisterske studium na statni skole, ale s CJ nema absolutne nic spolecneho.
Aby se pak taticek v duchodu nedivil, kam to jeho dceruska dotahla jeho opecovavanou firmicku.
Mam znameho, ktery dela na vysokem postu v tatickove firme - dost velke a dobre vydelecne. Ale ten vystudoval VS v zahranici a postupne si dodelal i doktorat pri praci. Tatinek ho zamestnal puvodne na jednom z nejnizsich odbornych postu a nechal ho postupne vypracovat az na namestka. Ma ted aspon presnou predstavu, co se ve firme dela a jak to v ni funguje.

Příspěvek upraven 13.10.13 v 23:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
13.10.13 23:10

U@aspagi soukroma ne, ale je to obor, o ktery neni zajem, tak berou jen kdyz dolozis vysvedceni tusim… Ja jsem vystudovany pedagogicky asistent a kdyz mi nevysly zkousky na pedak a biologii, tak mi nabidli volne misto na chemii… chodilo nas tam 7 odpadliku, ani jeden z nas se na to dobrovolne nehlasil :D a po 14 dnech tam zbyli 4 lide… pak uz nevim, ja odesla :D

Jinak ta kamoska ma ucnak, je velmi zrucna, ale nejak neustala, ze by musela cely zivot makat rukama, tak si udelala maturitu (na soukrome skole), mela same jednicky… mimochodem meli delat herbar a nepoznala ani pampelisku, toz tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.13 23:11
@Anonymní píše:
No jo, znáš to taky. Přitom čím víc cyklů odučím, tím lepší jsem, vím, co zdůraznit, co není tak důležité, jak co vysvětlit a kam hodiny vést. Výplata chodí, ale taky na mě nepůsobí zrovna motivačně.

Jo jo, přesně, vím, že jsem lepší a lepší, nástroje k tomu, aby byly hodiny skutečně atraktivní, jsou úplně někde jinde než když jsem začínala, jen mlaďoši nevykazují žádný vývoj k lepšímu :think:.

To s tím platem a teplem je hláška, kterou se v práci vzájemně utěšujeme 8). Na platu mě motivuje jedině to, že pravidelně chodí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5847
13.10.13 23:12

@mroe tak to jsi dobra ja makala 2roky pak jsem zjistila ze to za nic nestoji omylem otehotnela a ted si chci dodelat vs a co mas za obor? Ja studuju ochranu zivotniho prostredi ale spis me zajima navazujici mgr. Odpadovy inzenyrstvi to je muj cil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
13.10.13 23:14
@aspagi píše:
@mroe tak to jsi dobra ja makala 2roky pak jsem zjistila ze to za nic nestoji omylem otehotnela a ted si chci dodelat vs a co mas za obor? Ja studuju ochranu zivotniho prostredi ale spis me zajima navazujici mgr. Odpadovy inzenyrstvi to je muj cil :)

Ja jsem lekar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.10.13 23:14

@LadyTommy ale i kdyz o ten obor neni zajem tak to neznamena ze titul ziskala bez uceni leda ze je to neco jako prava v plzni ale s pampeliskou jsi me znicila rehtam se tu a malem jsem zbudila malyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
13.10.13 23:16

Zrovna dneska prochazejic s kocarkem kolem alma mater (gympl) jsem premyslela, ze bych asi nemohla ucit na SS, ptz bych nevedela jak na ne. Zabavit je hrou, projektem?

ucim na 2.st ZS a mela jsem toho po 3letech plny kecky, ale prijde mi, ze tam se daji deti jeste zabavit, nejak motivovat, i kdyz je to tezke. Chapu te. Ber to jako praci a neangazuj se citove a neber to jako poslani nebo vyhoris raz dva.

• Citovat
  • Upravit
5847
13.10.13 23:18

@mroe tyy jo medicina je snad 6let ne? Takze si mudr. :potlesk: a jakej obor chirurg pediatr neurolog nebo plastik? Doufam ze plastik potrebuju spevnit prsa po kojeni a odsat tuk ze zadku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat