Předstíráte orgasmus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
becky87
28.7.13 23:26
@Vložička píše:
Blorchi je přeci rozvedená kravička, tak co čekáš. Ty ostatní jsou kluci, co si tady dělají ze ženských prdel.

a ja rozvedena nejsem HEČČČČČČČČČČČČČČČ :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Vložička
28.7.13 23:27

Ale no tak @blorchi rozvedná jsi, tak nekecej.

• Citovat
  • Upravit
900
28.7.13 23:28

@mari1912 promin to nebylo na tebe, nejak sem se prehmatla :kytka: to bylo na toho"silnyho muze"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
28.7.13 23:28
@Vložička píše:
Ale no tak @blorchi rozvedná jsi, tak nekecej.

TI UKAZU obcanku chces? fakt nejsem rozvedena, nevim kde si to vzal :nevim: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
31744
28.7.13 23:30
@silný mladý muž píše:
@blorchi je zvlášní, kolik ženských mi zde dokazuje, jako mají skvělou „šukačku“. koho to zajímá? Takto hloupě jsem se nevytahoval ani když jsem byl v pubertě.Až budete znát názory vašich partnerů, pak se něco zajímavého napište.

Mě přijde, že z tebe mluví závist, že někdo si užívá a ty ne :nevim:
Mimochodem, polykání prostě není standart a nauč se s tím žít. Pokud to nechce, tak jí nenuť. Stačí že je ochotná ti dát anál ;)
Pokud jsi s ní 8 let, předpokládám, že musí mít spousty jiných kladů, než pouze to, že neumí kouřit a nepolyká
A pokud tohle potřebuješ nutně k životu, pak se budeš asi muset zařídit jinak
A víš, že se dají diskuze zamknout, když budeš ještě urážet? :lol: A budeš mít smolíčka-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vložička
28.7.13 23:31

Proč se za to najednou stydíš? Před roky jsi sem psala, jak tě něchal a odešel od Vás a když mu dávaly zde všichni za pravdu, tak si zahořkla a pliveš na ostatní.

• Citovat
  • Upravit
31744
28.7.13 23:31
@blorchi píše:
TI UKAZU obcanku chces? fakt nejsem rozvedena, nevim kde si to vzal :nevim: :lol: :lol:

A i kdyby jsi byla, co je jim do toho?? :lol:
Ještě se jim zpovídej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
28.7.13 23:33

@martina0310
silný muž je silný zde, doma to vypadá na pěknýho tichošlápka co drží hubu a krok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
28.7.13 23:33

Tak na tebe jsem mladý muži asi už unavená… :mrgreen:
to, jak se chlapi baví, když nejsou ženský v dosahu, mi nemusíš vyprávět, na druhou stranu přispivatelky tu nazývat krávami atd…to pak nemůžeš čekat nějakou konstruktivní radu :nevim:

JInak učit se učit se učit se. Pokud tě neumí vykouřit, tak jí to prostě budeš muset ukazovat, přidržet jí hlavu tak jak se ti to líbí (bacha, pokud se bude vzpouzet moc a ty jí nenecháš, tak tě může taky poblejt - osobní zkušenost). Říkat jí, co se ti líbí, používat slova jako přidej, přitlač, saj víc, atd atd.
Jako ona pinďoura nemá, tak fakt netuší, kudy do toho. A spousta ženských prostě nepolyká, s tim se budeš muset asi smířit, to, že to chutná tobě neznamená, že všem :mrgreen:
Já si toho svého učím na orál nebo na „dlaňovku“ už třináct let, sme v sexu hodně otevření, nebojíme si říct, co přesně chcem…a upřímně? pořád si to sama udělám efektivněji, i když s nim je to super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
28.7.13 23:34
@silný mladý muž píše: …kolik ženských mi zde dokazuje, jako mají skvělou „šukačku“. koho to zajímá?…

Koho zajímá tvá šukačka chlapečku?

Kdyby někoho zajímala má. Mně stačí se před ním bez jediného slovíčka předklonit, vykasat sukni, stáhnout kalhotky a během pětiminutovky mě dokáže přivést k extázi. Co se ženskou uděláš ty? Hmm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silný mladý muž
28.7.13 23:35
@mari1912 píše:
Mě přijde, že z tebe mluví závist, že někdo si užívá a ty ne :nevim:
Mimochodem, polykání prostě není standart a nauč se s tím žít. Pokud to nechce, tak jí nenuť. Stačí že je ochotná ti dát anál ;)
Pokud jsi s ní 8 let, předpokládám, že musí mít spousty jiných kladů, než pouze to, že neumí kouřit a nepolyká
A pokud tohle potřebuješ nutně k životu, pak se budeš asi muset zařídit jinak
A víš, že se dají diskuze zamknout, když budeš ještě urážet? :lol: A budeš mít smolíčka-

Pokud si někdo uživá, nemám s tím problém. Soudíš asi podle sebe.
Klady nechávám, neřeším…ok Anál je standard, s tím žádná neměla problém a nechápu, pokud mluvíš o sexu, jaký pak máš vlastně na mysli, když je u tebe nějaký nadstandard polykačka a anál. Problém bude, že nejsi na mé úrovni (ne mentální) ale sexuální a nemáš vysoké nároky… nic ve zlým, pak mi ani rozumět nemůžeš stejně jako to rozvedená štětka.

• Citovat
  • Upravit
silný mladý muž
28.7.13 23:36
@zuzik1982 píše:
Koho zajímá tvá šukačka chlapečku?Kdyby někoho zajímala má. Mně stačí se před ním bez jediného slovíčka předklonit, vykasat sukni, stáhnout kalhotky a během pětiminutovky mě dokáže přivést k extázi. Co se ženskou uděláš ty? Hmm?

blahopřeji ale to neřeším. K orgasmu ji dovedu rychle a opakovaně.

• Citovat
  • Upravit
becky87
28.7.13 23:37
@zuzik1982 píše:
Koho zajímá tvá šukačka chlapečku?Kdyby někoho zajímala má. Mně stačí se před ním bez jediného slovíčka předklonit, vykasat sukni, stáhnout kalhotky a během pětiminutovky mě dokáže přivést k extázi. Co se ženskou uděláš ty? Hmm?
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
74217
28.7.13 23:37

Nemám ráda chlapy, kteří jsou vulgární a suroví na ženské, nějak se mi nechce věřit, že když tady nám nadáváš, urážíš, že tak nevypěníš i doma, je to prostě odpuzijící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silný mladý muž
28.7.13 23:38
@Kelsey píše:
Nemám ráda chlapy, kteří jsou vulgární a suroví na ženské, nějak se mi nechce věřit, že když tady nám nadáváš, urážíš, že tak nevypěníš i doma, je to prostě odpuzijící.

To jsem pochopil. Ale to je vaše chyba, že nevíte, jak o vás chlapi mluví soukromě. Moje chyba je, že jste si udělali některé takto hloupý názor na mě… to uznávám a pak se zde neřeším meritum věci..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky