Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
madi,dnešek je opravdu nejlepší na odnaučování na pleny ![]()
já nevim,je možný,aby dítě nemělo rádo mámu? ![]()
někdy mi to tak přijde.
Tatík je holt kliďas,všechno dovolí,já jsem ten prudič,co je přísnej,a furt do něčeho nutí.
Je mi tak líto,že ostatní děti se smějou,a tenhle nemá radost z ničeho ![]()
Když jsem mu balila dárky,tak jsem si říkala,že já jako dítě tolik hraček neměla-a to jsme to nepřeháněli-navíc jsem nikdy moc hračky nedostala,jen ty praktické věci.
Ach jo ![]()
no jo, ale vysvětluj mu to ![]()
taky mám pocit, že i kdybych se rozkrájela, tak bude mít vždycky radši tátu
![]()
tyhle vánoce jsou fakt na depkaření jak vyšitý ![]()
u nás bylo taky trochu dusno - už jsem to nevydržela já. Já celej tejden kmitá a on - sice pomáhal, ale víc se válel. Včera musel koukat do půl třetí na film. Já si chtěla dneska dát víc oraz, natáhnout se na gauč před pohádky a odpočívat. Jenže hádejte kdo je unavenej a na gauči? ![]()
včera se stromkem taky…že si pustíme film a budeme zdobit, zdobila jsem já (jako buďiž), pak jsem chtěla aby stromek pověsil, jenže jsme ještě neměli nataženej světělnej řetěz, tak jsem ten provázek musela přestřihnout a to se urazil… ![]()
nám do vánoční poezie piští sedm štěňat, jejich matka bere péči o ně dost volně, po třech dnech jich má už plné zuby. Takže kromě toho, že jsme po ránu rafali na sebe s mužem, rafali jsme i na psinu, ať si jde laskavě za štěňatama. Dneska mají nějaký kakací den a děsně to tu smrdí. Mímo má jediné štěstí, že spí, jinak bych už asi lezla po zdi. No, za chvíli jdu krmit, tak třeba se pak k tomu lezení ještě dostanu
teď drahý můj odjel na kolečko po rodičích, nabrat jídlo a cukroví a odevzdat dárky a pozdravy, tak jdu po něm uklidit kuchyň (dělal brsalát, ale vypadá to tam jak po boji, no on to svým způsobem boj byl
) a ozdobit jedli v květináči ![]()
Tak jako my meli k obedu hraskovou polevku a pritel dostal do prace k obedu 8 chlebicku ![]()
Salat jime vzdycky az k veceri.
Syn je nastesti cely den zlaty a pritel do dvou v praci,tak mam relativne zatim klid ![]()
madi: s tím odnaučováním dobrý ![]()
Můj příšerák byl taky ráno docela ukníkanej. Naštěstí začala brzo hlásit hají, tak jsem jí lupla do postýlky a spí - bez oběda, tak asi jako jediná uvidí zlatý pracátko ![]()
My máme salát taky až k večeři, ale občas chodím ujídat
, u nás byla vždycky čočka, ale dneska jsem na ní neměla chuť, tak jsem udělala houbovník…
jo,já si se zaťatýma zubama říkám,hlavně,že jsme zdraví,a že jsme všichni…
Loni to bylo to samý,kluk se vztekal od večeře,už jsem to pak nevydržela,a zavřela se do ložnice ![]()
Každej byl v jiný místnosti ![]()
a letos to vypadá na podobnej scénář ![]()
a to jsem i rezignovala,aby byl u večeře klid,klukovi dám k rybímu filé těstoviny,bo brambory nejí
![]()
holky,moc se omlouvám,jestli tu rozsejvam depku
![]()
Příspěvek upraven 24.12.11 v 13:48
suik, u nás se stromkem stejně. mě včera ráno pustili z nemocnice s tím ,že mám ležet a tři hodiny zdobím strom
manžel čuměl na sám doma a ještě dirigoval, kde mi chybí ozdoba.. jsem měla chuť mu ten strom omlátit o hlavu ![]()
…u nás byly nejlepší Vánoce s malým,když mu byly 3m,to se uprostřed večeře pokadil,ale musel počkat,až dojíme,pač se nesmí vstávat od stolu.
To si jen tak ležel pod stromkem,občas plácl do ozdoby,a byl zticha.
Včera,jak uviděl stromek,tak hned našel kabel i s prodlužkou,a chtěl to pořád rozpojovat a spojovat.
Takže zas řev ![]()
Momi - naopak, když člověk vidí, že jinde ty svátky klidu vypadají stejně, tak je mu hned líp
![]()
Etcetera78 píše:
Momi - naopak, když člověk vidí, že jinde ty svátky klidu vypadají stejně, tak je mu hned líp![]()
jj,ale člověk si přijde jako ten nejhorší a nejšpatnější ![]()
Jo a drahý můj nevěděl, co mi koupit k vánocům…a dopadlo to tak, že nejenže jsem si dárek vybrala sama, ale i zakoupila (i zaplatila), a jak tak na to koukám, nejspíš si ho budu muset i sama zabalit a umístit pod strom
![]()