Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@silný mladý muž píše:
To jsem pochopil. Ale to je vaše chyba, že nevíte, jak o vás chlapi mluví soukromě. Moje chyba je, že jste si udělali některé takto hloupý názor na mě… to uznávám a pak se zde neřeším meritum věci..
Prostě budeš muset zkusit změnit doma přístup, trošku slušněji se chovat, vyjadřovat a třeba by šlo měnit vše.
Podívej jak se chováš tady to jen dokazuje, že si sprostý a hrubý
.
@blorchi píše:
A teda rada pro tebe?:Jdi na to slusnym chovanim. Prijemnou veceri, pohlazenim, ta tvoje nejspis vulgarni prase nevyhledava.Zkus to jinak
Tak to je přesné.
![]()
@mari1912 píše:
Ale řešila, a proč se nutit
A odlišuj to, že to někdo neumí od toho, že to dělat nechce
Třeba proto, že to muže vzrušuje. Stejně hloupou úvahou, jakou jsi předvedla, bych mohl zdůvodnit odmítání mého orálu partnerky. Neříkám, že to nejde takto uvažovat, ale pak se nediv, že ti manžel pingluje do zadku sousedku (ted jsem vulgární jako 99% chlapů)
@silný mladý muž píše:
To jsem pochopil. Ale to je vaše chyba, že nevíte, jak o vás chlapi mluví soukromě. Moje chyba je, že jste si udělali některé takto hloupý názor na mě… to uznávám a pak se zde neřeším meritum věci..
a jsme u toho! nizko posazene ego, protoze si myslis,! ze ho mas malyho ![]()
@Kelsey píše:
Prostě budeš muset zkusit změnit doma přístup, trošku slušněji se chovat, vyjadřovat a třeba by šlo měnit vše.
Podívej jak se chováš tady to jen dokazuje, že si sprostý a hrubý.
Doma nejsem hrubý ani sprostý.
@silný mladý muž píše:
Přesně. Jenže ty ostatní to neslyšely a tak si myslí, že chlapi se k nim chovají přirozeněto prostě není pravda. každý člověk má několik tváří… ale to jen k té sekundární diskusi.
Za svým chlapem si stojím na 100%.
![]()
@silný mladý muž píše:
Přesně. Jenže ty ostatní to neslyšely a tak si myslí, že chlapi se k nim chovají přirozeněto prostě není pravda. každý člověk má několik tváří… ale to jen k té sekundární diskusi.
jako jasný…ale prostě si uvědom, že tady nejsi na pivu s kamarádama, ale ptáš se na intimní otázky cizích ženských, takže sice nemusíš mlžit květinkama a včeličkama, ale taky nemusíš házet urážkama jak trhovec.
Mmch, honit do osmy?? to slyšim poprvé
a ta tvoje květinka možná o tom taky nikdy neslyšela…
@martina0310 píše:
a jsme u toho! nizko posazene ego, protoze si myslis,! ze ho mas malyho
a má?
![]()
@martina0310 píše:Co to je zablbost? takto se opravdu bavíš?
a jsme u toho! nizko posazene ego, protoze si myslis,! ze ho mas malyho
@silný mladý muž píše:
Tomu nevěřím ani náhodou. ![]()
@silný mladý muž píše:
nevěřím, po tom co tady předvádíš nevěřím!
No co já vím, tak kdyby jeden chlap řekl o ženě druhého chlapa půl křivého slova, tak velice rychle skončí na zemi se zuby venku. Ale to záleží, do jaké společenské skupiny spadáš. Traktoristi to budou mít možná jinak. ![]()
Přesně. Jenže ty ostatní to neslyšely a tak si myslí, že chlapi se k nim chovají přirozeně
to prostě není pravda. každý člověk má několik tváří… ale to jen k té sekundární diskusi.