Manžel dítě nechce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikollkam
24.9.12 09:59

závěr mého života

Děkuji za tyto portály,
pro všechny, které mě podpořily v mé životní zkoušce jen posílám závěr:
manžel nechtěl byt, ani miminko, pak se to zhoršoval výletama :potlesk: s kolegyněma, diskotékama a nezájmem, společně s ignorací.
10 let se známe, 6,5 let vztah, 2 roky manželství pro něj nic neznamená, chce svobodu, nemít starosti, raději se rozvede, aby měl ode mě klid a přišla nová neopotřebovaná…
:twisted:
nezbývá než říci, gratuluji :potlesk: jsi pašák, vzít si holku, udělat divadlo jak o ni stojíš a pak jenom promin, nejde to jinak, neverim, ze by to mohlo být dobré.
Musím začít odznovu, s nadějí, že existují i normální lidi :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
818
24.9.12 10:20

@nikollkam Já myslím, že byla trochu chyba, že jste se na tom nedomluvili hned, jak to vidí s dětma. Přece jenom je to základní věc ve vztahu a při uzavírání manželství. Já jsem se s mým užem seznámila, když mi bylo 30. Hned na začátku jsem mu řekla, že jestli to se mnou myslí vážně, tak ať si uvědomí, kolik mi je, že budu chtít brzy dítě. Řekl OK.Pak jsme se přestěhovali do zahraničí, řešili jsme spoustu problémů, ale za 2 roky jsem se ho zeptala, jak toteda vidí. Ten rok se chtěl dostat do jednoho vzdělávacího programu, který je na 4 roky a nevyšlo to. Tak mi řekl, že chce mít alespoň nějakou jistotu co bude, že to zkusí další rok a jestli se tam dostane, tak že bude dítě. Řekla jsem OK a v té době bych si na to nevsadila, že to tak bude. Holky, v srpnu dostal potvrzení, že ho vzali, skočili jsme na to, v září jsem byla těhotná, v březnu svatba a začátkem června se narodil malej. Jkoa klobouk dolů, můj chlap mě fakt překvapil, že dodržel slovo. Teď se vede druhý kolo vyjednávání o druhým, ale nevim nevim, zatím to vypadá, že už druhý nebude. Mně bude za dva měsíce 38,takže je nejvyšší čas, ale podmínky nejsou ideální a já jsem sama na vážkách, jestli chci nebo ne. Teď je to tak 70:30% že ne, ale ještě se nevzdávám :-). Já naštěstí to neberu zas tak tragicky, chtěla bych, ale když nebude, tak se nepo…
Nevím, co Ti poradit. Je mi jasný, že se trápíš, asi bych si s ním na rovinu sedla, a řekla mu, co je pro tebe přijatelné a co ne. Například chci slyšet rozumné argumenty proč ne, jestli je totakové vágní, že jako máme čas a ještě si chci užívat, tak to neberu. Dej mu najevo, že je to pro tebe prioritní věc, a pokud to on nepřijme, tak asi budete muset jít od sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
24.9.12 10:24

@nikollkam, Ty jo, nedočetla jsem a teď vidím, že už to dopadlo, jak jsem se bála. Ale řeknu ti jednu věc, myslím, že jsi z toho vyšla jako vítěz, je lepší si vyjasnit priority a pokud se neshodnete, tak se rozejít, než na něm vydyndat dítě a pak se modlit, aby ho začal mít rád. Představ si, jak by ses cítila, kdyby ti dělal tohle a ty měla doma malý miminko. Jsi fakt mladá, určitě si najdeš někoho, s kým to miminko budeš mít a kdo si tě bude vážit. Tohle nebyl chlap pro tebe. Moc držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikollkam
27.9.12 16:19

Pravda je, že mu vyhovovaly benefity- vše co jsem mu dávala, ve chvíli, kdy jsem si přála kousek pro sebe jsem zkončila.

Stál, ruce v kapsách, a do očí mi říká, nemiluji Tě, nechci s Tebou bejt, první co mě napadlo bylo -přehrálo se mi celých 9 měsíců mých slz a proseb aby začal řešit bydlení, aby se začal snažit…obraz mě a mých slz.

Je to nepříjemné zjistit, že i po 10 letech druhého neznáte.
Občas se přistihnu, že na něj myslím a mám tíse=n při pocitu, koho te´d oblbuje"miluje " a slibuje hory, doly :cert:, je mi hrozně při této myšlence…
ale pak přijde myšlenka druhá- štěstí, že sním to miminko nemám, protože by mě byl schopen zničit.
a až přijde krizová chvíle, tak vím, že se zachová stejně- zbaběle uteče a najde si opět někoho nového…

• Citovat
  • Upravit
nikollkam
27.9.12 16:20
@vlastovka385 píše: @nikollkam, Ty jo, nedočetla jsem a teď vidím, že už to dopadlo, jak jsem se bála. Ale řeknu ti jednu věc, myslím, že jsi z toho vyšla jako vítěz, je lepší si vyjasnit priority a pokud se neshodnete, tak se rozejít, než na něm vydyndat dítě a pak se modlit, aby ho začal mít rád. Představ si, jak by ses cítila, kdyby ti dělal tohle a ty měla doma malý miminko. Jsi fakt mladá, určitě si najdeš někoho, s kým to miminko budeš mít a kdo si tě bude vážit. Tohle nebyl chlap pro tebe. Moc držím pěsti.

DĚKUJU ZA PODPORU :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
nikollkam
27.9.12 16:20
@vlastovka385 píše: @nikollkam, Ty jo, nedočetla jsem a teď vidím, že už to dopadlo, jak jsem se bála. Ale řeknu ti jednu věc, myslím, že jsi z toho vyšla jako vítěz, je lepší si vyjasnit priority a pokud se neshodnete, tak se rozejít, než na něm vydyndat dítě a pak se modlit, aby ho začal mít rád. Představ si, jak by ses cítila, kdyby ti dělal tohle a ty měla doma malý miminko. Jsi fakt mladá, určitě si najdeš někoho, s kým to miminko budeš mít a kdo si tě bude vážit. Tohle nebyl chlap pro tebe. Moc držím pěsti.

DĚKUJU ZA PODPORU :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
simikini
27.9.12 21:24

A jak to zvládáš? Zvykáš si žít bez něj?

• Citovat
  • Upravit
nikollkam
1.10.12 08:00

Při minulém setkání stál s rukami v kapsách a říkal mi nemiluju Tě, nechci být s Tebou co na tom nechápeš. jsi psychicky labilní, jdi se léčit.
mně se v ten okamžik odehrávaly myšlenky, co vše za 9 měsíců dělal, jak mě systematicky ničil a došlo m i, že mě jen využíval do okamžiku, kdy měly přijít důležité rozhodnutí, kdy on měl něco udělat pro mě, naši rodinu, budoucnost.
tohle byla finalni rána-tečka. řekla jsem mu, že se nerozvedu a on vytřeštil oči-řekl proč ne, ty chceš žít s takovým člověkem jako jsem já, tobě nebude vadit, že se budu tahat po diskotékách s jinými ženskými? Na to jsem mu řekla, že tohle dělal i v minulosti a po dobu manželství, tak to je jedno, že budu jako on a je mi to jedno.
to ho hrozně rozčílilo.
pořád se mi odehrává v hlavě vše co mi řekl… ´říkala jsem si, že mu nezavolam, ale ve čtvrtek jsem mu volala, naštěstí nedovolala a pak celkově jsem od něj měla 3 nepřijaté hovory..
v pátek v 5hod. ráno se mi zdál hrozný sen, kde byl s kolegyní MOnikou a říkali mi nech nás být chceme být spolu… prostě mazec..
to ráno jsem pochopila, že nechci sním žádný kontakt. O víkendu jsem vypla mobil, měla jsem smíšené pocity, od stavů, kdy jsem chtěla být sama, chtělo se mi brečet, shoulit se do klubíčka, neexistovat :zed:
:roll:
uplynuly 4 dny a ja se začala modlit, abych našla sílu. nevím zda existuje něco jako bůh, ale začínám se pomalu cítit líp. rozhodla jsem se, že se sním nechci nikdy vidět ani o něm cokoliv vědět. rozhodla jsem se, že začnu žít bez slz a proseb, že člověk, který při mě stojí a má mě upřímně rád, že se přestanu bránit dobrým pocitům. myslím si, že 9 měsíců psy. teroru od manžela mi stačilo.
at si užije jednorázovky, nebo at se znovu zamiluje, nebo zda uz je zamilovan nevím, jedno co vím je, že ve srabu nenechal jen me, ale bude další, protože je jednodušší zbaběle utéct, využívat lidi, odhodit je.
pro sve miminko,(az bude) chi tátu, chlapa, muže, kterýmu budu věřit. už bylůo dost kolegyň a všeho zla, co dokázal manžel vytvořit

• Citovat
  • Upravit
nikollkam
1.10.12 11:09

Nezvládám, mám stavy uzkosti, jako by mi někdo umřel. nedovedu se zbavit pocitu odmítnutí a ponížení.
vzal si mě, aby mě poté zničil. nerozumím tomu.

• Citovat
  • Upravit
818
1.10.12 15:23

Neblázni, proč bys měla být zničená? Uvědom si, že on ti může ublížit jenom tolik, kolik mu dovolíš. Už jsem ti to napsala, máš velké štěstí, že s ním nemáš dítě. Projeď si tu některé diskuse, jak jsou ženský opuštěný se dvma dětma, nemají peníze, chlap si vylítává s mladou a směje se jim do obličeje. Toho všeho jsi teď ušetřená. Ber to jako velkou životní zkušenost, kterou jsi asi měla prožít, aby tě někam posunula. Klidně si zabreč, vyvztekej se, na to máš právo, musí to ven. A pak udělej tlustou čáru, a jdi dál. Představ si samu sebe za 10 let, kde bys chtěla být? Jak by to mělo vypadat, s kým bys chtěla být? Vytyč si cíl a jdi za tím. Taky jsem měla vztah, trval 6 let a obětovala jsem mu strašně moc. Pak jsem skončila sama, bylo mi 28, bez ničeho, ale když jsem se z toho trochu dostala, tak jsem měla úplně euforickej pocit, že jsem z toho venku, že jsem svobodná, nikdo mě nebude ponižovat a že můžu jít dál. A dneska mám, co jsem chtěla. Tak hlavu vzhůru, už může být jenom líp :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikollkam
5.10.12 07:19

Mám cíl, chci být spokejná se vztahem, koupit byt a mít dítě, jediné co mi nedá spát je pocit odhození, šílený je koukat na mobil, zda mi alespoń napíše. Nechcese mi uvěřit tvrdý realitě, vím, že na druhou stranu mám štěstí..
Ale co udělat se spánkem, kde se mi o něm či o nich zdá, o pocitu méněcennosti, bolesti…kdy to zkončí? Snažím se žít dál, ale po tom všem co udělal a nakonec mě ještě dorazil… se mi nechce věřit jeho pravé tváři…za jak dlouho mi bude dobře?

Je mi strašně. bojojuju každý den

• Citovat
  • Upravit
nikollkam
8.10.12 09:30

Včera mě přítel objevil shoulenou v koupelně, se slzami v očích.. třepali se mi ruce, nedokazal mi pomoct. a ja udělala to, že jsem zavolala bývalému…potřebovala jsem ho slyšet… v tu chvíli jsem dostala pocit klidu… ráno jsem při cestě do práce potkala holku se kterou si myslím, že něco má, pak o jsem mu volala, ale je to divné…
chtěla jsem zažít pocit, že alespoń na maly že jsem duležitá.

• Citovat
  • Upravit
818
8.10.12 09:42

Nikol, počkej, ty už máš nového přítele?? Možná by ti pomohlo zajít za psycholožkou, tak to rozebrat a slyšet pohled neutrálního člověka. Já vím, že jsou to hnusné pocity, ale myslím, že bys mu neměla volat. Jak to myslíš, že jsi důležitá, pro koho, pro něho? Moc to nechápu, každopádně držím pěsti, ať se z toho vyhrabeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikollkam
8.10.12 11:37

Ano, žiju se svým kamarádem, když jsem se od manžela odstěhovala, začali jsme být spolu. je to opak manžela, je pozorný, hodný, má mě opravdu rád!
chvílemi jsem měla pocit, že žiju dva životy… jeden s mužem co drží slovo, druhý vzdáleně s manželem co si mě vzal, zkoušel 1O měsíců co unesu, stále zraňuje

CHceme být s přítelem spolu, trochu se v tom máchám, protože mě hrozně zranilo a zrańuje vidět manželovo chování. Prostě mě odkopl.

Kdyby nebylo přítele, asi bych si to hodila, on při mě stojí od začátku, má mě opravdu rád :srdce: díky němu má pocit, že mám šanci na normální život, taky chce věci co já a nemusím o nic bojovat…

jediný s čím se nemůžu smířit je to, že manžel za celou dobu nic neudělal, a ještě se staví stanovisko, prostě to nevyšlo -sorry a rozvod dává na mou hlavu.
O přítelovi neví…
O co mi jde? vědět že 10 let, co znám manžela, všechny ty roky, jsem nebyla jen využívaná a něco jsem znamenala.
je hrozné vidět jak pro něj nic neznamenám, jak mě ignoruje, obtěžuje ho všechno… říká mi o co ti jde…se mnou by jsi nebyla nikdy štastná, není to ve mně… o co mi jde, chci vidět, že jsem za něco stála, vždy´t jsem mu dala ze sebe všechno… plakala jsem, křičela, bojovala o náš život a on mě v tom nechal…

teď…nebojuju o společné soužití, bojuju o to, jak si ho budu pamatovat, jak to mám pobrat, že mě odkopl v tak životně důležitých věcech, cítí se jako vítěz.
nechtel vzít zarezervovany byt, nechtel mimino, pak ty akce s kolegyní a když jsem se odtěhovala, tak mi řekl, nemusím nic řešit, vyhovuje mi to. ty jsi zasloužíš být štastná a takový kecy… říká člověk, co se koukal, jak trpím…

Když jsem bez manžela nikdo mi neubližuje, když jsem s přítelem visí mi na zádech minulost a to, že nedokážu pochopit proč se semnou oženil, když nechtěl se mnou nic…

jednu věc vím, až mi bude uplně vše jedno, tak budu jako on, ale dokážu to|?

• Citovat
  • Upravit
nikollkam
8.10.12 11:41

Asi před 3 měsíci jsem byla u psycholožky, přála si to máma, chtěla vědět neutrální rozvod. Psycholožka mi řekla, že manžel překonává všechny možné hranice a co se ještě musí stát…že je nevyzrálý, dětinský, nemá dobrý vzor v rodině, chce to ukončit, aby měl klid a jestli to někdy pochopí…to je otázka…
taky mi řekla, že mám být štastná že s takovým člověkem NEMAM DíTĚ!!!
že ikdyž někoho má, tak mít takovýho muže který se jen přetváří a pak když ho žena potřebuje ji odkopne, že tohle jsou naučené vzorce chování a že lidi se nemění. Doporučila mi relax a pokračovat v začínajím vztahu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky