Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, dnes jsme byli u svagrove, dali jsme si i par sklenek vina a ja byla vesela, jen muj muz ze mne delal blbku a alkoholicku, co se neumi chovat.
Jsem na nej dost nastvana, co mu rict? Byla u toho i ma tchyne. Nejradsi bych sla na ubytovnu…
Ahóóój..To je teda debil (omlouvám se,za to pojmenování)..
A o co šlo? Něco jsi řekla, co se mu moc nehodilo nebo jen tak?
Pritom on pil vic nez ja,ja maleho oblekla,ale io to je blbe,jsem ozralka podle nej,nemluvi se mnou
Kubinka85 píše:
Pritom on pil vic nez ja,ja maleho oblekla,ale io to je blbe,jsem ozralka podle nej,nemluvi se mnou
Aha..Tak to mi připomíná mého otce..On dělá to stejné..Já tohle fakt nesnáším..Když s tebou nemluví,tak s ním nemluv taky,není to sice řešení,ale nebudete se hádat…
Otázka je,jak je to často?Už se to někdy stalo?
Ono je už blbý to, že si to dovolil říct. Můj by se o to ani nepokusil ![]()
Srovnat, na férovku mu říct, že sám pil, tak proč bys nemohla ty? Jsou svátky, tak proč se trochu nerozšoupnout? Zvlášť když on může. Takovýhle lidi, který maj dvojí metr, jeden na sebe a druhý na ostatní, ty fakt žeru.
Nedej se a nikam nechoď, ty nemáš proč „ustupovat“, nic špatnýho si neudělala, nech ho vydusit, ať přijde sám na to, co udělal špatně. ![]()
stalo,vzdy,kdyz ja piju,pritom ja se nejak blbe nechovam,ale dnes me to tak hrozne nastvalo
Hele ten můj mi leze na nervy každou chvíli, kdybych to měla pokaždý tak hrotit, tak už jsem stokrát rozvedená… pošli ho do hajzlu, uvař si kafe a než ho dopiješ, vychladneš a bude po problému…
Kubinka85 píše:
stalo,vzdy,kdyz ja piju,pritom ja se nejak blbe nechovam,ale dnes me to tak hrozne nastvalo
Na to ser,je to vůl..Myslí si,že může jen on..Má dvojí metr,jak psala Jannina..
Ale asi se to v tobě už naskládalo,tak si s tím potřebovala jít ven..Pokud je to často,tak si to musíte vyříkat..A musíš mu na rovinu říct,co se ti nelíbí..Jinak si bude dovolovat čím dál víc..
Už jste se o tom někdy bavili?
Nebavili,kolikrat jsem zatla zuby,ale jeho dnesni ironicke pohledy me dostaly
Tak nevím. Ale teď mi to trochu připomíná mě. Když pije manžel, tak bych ho vystřelila na měsíc. Ale on má chytrý řeči
a to nesnasim. Takže jako na jednu stranu se nedivím, ale když chce buzerovat, tak ať sám nepije.
To je fakt..Třeba jste ten typ párů,co nemůžou pít spolu..Jeden takový taky znám..
Ale promluv si s ním..Ať si nemyslí,že si může všechno dovolit..
A jeste to rekl pred jinymi lidmi
To by mohl byt nastvany jak by chtel
![]()
Proste ho ignoruj a fakt si o tom pak promluvte ![]()