Manžel dítě nechce?

16
22.12.11 01:49

Manžel dítě nechce?

AHOJ SNAŽILKY,DLOUHO JSEM ZDE NEBYLA,ALE JE MI TĚŽKO NA SRDÍČKU A POTŘEBUJI SE VYPOVÍDAT.JIŽ DVA ROKY SE SNAŽÍM S MANŽELEM O DÍTĚ.PROBLÉM JE V TOM,ŽE JEZDÍ KAMIONEM.DÍTĚ SME CHTĚLI OBA.AKTIVNĚ JSEM SI NAKOUPILA OVULAČNÍ TESTY A ZAČALA SI JE PRAVIDELNĚ DĚLAT :).PO DVOU LETECH TESTŮ PŘIJEL MANŽEL KONEČNĚ DOMŮ,KDYŽ JSEM MĚLA OVULACI,ALE BYL UNAVENÝ,TAKŽE ZE SEXU NEBYLO NIC.NYNÍ UBĚHL DALŠÍ PŮL ROK A MANŽEL JEZDÍ DOMŮ,ZROVNA,KDYŽ OVULACI NEMÁM A MÁM ZROVNA MENSTRUACI.KDYŽ SEM HO POPROSILA,ZDA BY SI MOHL JEŽDĚNÍ NĚJAK S KOLEGOU PROMĚNIT,ABY BYL DOMA V DOBU,KDY OVULACI MÁM,TAK SLÍBIL,ŽE ANO.TAKHLE UBĚHL DALŠÍ PŮL ROK A NIC SE NEMĚNÍ :,( .DNES JSEM HO UPOZORNILA ZNOVA,TAK ŘEKL,ŽE MÁ JEHO MAMKA NAROZENINY A ZATIM SI TO MĚNIT NEBUDE.MIMOCHODEM MNĚ JE 26 LET A MANŽELOVI 40.JE MI TO HROZNĚ LÍTO,PROTOŽE V MÉM OKOLÍ JE SPOUSTA LIDÍ,KTEŘÍ SE MILOVALI TŘEBA I ROK V DOBĚ OVULACE A MIMINKO POČALI TEPRVE PO ROCE NEBO I POZDĚJI.SICE MI TVRDÍ,JAK MOC BY SI DÍTĚ PŘÁL,ALE NENÍ TO TROCHU DIVNÉ,KDYŽ PRO TO ANI NEJMENŠÍ NEDĚLÁ?? :nevim: MÁ NĚKDO PODOBNOU ZKUŠENOST?NEBO CO BYSTE DĚLALY VY ŽENY??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2248
22.12.11 02:15

Sice se snažením nemám moc zkušeností (přítel i já jsme velice plodní, máme to oba v genech a Eliška se nám povedla neplánovaně-a o to více chtěně), ale myslím si, že pokud chlapovi ze sexu uděláš povinnost, je to cesta do pekla. Málokterý chlap snese pocit, že souložit „musí“. Prostě na to musí být chuť a to, že u některých lidí trvá snažení dlouho ještě přeci neznamená, že u vás to musí být taky tak. Zkus se s ním pobavit o tom, že by bylo vhodnější naplánovat si směny jinak, protože v době menstruace se necítíš ve své kůži a chceš si manželova pobytu doma užít, než aby ses cítila celá nesvá (prostě a jednoduše na něj hraj tak trošku čínu), miluj se s ním „jen tak“, i když zrovna nemáš ovulaci a svou snažící mánii ventiluj tady a moc ho s tím nezatěžuj. Chlapi se k tomu totiž většinou nestaví dvakrát nadšeně a pokud uděláš ze sexu jenom cestu, jak otěhotnět, přestane ho bavit sex, myšlenka na dítě se mu znechutí a nakonec ho přestaneš bavit i ty (stát se to může, ale třeba ne…). O to více bude rád, když mu jednoho dne strčíš pod nos test s // :)

Přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
22.12.11 07:59

Co bych dělala? Velmi důkladně si s ním o tom promluvila. Dva roky vyhýbání mi taky nepřijdou jako snaha, hledala bych, co je za tím. Pobavila bych se o našich životních plánech, jestli se něco nezměnilo :nevim: (ne jednou větou). Jestli je to jen v tom, že je např. jako můj manžel nepřítel nepříjemných věcí, jakou je žádost kolegy o změnu jízd, tak bych ho pošťouchla ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.12.11 08:10

Manžel se nyní může cítit jako výrobna na děti.Vše na povel,život a práce se bude řídit ovolací.Ale tím,že ty budeš pořád myslet kdy máš a kdy nemáš ovulaci,tak stres udělá své a je málo pravděpodobné,že se zadaří.Nech tomu volný průběh,ovulaci nesleduj,milujte se kdykoli budete spolu a bude vám dobře.Soustřeď se na něco jiného než mimčo a ono se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.12.11 08:17

tak tak,nesleduj se,nehonˇho,uvědom si,že máš doma chlapa ,čili ješitu,oni jsou na tyto věci dosti citliví. Naschvál ti to určitě nědělá,možná svým jednáním spíš zaháníš do kouta.
A i cstč tebe: čím víc se budeš sledovat,tím mínˇto může jít i za normálních podmínek ,psychika je děsná potvora,u těchto problémů funguje přesně naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
22.12.11 08:53

Rady jako nechat tomu volný průběh nesledovat se, že se manžel cítí pod tlakem.....hm :think:
Její manžel přijel za dva roky domů v období ovulace jednou nebo dvakrát a sex neměli, protože nechtěl. Z toho se otěhotnět nedá. A pokud ví přesně, kdy má ovulaci, tak na co jí bude nějaké snažení mimo ovulaci s cílem otěhotnět, to je je kravina :nevim: Sex samozřejmě kdykoliv, ale pokud chceš dítě, tak si s ním musíš vážně promluvit, jestli ho chce taky. A pokud ano, tak mu vysvětlit, že jinak než v období ovulace to asi nepůjde :roll:
Spíš bych se bála, jestli to dítě opravdu chce :nevim: , tenhle přístup se mi nelíbí. Je mu 40 ne dvacet, takže už by mohl mít priority srovnané :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
22.12.11 08:55

Ahoj no já mám opačný názor… Kdyby měl normální práci a byl doma každý den, tak to je jiná a určitě bych poradila to co holky přede mnou. ALE on nemá klasickou pracovní dobu a s tímto přístupem se můžete snažit další roky a nic z toho nebude. Takže bych si s ním určitě velice důrazně promluvila! Já mám chlapa doma každý den a bohužel po roce snažení jsme už měli hlídanou ovulaci a tím pádem musel být sex když určil doktor. Nic příjemného a to ani pro mě, ale když to jinak nejde :nevim: Pokud oba dítě chcete, tak se prostě tomuto musíte přizpůsobit, povznést se nad plánovaný sex a říkat si, že je to tak jen dočasně. A pokud jste oba rozumní, tak to tak půjde. Držím pěsti, aby to vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eélla
22.12.11 09:17

Dejme tomu, že se vám to povede. Ale polož si jednu otázku?! Co bude, až budeš mít dítě?! Nejspíše tady založíš diskusi něco ve smyslu - Jsem na dítě sama, otec je věcně na cestách.
Promiň, ale tohle není chlap pro rodinný život. Nebo lépe řečeno, tato profese není vhodná pro chlapa, co by chtěl žít rodinný život!

• Citovat
  • Upravit
Eélla
22.12.11 09:17

Dejme tomu, že se vám to povede. Ale polož si jednu otázku?! Co bude, až budeš mít dítě?! Nejspíše tady založíš diskusi něco ve smyslu - Jsem na dítě sama, otec je věcně na cestách.
Promiň, ale tohle není chlap pro rodinný život. Nebo lépe řečeno, tato profese není vhodná pro chlapa, co by chtěl žít rodinný život!

• Citovat
  • Upravit
9018
22.12.11 09:20

Taky si myslím, že by to měl mít tvůj manžel v hlavě srovnané. Je to zralý muž. V klidu si o všem promluvit, je na místě. Taky ti může říct, že děti nechce. Jseš připravená na takovou odpověď? Třeba mu vyhovuje tento způsob života. Doma natěšená manželka, pohodlíčko, klid, navařeno. Prostě přesedlal od maminky k tobě.
nemáš to lehké a vůbec se ti nedivím, že to řešíš. Nám trvalo otěhotnění u dcery rok a u syna 2,5 roku. A to jsme více méně spolu doma.
Držím ti palce, aby si byla šťastná. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
22.12.11 09:38

Eéllo na to se zakladatelka neptala a jaký kdo žije život je jeho věc. Já třeba mám kamarádku, kdy její manžel má hospodu, ve které je od rána do večera a když má volno, tak si chce odpočinout. A ona je na dítě sama a nestěžuje si a nezakládá žádné diskuse, protože s tím do toho šla. Takže tohle prosím tě neřeš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eélla
22.12.11 10:06

Milá Konévko, spousta žen je zaslepená vidinou dítěte a když ho konečně mají, tak některé si pak stěžují jak jsou na všechno sami. Jen upozorňuji, nekázám!
Mimochodem proč je zde tolik podobných diskusí, kde je spousta ufňukaných maminek?! Já ti odpovím, zaslepenost a naivita!

• Citovat
  • Upravit
2208
22.12.11 10:28

Ano, já vím o těch diskuzích, které jsou, ale tvůj příspěvek se do této diskuse nehodil. Zakladatelku neznáš (ani já) a nevíš, jak se bude chovat a co bude dělat, až bude mít dítě.
A profese jsou různé a někdo si bohužel vybírat nemůže :nevim: Já osobně bych nesnesla, aby mi manžel přijel domů jednou za čas a já jinak byla sama, ale je na každém jak to zvládne a jestli to chce takto zvládat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eélla
22.12.11 10:32

Proto na to upozorňuji, to snad není nic špatného? Jak si to udělá, takový to bude mít. :-)

• Citovat
  • Upravit
6569
22.12.11 10:40

Já nevím, nechci se Tě dotknout, ale necítí se tem chlap trochu jako inseminátor? Z věty prohoď si službu, mám ovulku ať na to můžem skočit mám husinu i já, a to jsem ženská…
Chápu, že chceš dítě, ale chlapa asi chápu, fakt s ním zkus nenásilně promluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí