Předstíráte orgasmus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
silný mladý muž
28.7.13 23:47
@Mar__tanka1983 píše:
@anoli30 tak ke mě se teda jednou víceméně náhodou dostal úryvek z rozmluvy mýho chlapa s kamarádama a teda…brada mi spadla údivem až na podlahu :nevim:
ale tak já nejsem žádná květinka, takže na mě to po prvotním šoku nezanechalo následky :lol:

Přesně. Jenže ty ostatní to neslyšely a tak si myslí, že chlapi se k nim chovají přirozeně :-) to prostě není pravda. každý člověk má několik tváří… ale to jen k té sekundární diskusi.

• Citovat
  • Upravit
31744
28.7.13 23:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.7.13 23:48
@silný mladý muž píše:
To jsem pochopil. Ale to je vaše chyba, že nevíte, jak o vás chlapi mluví soukromě. Moje chyba je, že jste si udělali některé takto hloupý názor na mě… to uznávám a pak se zde neřeším meritum věci..

Prostě budeš muset zkusit změnit doma přístup, trošku slušněji se chovat, vyjadřovat a třeba by šlo měnit vše.
Podívej jak se chováš tady to jen dokazuje, že si sprostý a hrubý :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
28.7.13 23:50
@blorchi píše:
A teda rada pro tebe?:Jdi na to slusnym chovanim. Prijemnou veceri, pohlazenim, ta tvoje nejspis vulgarni prase nevyhledava.Zkus to jinak ;)

Tak to je přesné. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silný mladý muž
@mari1912 píše:
Ale řešila, a proč se nutit :lol:
A odlišuj to, že to někdo neumí od toho, že to dělat nechce ;)

Třeba proto, že to muže vzrušuje. Stejně hloupou úvahou, jakou jsi předvedla, bych mohl zdůvodnit odmítání mého orálu partnerky. Neříkám, že to nejde takto uvažovat, ale pak se nediv, že ti manžel pingluje do zadku sousedku (ted jsem vulgární jako 99% chlapů)

• Citovat
  • Upravit
900
@silný mladý muž píše:
To jsem pochopil. Ale to je vaše chyba, že nevíte, jak o vás chlapi mluví soukromě. Moje chyba je, že jste si udělali některé takto hloupý názor na mě… to uznávám a pak se zde neřeším meritum věci..

a jsme u toho! nizko posazene ego, protoze si myslis,! ze ho mas malyho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silný mladý muž
@Kelsey píše:
Prostě budeš muset zkusit změnit doma přístup, trošku slušněji se chovat, vyjadřovat a třeba by šlo měnit vše.
Podívej jak se chováš tady to jen dokazuje, že si sprostý a hrubý :roll:.

Doma nejsem hrubý ani sprostý.

• Citovat
  • Upravit
becky87
28.7.13 23:51
@Gina108 píše:
Dobře ti tak, máš co si zasloužíš :jazyk: :mrgreen:
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
23864
@silný mladý muž píše:
Přesně. Jenže ty ostatní to neslyšely a tak si myslí, že chlapi se k nim chovají přirozeně :-) to prostě není pravda. každý člověk má několik tváří… ale to jen k té sekundární diskusi.

Za svým chlapem si stojím na 100%. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
@silný mladý muž píše:

jako jasný…ale prostě si uvědom, že tady nejsi na pivu s kamarádama, ale ptáš se na intimní otázky cizích ženských, takže sice nemusíš mlžit květinkama a včeličkama, ale taky nemusíš házet urážkama jak trhovec.
Mmch, honit do osmy?? to slyšim poprvé :jazyk: a ta tvoje květinka možná o tom taky nikdy neslyšela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
28.7.13 23:52
@martina0310 píše:
a jsme u toho! nizko posazene ego, protoze si myslis,! ze ho mas malyho :think:

a má? :think: :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
silný mladý muž
28.7.13 23:52
@martina0310 píše:
a jsme u toho! nizko posazene ego, protoze si myslis,! ze ho mas malyho :think:
Co to je zablbost? takto se opravdu bavíš?
  • Citovat
  • Upravit
23864
28.7.13 23:53
@silný mladý muž píše:

Tomu nevěřím ani náhodou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@silný mladý muž píše:

nevěřím, po tom co tady předvádíš nevěřím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51

No co já vím, tak kdyby jeden chlap řekl o ženě druhého chlapa půl křivého slova, tak velice rychle skončí na zemi se zuby venku. Ale to záleží, do jaké společenské skupiny spadáš. Traktoristi to budou mít možná jinak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí