Manžel dítě nechce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2832
8.10.12 13:09

Vidíš a já když od manžela odešla po 12 letech a se dvěma dětma-mladší mělo tehdy 2 roky, tak jsem jeden den brečela a byla nešťasná sama ze sebe, že jsem neschopná a neudržím ani rodinu a co jsem to těm dětem provedla…no a pak už mi bylo jen líp. Byla jsem ráda, že to mám za sebou a ulevilo se mi. Ulevilo se mi, že můžu dělat věci po svém a že si své peníze můžu utratit po svém a i když jsem měla sotva na vyžití, bylo to úžasný. Měla jsem to v sobě už uzavřené a brzy si začala se svým spolubydlícím (který se přiznal později, že si to přál předem-lump :mrgreen: ) a v srpnu jsem si ho vzala.
Přestaň se sakra už litovat! Seš mladá ženská, máš celej život před sebou! Přiznej si, žes udělal chybu…no co nikdo není neomylnej…a vzala sis sobeckýho a nevyzrálýho chlapa. Usměj se na sebe, řekni si, že seš krásná a šikovná a že si zasloužíš někoho lepšího…A už mu nevolej-nikdy, jinak se z toho nevyhrabeš a ten novej ti pak taky uteče. Já bych totiž s partnerem, kterej mi pláče po své ex a je z ní pořád na nervy nebyla.Ne bych nebyla, já s ním skutečně tehdy kvůli tomu nebyla, i když jsem ho moc milovala.Ale musela jsem počkat, až pro něj budu na prvním místě mezi ženami já.
Držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikolkaam
9.11.12 07:58

Tak došlo opravdu k tomu, že bude rozvod, chce být svobodný… mě se nejvíc dotklo, že se ani nepokusil… o nic
je opravdu lepší s manželem vubec nekomunikovat, nebo se vidět, být i malém kontaktu…

• Citovat
  • Upravit
kacka sz
9.11.12 12:58

zamyslet se nad sebou

Prokousala jsem se Tvym pribehe… nenapadlo Te za celou dobu v tom oceanu sebelitosti, jak se chovas k svemu priteli? Proc jdes do vztahu v tehle situaci, kdyz vubec nejsi vyrovnana s koncem sveho manzelstvi? Nechovas se nahodou smerem k nemu uplne stejne, jako Tvuj manzel k Tobe,,, myslela jsi nekdy nad tim, jaka ocekavani muze mit Tvuj pritel smerem k Tobe?

• Citovat
  • Upravit
nikolkaam
9.11.12 15:37

Vzala jsem bydlení, s přáteli, řekl mi, o bude lepší pro mě, a on tam bydlel. V tu chvíli mi připadalo, že je to dobrý nápad, než jít bydlet s cizími lidmi. řekla jsem mu, že nevím, jak to zvládnu. že nechci být rozvedena a hrozně se trápím, že celou dobu nic manžel neudělal, on o téhle situaci ví, taky vím, že potřebuju čas.
Ano, uvědomuji si, že jsem zodpovědná za přítele. Ano, jsem si vědoma celé situace.
nejsem vyrovnaná s koncem manželství, po cely začátky byl přítel mojí oporou, nechtěla jsem ze vztahu do vztahu, ale stalo se…
bydlíme spolu, jsme spolu, žiju v Praze, bylo lepší být sama… :?:
ano, máš pravdu, nechtěla jsem nový vztah, chttěla jsem byt a mimino s manželem, netušila jsem že mě bude manžel terorizovat, že budu bydlet mít začínající vztah s přítelem…

• Citovat
  • Upravit
nikolkaam
18.12.12 12:26

Rozvod :mavam: :pocitac: :P :P :P :P :P

tak závěr mého dlouhého příběhu je zjištění, že manžel nikdy nec nechtěl a vlastně ani nechtěl mě. a ja hloupa si myslela, že potřebuje čas a ještě se necítí, ale on se necítí se mnou.
chtěla jsem být vdaná a mít rodinu, te´d musím řešit takový srágoviny, ale alespon jedna lekce- Už NIKDY víc nedovolím chlapovi terorizovat mě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky