Všechno špatně podle přítele :-/

Anonymní
24.12.11 12:59

Všechno špatně :-/

Dneska je štedrý den a já dle přítele dělám všechno špatně :cert: …mám ho plné zuby…no co to dělám za sálat božechce normální dobrej salát a né ten co dělám já
K obídku dělám každý rok vinnou klobásku a s chlebem…on chce bram.salát a klobásuvšude obědvají salát jenom u nás ne…na pánev se nevešlo celé kg,tak se ptala jestli mu neva,že bude jíst dýl…že ne…pak ty kecy,že bude jíst v jednu…kde to jsme :?
Kdybych neměla malou tak ten salát po něm hodím a jdu pryč…
Veškerý nákupy na štědrý den jsem zařizovala já,on byl v práci…bohužel jsem zapomněla chleba…měla jsis ho koupit včera na co myslíš…když jsem ho poprosila,jestli nezašel koupit(obchod má 3min.od baráku)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
24.12.11 13:04

u nás bylo dusno po ránu…ale pak manžel rozbil lustr a následně ho spravoval a tím se odreagoval a já taky a už je zas dobře :mrgreen: A taky protože nastydlé a tím pádem protivné mimino konečně usnulo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

Já bych ten salát po něm už hodila :mrgreen: Já tohle zase prožívám z druhé strany, příde mi, že manžel dělá všechno špatně- nebo spíš nedělá :mrgreen:
Vánoce nevánoce, řekni mu, co si myslíš. Přece to není nikde v pravidlech, že musíte jíst to a to v tolik.. A jestli se mu to nelíbí, měl se sám zapojit do příprav! Nenech si zkazit vánoce mysli na malou, ale zase po sobě nenech šlapat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz

My na sebe měli taky včera pifku…nevim, čim to. Teď je ještě v práci, ale snad se vrátí s dobrou náladou. Peču vinný klobásy, k tomu má chleba. Salát bude až večer.

• Citovat
  • Upravit
14046
24.12.11 13:10

dej mu ten salat a do toho projimadlo :)

mimochodem salat se ji az k veceri, dneska je precce pust, takze se divim, ze varis, ja ne, deti samozrejme najist dostanou, dospelaci ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.11 13:10

Děkuji za vaše povzbuzení :hug: …já si myslela,že je to všude je harmonické…snažím se ho zapojit,ale držkuje nebo to odflákne…

• Citovat
  • Upravit
14335
24.12.11 13:13

Já si myslím,že to hodně prožíváš… Mě taky dneska víc nebou obyčejné věci - nebo i když manžel něco řekne, tak si to víc beru…
S tím jídlem.. já dělám to co manžel chce, je mi jedno co máme k jídlu, vím, že každá rodina to má jinak, tak hned na začátku, kdy jsme spolu trávili Vánoce, tak jsem zjišťovala co má nemá rád..
Já bych příští Vánoce mu ten salát udělala, každý to má jinak :nevim: To stejné salát, zeptat se ho co má rád..
S tím chlebem ho chápu, můj nechtěl ani ven před dům s malým ven
:mrgreen:prostě se jim nechce, chtějí lenošit doma..
Tak snad to nějak vyřešíte a přeju klidné Vánoce, snad už clap nebude prudit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.11 13:16

kvaček -jsme spolu osmý rok..myslíš,že dělám každý rok jiný salát?…ne,jenom letos mu vadí vše co dělám…popravdě mu vadí vše už delší dobu a já si myslela,že dá alespoň na štedrý den pokoj :roll: …

• Citovat
  • Upravit
25324
24.12.11 13:17

u nás je taky mizerná nálada,kluk včera celý den provztekal,ráno začal nanovo,tak jsme se s chlapem rafli,fakt mám všeho plný zuby :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.11 13:17

jizvíková -projímadlo super nápad…pošlu ho pro něj :lol: …pořídím si do zásoba ;)

• Citovat
  • Upravit
teresa20
24.12.11 13:24

koukám, že je podobně veselo na víc místech :roll:

• Citovat
  • Upravit
25324
24.12.11 13:25

madi,mě je už skoro do breku,na kluka se nemůžu ani podívat,jakej mám na něj vztek :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
24.12.11 13:27

buď v pohodě.. Mě aby pořádně nas… tak mě vzbudí v 9ráno a teď si odejde k babičce a ještě po mě jačí :cert: :cert: :cert: :cert: alespon ze vypadnul, bych ho zabila tim stromečkem…

• Citovat
  • Upravit
2769
24.12.11 13:30

sakra sakra…já jsem ten anonym…koukám,že jsem padla všem do noty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.12.11 13:31
momi33 píše:
madi,mě je už skoro do breku,na kluka se nemůžu ani podívat,jakej mám na něj vztek :?

momi klid. u nás oba spí.
manžel si vzal do hlavy, že ho DNES odnaučí kadit do pleny. takže kravál hned ráno. pak dostal k svátku dárek, patrové garáže - nelíbí se mu tam jedna silnice, furt ji odtrhává, takže další kravál - neváží si dárku :roll: :lol:
včera jsme se pro změnu porafali my, já jeden den po zákroku zdobila sama tři hodiny dvoumetrovej strom, ač jsem měla ležet.. pán koukal na tv :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky