Předstíráte orgasmus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ellisabethe
24.12.11 14:15

Taky jsem poznala muže, kterým na uspokojení partnerky moc nezáleželo a nepovedlo se mi je předělat k obrazu svému. Právě proto jsem si nakonec vybrala takového muže, kterému na uspokojení partnerky (nejen sexuálním) záleží víc než na svém vlastním. Orgasmus bych nepředstírala. Pokud mě neumí uspokojit, nebudu mu vytvářet iluzi pana dokonalého. Pokud si myslím, že vina je na mé straně, řeknu to. Někdy, když mám na orgasmus opravdu velkou chuť, řeknu svému muži, že první se dnes udělám já a on až pak a když ne já, on také ne. To byste koukaly, jak se začne snažit :D
Sex máme rádi, ale nemyslím si, že by to bylo 80% vztahu. Možná před patnácti lety…ale asi ani tenkrát ne :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.11 14:33

Zajímavé téma, několikrát jsem to řešila se svými kamarádkami a překvapilo mě, kolik holek není sexuálně uspokojených a předstírá orgazmus.
Já jsem ho nikdy nepředstírala, taky ve svém vlastním zájmu, proč bych to dělala. Ani si moc nedovedu představit jedinou soulož či mazlení, které by neskončilo orgazmem. Asi se mi to ani jednou v životě nestalo. Dosahuju orgazmu jen klitorálně a měla jsem štěstí na muže, kteří věděli, jak na to. Jednou jsem měla milence, který to nevěděl, tak jsem mu to hned po jeho vyvrcholení řekla, že mně se líbí a dělá mi dobře to a to. Čili pokračoval rukou.
Se současným partnerem jsme sehraní tak, že nejdříve partner uspokojí mě rukou nebo pusou, potom teprve do mě zasune toho krasavce a já si nesmírně užívám i to. Já potřebuju ke svému 100% sexu to, abych pokaždé dosáhla orgazmu, ale i ten penis vevnitř, jestli chápete. Někdy i při souloži si to dělám rukou sama a dosáhnu dalšího orgazmu.
Já si myslím, že je to všechno o kominukaci. Zakladatelko, zkus říct svému partnerovi, že tě naplňuje nejvíce to a to. Jako i chápu muže, že to někteří neví, že spousta žen dosáhne orgazmu jen drážděním klitorisu, a pak je tedy potřeba to partnerovi říct, ukázat, přecejenon to není chyba jen chlapa, ale chyba v komunikaci mezi váma. A pokud holky budete ten orgazmus předstírat, tak nevím tedy, jakým způsobem chcete takhle fungovat, když chlapovi vlastně naznačujete, že je vše ok a jste uspokojené.

• Citovat
  • Upravit
9018
24.12.11 14:48

Nepředstírám. Dříve ano, teď jsme sehraní a dokážu si říct, co potřebuji a co cítím. Nehledě k tomu, že by to manžel po těch letech poznal. Zná mě. :mrgreen:
Takže za mě, jsem sexuálně velmi spokojená a netajím se s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
24.12.11 14:49

Předstírávala jsem ho, když jsem byla mladá a měla krátké vztahy.Teď s manželem ne.Bych se zbláznila, furt na něj něco hrát, třeba po zbytek života.
Takže manželovi jsem řekla, jak na mě a nemusím tím pádem dělat hérečku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
24.12.11 14:49
Anonymní píše:
Nikdy jsem ho nepředstírala a to jsem ho ani nikdy nezažila… bohužel :nevim:
:,( :,( :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.11 15:24

:D jo,předstírám. Bytˇ mám úžasného chlapa,který mně dokáže v sexu uspokojit klidně i několikrát,halt jsou chvíe,kdy na to prostě nemám náladu,ale vyhovím mu a protože je tak nějak psychikou závislý na mém vyvrcholení(aby se udělal sám),tak občas sehraju pěkný divadýlko,abych to už měla za sebou.
A nemám pocit,že on je sobec,nebo já trpitelka,prostě to beru jako vyhovění. Jednou já,jednou ty.
Případ,kdy byl chlap hotovej hrozně brzo bohužel taky znám,nepomohlo nic,prostě stříkal dřív ,než já jsem mohla cokoli se sebou (nejsem ten typ,co se uspokojí pusou,nebo rukou,potřebuju chlapa v sobě) a přiznám se,že díky tomu šel náš vztah do kopru. Roky neuspokojená ženská je jak nevybouchnutá bomba,taky to tak podle toho dopadlo - skončila jsem v náručí jinýho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.11 19:17

Snad chlap pozná, že mu pochvá ždímá penis ne? Jak to chcete předstírat? Tak silné stahy nevyrobíte ani s železobetonovým pánevním dnem :roll:

• Citovat
  • Upravit
1937
24.12.11 20:47

Nepředstírám :lol:

1. nikdy nemusím, pokaždé to zvládne na jedničku :srdce:
  2. přítel by to poznal, nenechal by se opít rohlíkem  :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.11 21:12
Cassi píše:
Anonymní píše:
Nikdy jsem ho nepředstírala a to jsem ho ani nikdy nezažila… bohužel :nevim:
:,( :,( :hug:

Hmmmm… :,( bohužel :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22315
24.12.11 21:15

ne, manžel je témeř pokaždé úspěšný.......pokud to nejde, nehraju to, příště třeba budu víckrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ano00099
24.12.11 21:23
Anonymní píše:
Snad chlap pozná, že mu pochvá ždímá penis ne? Jak to chcete předstírat? Tak silné stahy nevyrobíte ani s železobetonovým pánevním dnem :roll:

naprosto v pohodě!
Můj nepozná rozdíl… ty stahy jdou úplně lehce nacvičit a jsou tak silný, že má skoro o toho svýho kašpara strach, abych mu ho neucvakla.
takže odpověď je asi jednoznačná… ano , předstírám. tehdy, kdy se mi to hnusí, jsem unavená, chci to mít za sebou.
Ale často se ani nenamáhám, užívám si vyloženě jen jeho představení a o sebe nedbám. Prostě není chuť.

• Citovat
  • Upravit
6792
24.12.11 21:39

jo ja nekdy predstiram ale jen kuli tomu aby pritel nebyl zklamany…on ma potrebu mne pokazde udelat i kdyz mu reknu ze se mi nechce…tak stejne stoji za svym a snazi se tak ho predstiram a je to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.11 00:11

Já jsem to taky párkrát udělala, ale bacha zkušenej milenec to pozná.Prý se musíte tam dole stahovat.Chlap prý cítí stahy, když je uvnitř, nebo tohle mi říkal manžel.Bývaly proutník.

• Citovat
  • Upravit
12978
25.12.11 09:02

Já se tedy umím stahovat na povel - no problém :mrgreen: :jazyk: ..tohle si myslím ovládá každý ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
25.12.11 11:49
Lizbeth píše:
Já se tedy umím stahovat na povel - no problém :mrgreen: :jazyk: ..tohle si myslím ovládá každý ženská.

jojo taky to umim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria