Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás to bylo skoro rok (šílenýýýý) podobně. Tvrdil, že všechny holky uspokojil jen vaginálnim orgasmem. Tomu nevěřim a hlavně u mě to nejni tak jednoduchý. Takže jsem se snažila o tom mluvit, naznačovat, co má dělat…ale rukama to teda nešlo a jazykem prostě nějak nechtěl. Až pak z něj vylezlo, že to vlastně nikdy nedělal. Takže zezačátku se asi cejtil hrozně, no moc mu to nešlo…ale teď! No vycvičila jsem si ho a je dokonalej…přesně ví, jak na to. Jako né že by to musel mít každej den…ale kdykoli se mi zachce, tak to udělá…a rád. Nebo aspoň se tak tváří.
Kde jsou ty časy, kdy mi lezli bejvalí pod sukně kdekoli a kdykoli se dalo.
A ještě k tomu orgasmu…stalo se mi to párkrát jen s timhle partnerem, dřív nikdy. A to právě proto, že si myslel, že vaginální org.je jediná správná cesta a furt se mě ptal, jestli už to bylo a tak…no prostě děsný. Takže ano, asi 5× jsem ho předstírala.
Občas ano ( dříve), ted už nepředstírám nikdy..Je to mnou i jím..Sehráli jsme se ![]()
Bubu25 píše:
Nikdy jsem ho nepredstirala ani bych to asi nedokazala - vzdy je to o souhre a domluve tech dvouzkusila bych si o tom poradne promluvit pac jako je dobry se pak zamyslet co s tim dal?Jako celej zivot tohle?
to by me osobne teda vubec nebavilo sex je 80% vztahu
OT
Není
Je to véélice individuální, řekla bych!
Pro me taky neni sex 80% vztahu. Orgasmus obcas predstiram.Neni to v partnerovi,ale ve me.Partner se snazi ![]()
ja orgasmus predstirala casto ale pak jsem zjistila ze sex je hezkej i bez orgasmu nekdy se to povede nekdy ne ale i tak si sex uzivam D. ![]()
Mám to stejné jako ty, jen s tím rozdílem, že máme doma malého „kašpárka“…, ale je pravda že se někdy snaží a když tak mě uspokojí vibrátorem ![]()
U mě to tedy 80% není..Protože občas , to že to nefunguje, není ničí vinna..
Ale komunikace je základ - protože jak se říká, všechno jde , když se chce..
Já ho předstírala jednou v životě s bejvalým a to proto, že už to trvalo na můj vkus moc dlouho a nebavilo mě to
Jinak ne. Zkusila bych s chlapem promluvit a nebo těsně před jeho orgasmem to ukončit, že jako stačí, když ne ty, tak ani on ne ![]()
Nepředstírám.
Když vím, že orgasmu nedsáhnu, tak se tvářím aspoň hodně vzrušeně ![]()
Pokud je takovej hr, taky bych to utla, nebo zkusila dva kondomy
A pusou, nebo rukama tě v klidu neudělá? a v tvém případě bych orgasmus nepředstírala vubec! ![]()
Příspěvek upraven 24.12.11 v 13:00
nikdy…jak nejsem ja, neni ani on
ale my si pomahame navzajem. A s jinym, kdyz to hold neslo, protoze nevedel, jak na me, tak proste orgasmus nebyl
jinak teda pokazdy, nekdy i vickrat
Ne nikdy a ani nikdy nebudu . Jsem upřímná , nemám ráda lži a předstírání .Nevidím důvod proč bych to měla dělat
.
Máš doma pěknýho sobce , myslí jen na sebe .
Jak psala Veruš1 před jeho orgasmem to ukončit, že jako stačí to bych určitě udělala . Ať vidí jaké to je .
předstírala jsem svému prvnímu klukovi v šestnácti ((-: holt jsem si myslela, že bych měla být hned napoprvé zkušená žena ((-: pak už nikdy. sex mě baví, i když zrovinka vím, že vzrušivost je na bodu nula. No a když mě sex nebaví, tak se málokdy vzruším. Orgasmus mám hlasitý, a to se moc předstírat stejně nedá. Ale po dobu těhotenství a kojení, jsem žádné vzrušení nepocítila ani jednou, takže chlap si zvykl na to, že se o mou maličkost starat nemusí, takže pak byl chvíli docela problém mu vysvětlit, že už zase můžu ((-: musela jsem párkrát taky odejít, aniž by on dokončil
, aby pochopil, že má změnit přístup (-:
Nikdy jsem ho nepředstírala a to jsem ho ani nikdy nezažila… bohužel ![]()
Ahoj..jen jsem se chtela zeptat jestli s manzelem ci pritelem predstirate orgasmus..a jestli Vam to vadi jakoze si to neuzijete a treba s minulym partnerem to bylo jinak..me uz to nejak nebavi..partnera mam rada a vsechno je v poradku ale v posteli to se mnou neumi a a ni se nesnazi me uspokojit..jiz jsem se o tom zminila ,ale bohuzel nic..proste predehra 2sekundy..pak hup na to..no vybaven je dobre,,takze bych spis rekla,ze me to boli(byla jsem zvykla na mensi proporce a to mi vic vyhovovalo..))..no a za pul minutky hotovo..i kdybych mela orgasmus vaginalni,tak to absolutne nestaci..no takze tak..sex mam rada a uz jsem fakt frustrovana a delat si to sama uz me nebavi..kdyz vim,ze je mozne aby Vas partner uspokojil pokud vi jak na to a neni Sobec…u toho meho mi to prijde ,ze spis nema rad zadne dlouhe jakepak copak..on je do vseho hr a se vsim hned hotovi..i v beznem zivote..proste takovy rychlik a ja zase ten opak.
tak se nezlobte,ze tu tak otevrene pisu..potrebovala jsem to ze sebe dostat..jak to budu resit dal nevim,ale zit takto do konce zivota si neumim predstavit..
jo a jinak Vsem hezke Vanoce..