Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak my se většinou hádáme každý rok
Letos jsme to stihli včera,ale jen chvíly protože muž doma a já do 5ti v práci a neudělal to co jsem chtěla
A dnes jsem byla raděj dopoledne v práci takže na to nebyl čas tak super teď všichni odpočívají ![]()
jizvíková píše:
dej mu ten salat a do toho projimadlomimochodem salat se ji az k veceri, dneska je precce pust, takze se divim, ze varis, ja ne, deti samozrejme najist dostanou, dospelaci ne
jojo, tim si urcite vylepsi svou kucharskou povest ![]()
Já jsem udělala ve středu seznam, co se musí udělat, on měl toho tak půlku, co já. Všechno udělal. Preventivně, protože u nás ta protiva jsem já.
Vystrč taky trochu růžky, ať se vzpamatuje. Jo a k obědu jsme měli hrachovou polvku, vařil manžel, já budu dělat večeři.
My jsme teda měli děsnou noc s dcerkou a od rána netekla voda, tak jsme měli jiné starosti, než se hádat. Manžel chodil k cisterně a tak.
Chlapa je třeba zaměstnat a nebude mít roupy kritizovat.
Luci -to se musí nechat…všechno od flákne…myslím,že další hádka bude v kolik bude večeře…uvidíme
LucaLuca píše:
My jsme teda měli děsnou noc s dcerkou a od rána netekla voda, tak jsme měli jiné starosti, než se hádat. Manžel chodil k cisterně a tak.Chlapa je třeba zaměstnat a nebude mít roupy kritizovat.
Etcetera78 píše:LucaLuca píše:
My jsme teda měli děsnou noc s dcerkou a od rána netekla voda, tak jsme měli jiné starosti, než se hádat. Manžel chodil k cisterně a tak.Chlapa je třeba zaměstnat a nebude mít roupy kritizovat.
![]()
skoro lituju, že nám taky nepřestala téct voda
![]()
nestraš,po těch hrůzách za poslední měsíc by totok bylo už moc
![]()
U nás už jsou celý Vánoce v háji. Manžel šel ráno k rodičům zabalit dárky pro mně, ale zkejsnul tam přes tři hodiny, telefon nebral, na sms sice odpovídal, ale domů nešel. Chtěla jsem jet na výlet lanovkou, ale prej nebude čas. Na rodiče ale čas má, že jo?! Nakonec jsme si pro něj s malým došli, zvonek asi vyplej, volala jsem, tchán se švagrovou mě viděli z okna, ale nikdo neotevřel. Čapla jsem malýmu a jela pryč, jemu napsala, ať už se ani nevrací, že doma nikdo není. Na to on reagoval jako vždycky sprostými urážkami a vyhrožoval, že mě nepustí domů. Když jsme před necelou hodinou přijeli, tak klíče v zámku. Nakonec teda otevřel, ale Vánoce už to nezachrání, bohužel. Kdyby nebylo malýho, tak se taky seberu a jedu pryč a jeho tu nechám, ať si všechno sežere.
Tak si taky postěžuju .Mám zánět ledvin ,malej zánět průdušek .Dnes se mi po ATB 2× posral z toho jednou dost na koberec je to smrad a nejde to moc vyčistit pak to pomazal ještě po koupelně,dále se poblil a ted v ho začalo bolet ucho .Chlap v práci v troubě 4 hodinoá kachna ,kterou budu muset vypnout nedopečenou ,abychom mohli jet na pohotovost ..samo MHD takže až se vrátíme tak se po… bolestí z těch svých ledvin .Štastné a VESELÉ -tentokrát hodně veselé.
Holky, to mě moc mrzí… Moc bych Vám přála doma klid a pohodu - i když nevím, jestli byste o tu naši volnou flákací pohodičku stály.
Myslím, že jsem kdysi úplně na začátku také jednou blbla a byla zklamaná, že nejde vše podle plánů, tak jsme se mužem domluvili, že si Vánoce nebudeme kazit nějakým tradicmilovným plánováním.
Takže my jsme úplně v pohodě, společně si užíváme volno a netrávíme den nijak striktně Vánočně. A je to fajn. Před chvílí jsme se domluvili, že na oběd už kašleme (dopoledne jsem si zalezla do koupelny a pořádně ji vydrbala - já mám radost jak je krásná, můj muž jen tiše našlapuje abych mu nevyčetla že on podlahy udělal zase jen napůl. Nevyčtu mu to, jsem nadšená, že alespoň něco
Jen ta koupelna trvala o něco déle, udělali jsme i věci, které jsme dlouho plánovali a pořád odkládali…) a jdu už dělat večeři
- najíme se hned jak se setmí a užijeme si dlouhé hraní s dárečky).
Přeji Vám klid a pohodu a alespoň trochu z té naší laxnosti…
L.
Lesino,děkuji za sebe ![]()
mě by jen stačilo,kdyby kluk byl trochu hodnej,nic víc.
Chlap je dobrej,pomáhá,ale ten pacholek malej,to je něco ![]()
Anonymní píše:
U nás už jsou celý Vánoce v háji. Manžel šel ráno k rodičům zabalit dárky pro mně, ale zkejsnul tam přes tři hodiny, telefon nebral, na sms sice odpovídal, ale domů nešel. Chtěla jsem jet na výlet lanovkou, ale prej nebude čas. Na rodiče ale čas má, že jo?! Nakonec jsme si pro něj s malým došli, zvonek asi vyplej, volala jsem, tchán se švagrovou mě viděli z okna, ale nikdo neotevřel. Čapla jsem malýmu a jela pryč, jemu napsala, ať už se ani nevrací, že doma nikdo není. Na to on reagoval jako vždycky sprostými urážkami a vyhrožoval, že mě nepustí domů. Když jsme před necelou hodinou přijeli, tak klíče v zámku. Nakonec teda otevřel, ale Vánoce už to nezachrání, bohužel. Kdyby nebylo malýho, tak se taky seberu a jedu pryč a jeho tu nechám, ať si všechno sežere.
Teda - tak to by mě taky nehorázně namíchlo. Tak pevný nervy a aspoň v rámci možností klidný zbytek dne a večer.
Kačka.1985 píše:
Ahoj holky já jsem pro měnu s dcerkou sama manžel v práci dorazí asi v 6 no a my samy vubec mi to nepřipada jako vánoce
Kači - máme to úplně stejně
Já bych po něm ten salát už dávno hodila,to je hnusné takhle prudit ach ty chlapi ![]()
U nás bylo dopoledne taky dusno,spřítelem tyhle Vánoce trávime poprvéu mojich rodičů nebo jsou od nás 600 km daleko a dnes jsme se hádali kvůli tchýně jeho mámě,nebo se ani neozve a ani nepopřeje,ale cizím lidém přeje od rána a nám nic a ani na fotky vnučky se nepodíva,tak mně nas… a přítelji ještě brání no to mně chytnul nerv ![]()
bych mu dala sodu teda blbečkovi
my měli k obědu vinou klobásu s chlebem salát a řízky až k večeři nakoupit jsme byli včera spolu ale bohužel s dětma se pár věcí zapomnělao tka manžel jel ještě dokoupit dnes ráno..jediný čím mě vytáčí že sedí a nic endělá od rána ale co no
a točí mě starší vzbudil mlašího tkaže spal chvíli a je zabití to bude večer a starší řádí jak je nedočkavej grrrr ![]()