Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey píše:
a jak se pigluje po novu? Já jen jestli taky nedělám něco špatně
![]()
Pouč mě chlapče
@silný mladý muž píše:
tam nejde o trénink (mluvíme o té osmě?),ale o to, že to prostě neudělá a pigluje to postaru.
vem jí za ruku a pígluj ho s ní a tu osmu jí tam ukaž
Každej chlap to má rád jinak, jeden chce víc přitlačit, jeden zase ne, další chce osmu, další klasiku, rychle a pomalu-chápeš?
Takže vem jí ruku a ukaž jí to, vzdychej tak aby poznala co je fajn, říkej jí to, veď jí…
Udělej to tak, aby jí to bavilo, ne aby si přála ať už to skončí, že jí bolí ruka ![]()
@silný mladý muž píše:
Co to je zablbost? takto se opravdu bavíš?
Hele! uz ani nebavim! pro me jses nechutnej!
@Kelsey píše:
Zelená míle, kdyby péčko tak se podívám s ním![]()
ale tenhle film nemám ráda
Je, ten mám ráda, na to že to napsal King, tak super, asi ve světlý chvilce, co nebyl sjetej
Ale nemůžu na to koukat pořád, jen když mám náladu, děsně mě to dojímá ![]()
@mari1912 píše:
vem jí za ruku a pígluj ho s ní a tu osmu jí tam ukaž
Každej chlap to má rád jinak, jeden chce víc přitlačit, jeden zase ne, další chce osmu, další klasiku, rychle a pomalu-chápeš?
Takže vem jí ruku a ukaž jí to, vzdychej tak aby poznala co je fajn, říkej jí to, veď jí…
Udělej to tak, aby jí to bavilo, ne aby si přála ať už to skončí, že jí bolí ruka
To jsem všechno zkoušel.
@silný mladý muž píše:
nemýlím. každej chce nejprve vaginální styk nebo orál a pak anál. Samozřejmě když na to nemá v 18ti a naskočí na starej plech, tak se lze smířit s čímkoli, ale tohle je takovej základ. Tvůj je slušnej a ví, že jsi dřevo… taky hodnota, ale to je fakt o úroven níž.
Ty musíš být hodně naštvanej co? ![]()
@anoli30 píše:
Ty musíš být hodně naštvanej co?
proč? mě nevadí, když se někdo třeba dusí nebo je ten hclap vůl a jí to bolí, takže to pak nechce ale tady žádný zjevný problém není, jen to prostě nechápe a neudělá.
@silný mladý muž píše:
nemýlím. každej chce nejprve vaginální styk nebo orál a pak anál. Samozřejmě když na to nemá v 18ti a naskočí na starej plech, tak se lze smířit s čímkoli, ale tohle je takovej základ. Tvůj je slušnej a ví, že jsi dřevo… taky hodnota, ale to je fakt o úroven níž.
vis co, zajdi si do toho bordelu, tam vlezou i na trosku. dobrou noc ![]()
@silný mladý muž píše:
tak dřevo se s tebou loučí ![]()
Uvědom si, že já nejsem ta co má problém, co něco řeší ![]()
Naopak, to ty máš echt problém a vážně si to zasloužíš, jsi totiž tupej jak moje nože chlapče. Tady jsi dostal rad a ani ťuk, stejně budeš urážet…
Komu není rady, tomu není pomoci ![]()
@Kelsey píše:
a jak se pigluje po novu? Já jen jestli taky nedělám něco špatně
![]()
Pouč mě chlapče
někde si to najdi, je to stará technika.
@Gina108 píše:
Je, ten mám ráda, na to že to napsal King, tak super, asi ve světlý chvilce, co nebyl sjetejAle nemůžu na to koukat pořád, jen když mám náladu, děsně mě to dojímá
taky mě to dojímá a takhle před spaním by mi ten film nesednul, třeba nedávno se večer díval manžel před spaním na letecké katastrofy jeho oblíbený pořad, tak jsem se dívala s ním, letadlo spadlo nakonec do moře, ještě tam byla ukázané, jak ten pilot řekl to je konec kousek nad mořem
no a hádej o čem se mi zdálo?
Takže raději čučím do pc a tady se moc bavím dneska
abych tady díky místnímu pánovi neměla divoké sny ![]()
@silný mladý muž píše:
proč? mě nevadí, když se někdo třeba dusí nebo je ten hclap vůl a jí to bolí, takže to pak nechce ale tady žádný zjevný problém není, jen to prostě nechápe a neudělá.
Asi má nějakýho lepšího nabíječe a s tebou si holt jen odbude to, k čemu se cejtí být zavázána. ![]()
@silný mladý muž píše:
Řekla bych, že jí za to nestojíš, aby se snažila.