Předstíráte orgasmus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
900
29.7.13 00:35
@silný mladý muž píše:
dobrou, já to beru, žes to nemyslela špatně. ale ty patříš mezi ty, co řeknou např. v pondělí že ze zásady do čtyřky nejdou a pak druhý den to snámi na dovolené dělali. Prostě nic nezkusíš a anál prostě ne…

Jdi se vycurat, pomodlit a spat! Stejne si uz po vecerce a tady by se radi bavili dospeli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.7.13 00:39

@Mar__tanka1983 díky za ochotu :kytka: nevadí, už si něco stahuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirkara
29.7.13 09:47

Třeba tu techniku polykání prostě nezvládá. Zkus ji pomoci nebo ji ukaž nějaké filmy.

• Citovat
  • Upravit
lihow
29.7.13 10:00

technika

@Mirkara píše:
Třeba tu techniku polykání prostě nezvládá. Zkus ji pomoci nebo ji ukaž nějaké filmy.

Podle mě to není úplně o technice, spíše se štítí semene jako takového. Jinak technika je asi nastavit tam v puse jazyk, aby to nešlo rovnou do krku.

• Citovat
  • Upravit
Mirkara
29.7.13 10:01

Psal že má chutné sémě :-) proč mu nevěřit-

• Citovat
  • Upravit
31744
29.7.13 10:38
@Mirkara píše:
Psal že má chutné sémě :-) proč mu nevěřit-

hihi, to jsi psal ty, ty nadsamče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HANNYy
29.7.13 11:01

Vosma je normální kuřba v pokleku, to snad umí každá, ne?

• Citovat
  • Upravit
914
29.7.13 11:53
@blorchi píše:
ja jsem mlada, krasna, chytra a sexualne zrucna, tak jako ty, nevim kde proc mas problem :nevim: :mrgreen: :mrgreen: hele nejlepsi bude koupit si nafukovaciho panaka, ocividne ses v posteli ty drevo kdyz neumis partnerce doprat plnohodnotny sexualni zazitek :*

Souhlasim:-)A to s tim kopnutim do riti taky, bezvadne to stimuluje prostatu.Ja uz vyzkousela na svym ex, kopla jsem ho do p. dele(doslova) a jak se mu to libilo…Akorat zapomnel zavrit dvere jak ode me pospichal:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FAlMNLwY
29.7.13 11:55
@tessa2323 píše:
Souhlasim:-)A to s tim kopnutim do riti taky, bezvadne to stimuluje prostatu.Ja uz vyzkousela na svym ex, kopla jsem ho do p. dele(doslova) a jak se mu to libilo…Akorat zapomnel zavrit dvere jak ode me pospichal:-D

na tom tvém původním foru jsi psala, že to byl jen nějaký Řek, co tam spal s turistkama a že všechno skončili s odletem. Předtím Řekem jsi podle toho, co jsi tam psala, spala jen s tím manželem známé a pak něco o zneužívání bratrem na konci základní školy.

• Citovat
  • Upravit
914
29.7.13 12:03
@FAlMNLwY píše:
na tom tvém původním foru jsi psala, že to byl jen nějaký Řek, co tam spal s turistkama a že všechno skončili s odletem. Předtím Řekem jsi podle toho, co jsi tam psala, spala jen s tím manželem známé a pak něco o zneužívání bratrem na konci základní školy.

Co to? Ja jsem tu nova, zadny jiny blok jsem jakziva nepsala:-)nejaka mylka ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
29.7.13 12:04
@tessa2323 píše:
Co to? Ja jsem tu nova, zadny jiny blok jsem jakziva nepsala:-)nejaka mylka ne?

teda foru jsem chtela napsat, pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.13 12:35

Chtela bych se zeptat jak to je - kdyz se s manzelem milujeme on vzdycky nejdriv udela pro me abych se prvni uspokojila a pak on. Po jeho prvni vystriknuti si utre penis od sperma a chce znovu se milovat dokad mu „stoji“ ale mam strach abyc neotehotnela kdyz mozna mu trosku zbylo sperma v udu? Uz mame doma rocni dite a jeste nechci otehotnet az tak za rok ;) jak to je? Diky

• Citovat
  • Upravit
31281
29.7.13 12:43
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat jak to je - kdyz se s manzelem milujeme on vzdycky nejdriv udela pro me abych se prvni uspokojila a pak on. Po jeho prvni vystriknuti si utre penis od sperma a chce znovu se milovat dokad mu „s :nevim: toji“ ale mam strach abyc neotehotnela kdyz mozna mu trosku zbylo sperma v udu? Uz mame doma rocni dite a jeste nechci otehotnet az tak za rok ;) jak to je? Diky

sice je to teda dotaz dost mimo téma :) ale odpovím, jasně, že už pak musíte být opatrní. Jak se říká, jedna kapka, už to ťapká, určitě se neutře tak důkladně, aby setřel všechno, může zůstat trocha někde za předkožkou nebo tak a může být malér na světě.
Co zkusit nějakou antikoncepci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
29.7.13 14:25
@tessa2323 píše:
Co to? Ja jsem tu nova, zadny jiny blok jsem jakziva nepsala:-)nejaka mylka ne?

klíííd, to je jen provokatér-o mě napsal, že mě můj bývalý svazoval, dával do sklepa, pak snad že piju absinth a už ani nevím co ;) Jo a že nejsem na holky v čemž jediném měl pravdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
29.7.13 14:26
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat jak to je - kdyz se s manzelem milujeme on vzdycky nejdriv udela pro me abych se prvni uspokojila a pak on. Po jeho prvni vystriknuti si utre penis od sperma a chce znovu se milovat dokad mu „stoji“ ale mam strach abyc neotehotnela kdyz mozna mu trosku zbylo sperma v udu? Uz mame doma rocni dite a jeste nechci otehotnet az tak za rok ;) jak to je? Diky

No tak, že napodruhé bys měla použít alespoň kondom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí