Manžel bude bez práce a já těhotná

Anonymní
23.12.11 22:02

manžel bude bez práce a já těhotná

Ahoj manželovi za měsíc končí pracovní smlouva a nemá novou práci. já jsem doma na MD s prckem rok a pul, chtěla jsem jít do práce místo manžela a on by byl doma s prckem, ale zjistila jsem že jsem pravděpodobně těhu takže do práce nastoupit nemohu, a to jsem se i těšila. vím že manžel určitě nějakou práci najde, ale už jsem si to tak pěkně naplánovala a nic z toho. mimi druhé jsme chtěli ikdyž ne ted v této situaci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
23.12.11 22:08

A?Proc by si nemohla jit alespon na nejakou dobu do prace ?tehotenstvi je nemoc?pokud tedy nemas rizikove,ze..jako promin,ale na co se ptas? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.11 22:13

no ani se na nic neptám.
Jsem zdravotní sestra na jipu a to není zrovna vhodné. ale hlavně mě těhotnou nevezmou.

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
23.12.11 22:13

Aha a pročpak by jsi nemohla jít alespoň na nějakou dobu do práce, těhotenství není nemoc pokud vím, mi přijde, že sis chtěla udělat volno, nepracovat a ejhle, ono se to nějak komplikuje co?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.11 22:15
Baslerinda píše:
Aha a pročpak by jsi nemohla jít alespoň na nějakou dobu do práce, těhotenství není nemoc pokud vím, mi přijde, že sis chtěla udělat volno, nepracovat a ejhle, ono se to nějak komplikuje co?

doma jsem už přez dva roky takže volna bylo dost, do práce jsem jít chtěla. promin ale tvuj příspěvek jsem moc nepobrala.

• Citovat
  • Upravit
5173
23.12.11 22:17
Baslerinda píše:
Aha a pročpak by jsi nemohla jít alespoň na nějakou dobu do práce, těhotenství není nemoc pokud vím, mi přijde, že sis chtěla udělat volno, nepracovat a ejhle, ono se to nějak komplikuje co?

trošku mimo mísu - kolik těhotných sester na JIPCE si vyděla , já nikdy žádnou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.11 22:22

já bych i na jednu stranu nastoupila ale vím že dýl jak 3m mě tam určitě nenechají a je to risk, jde ale oto že mi vrchní vzala od unora a já v dubnu pujdu na neschopenku to nejde.

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
23.12.11 22:22

Nevyděla žádnou, to je pravda … Ale viděla a zažila v prvních měsících několik.

• Citovat
  • Upravit
10178
23.12.11 22:23

Zakladatelko, pokud víš, že tvůj manžel si práci najde, tak není problém, ne? Tak se budeš na svou práci těšit o pár let déle :mrgreen:

Asi se potřebuješ vykecat, že jsi se těšila do práce, že to nebude pořád ten stereotyp jako doteď a ono nic, viď?
Vydržely jiné vydržíš taky, ten tvůj poklad co už je na světě i ten co je v bříšku, za to stojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.11 22:26
Baslerinda píše:

Nezlob se, ale tohle je trochu podpásovka :roll: . Já na Jipu nedělám a přesto si v práci tenkrát strašně ulevili, když jsem oznámila těhotenství a zároveň fakt, že musím na rizikovku. Najít pro mě místo by bylo v mém provozu hodně těžký.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.11 22:27
lulushka píše:
Zakladatelko, pokud víš, že tvůj manžel si práci najde, tak není problém, ne? Tak se budeš na svou práci těšit o pár let déle :mrgreen:Asi se potřebuješ vykecat, že jsi se těšila do práce, že to nebude pořád ten stereotyp jako doteď a ono nic, viď?
Vydržely jiné vydržíš taky, ten tvůj poklad co už je na světě i ten co je v bříšku, za to stojí ;)

jo děkuji stereotyp to určo nebude :)
s tou prací to uplně ružové není, ale věřím že někde ho vzít musí, proto jsem to napsala, že nepotřebuji utěšit že nějakou práci najde. snad to je srozumitelné.
chtěla jsem si jen s někym otom pokecat.

• Citovat
  • Upravit
6926
23.12.11 22:33
Baslerinda píše:
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
23.12.11 22:33
Baslerinda píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
23.12.11 22:35

Koukám, že to máš skoro stejný jak jsem to měla já. Manžel bez práce, já na RD a do toho těhotná. Mazec. Já jsem těhotná nastoupit do práce mohla, taky pracuju ve špitále a dali mě na evidenci. Trvalo 3/4 roku, než jsme práci pro manžela našli a já teď nastoupila na další MD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.11 22:36
Baslerinda píše:
Nevyděla žádnou, to je pravda … Ale viděla a zažila v prvních měsících několik.
T.K.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria