Předstíráte orgasmus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
silný mladý muž
28.7.13 23:12

@mari1912 jak máš někomu vést hlavu při polykání? :potlesk: :potlesk: :potlesk: pokud nemáš něco k tématu, zastrč si anální šperk do zadničky a dej pokoj.

• Citovat
  • Upravit
51
28.7.13 23:13

Přesně, to že nedokáže svoji zaškolit, to je jeho vina. Tak Ať neháže vinu na druhé, první musí začít u sebe. On má problém sám se sebou.

Silný mladý muž se tu projevuje jako malý zamindrákovaný blbeček :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
28.7.13 23:16

@mari1912 :palec: :palec: nevim, proc ja to neumim tak dobre napsat :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
900
28.7.13 23:16
@silný mladý muž píše:
@mari1912 jak máš někomu vést hlavu při polykání? :potlesk: :potlesk: :potlesk: pokud nemáš něco k tématu, zastrč si anální šperk do zadničky a dej pokoj.

ty jsi provokater? jinak ty vyplody nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
28.7.13 23:17
@silný mladý muž píše:
@mari1912 jak máš někomu vést hlavu při polykání? :potlesk: :potlesk: :potlesk: pokud nemáš něco k tématu, zastrč si anální šperk do zadničky a dej pokoj.

:lol: ten se mi nelíbí, u představy análního šperku jsem se dost pobavila a myslím, že dost z nás
A koukám, že jsi dosti popudliví chlapečku náš :lol:
Máš pocit, že jsem neřekla nic k tématu?
Tak to je pravda, mám doma borce u kterýho předstírat orgasmus nemusím :P :pankac:
Co se týče tebe, pravda, ty nejsi téma, ty jsi nic :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
@silný mladý muž píše:
:think: ja na to prisla!! ze ty ses panic 8o 8o :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
silný mladý muž
@blorchi píše:
@mari1912 :palec: :palec: nevim, proc ja to neumim tak dobre napsat :nevim: :mrgreen:

protož jseš tupá jako brko. Copak si myslíte, že si o vás ty vaši nabíječi baví „s úctou“? :-))) mujbože

• Citovat
  • Upravit
becky87
28.7.13 23:19
  • Citovat
  • Upravit
silný mladý muž
@mari1912 píše: :lol: ten se mi nelíbí, u představy análního šperku jsem se dost pobavila a myslím, že dost z nás
A koukám, že jsi dosti popudliví chlapečku náš :lol:
Máš pocit, že jsem neřekla nic k tématu?
Tak to je pravda, mám doma borce u kterýho předstírat orgasmus nemusím :P :pankac:
Co se týče tebe, pravda, ty nejsi téma, ty jsi nic :jazyk:

No sama vidíš, že stačily dvě stránky a jseš hnusnější než já. Tvůj orgamus si nech, to mlžeš vypravovat pubertálním veverkám.

• Citovat
  • Upravit
becky87
@silný mladý muž píše:
protož jseš tupá jako brko. Copak si myslíte, že si o vás ty vaši nabíječi baví „s úctou“? :-))) mujbože
:lol: :lol: Aspon umi poradne suk..at :jazyk: :jazyk: a nemusi si stezovat na partnerku na zenskem servru chlapecku :* :*
  • Citovat
  • Upravit
silný mladý muž
28.7.13 23:22

@blorchi je zvlášní, kolik ženských mi zde dokazuje, jako mají skvělou „šukačku“. koho to zajímá? Takto hloupě jsem se nevytahoval ani když jsem byl v pubertě.

Až budete znát názory vašich partnerů, pak se něco zajímavého napište.

• Citovat
  • Upravit
becky87
28.7.13 23:24
@silný mladý muž píše:
@blorchi je zvlášní, kolik ženských mi zde dokazuje, jako mají skvělou „šukačku“. koho to zajímá? Takto hloupě jsem se nevytahoval ani když jsem byl v pubertě.Až budete znát názory vašich partnerů, pak se něco zajímavého napište.

Je zvlastni, ze nekdo jako ty, kdo uz pubertou neprochazi sem pise takove veci.Od dospeleho chlapa, co ma za sebou osmilety vztah bych cekala mnohem vic. Bohuzel tva inteligence bude mezi klicici travou a houpacim konikem.Je mi to lito, ale asi se budes muset smirit sam se sebou, pak muzes spinit partnerku. :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
74217
28.7.13 23:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vložička
28.7.13 23:25
@silný mladý muž píše:
@blorchi je zvlášní, kolik ženských mi zde dokazuje, jako mají skvělou „šukačku“. koho to zajímá? Takto hloupě jsem se nevytahoval ani když jsem byl v pubertě.Až budete znát názory vašich partnerů, pak se něco zajímavého napište.

Blorchi je přeci rozvedená kravička, tak co čekáš. Ty ostatní jsou kluci, co si tady dělají ze ženských prdel.

• Citovat
  • Upravit
becky87
28.7.13 23:26
@Vložička píše:
Blorchi je přeci rozvedená kravička, tak co čekáš. Ty ostatní jsou kluci, co si tady dělají ze ženských prdel.

a ja rozvedena nejsem HEČČČČČČČČČČČČČČČ :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí