Předstíráte orgasmus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.4.13 08:05
@Jůlinka T. píše:
napiš mi sz

jj díky

• Citovat
  • Upravit
7626
24.4.13 08:58

A co aby pouzil jazycisko? ;) U vetsiny je toto tim spoustedlem orgasmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.13 09:01
@svycarka píše:
A co aby pouzil jazycisko? ;) U vetsiny je toto tim spoustedlem orgasmu…

to on nedělá, ale je fakt, že jsem to vždycky měla ráda

• Citovat
  • Upravit
12978
24.4.13 20:21

Hééééj, ty 20 minut pousou a jemu se nechce??? Tak to je nějakej renonc - nejen, že by mi po 20 ti minutách ochrnul obličej, ale hlavně bych chtěla něco na oplátku.. :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
24.4.13 20:27

Když už jsme u toho za jak dlouho se cca udělá Váš partner když ho dráždíte ústy? Mi to příjde nějak dlouho u nás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
24.4.13 20:31

Nečetla jsem vše,, jen poslední :mavam: rukou typuji cca 5minut, ústy cca 3minuty a při sexu do 15minut mám ráda rychlovky a nestěžuji si :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.13 20:38

Můžu se zeptat, jestli při mokrém orgasmu jsou vždycky stahy v pochvě? Já nevím vůbec, jestli je mám :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.13 06:15
@Lizbeth píše:
Hééééj, ty 20 minut pousou a jemu se nechce??? Tak to je nějakej renonc - nejen, že by mi po 20 ti minutách ochrnul obličej, ale hlavně bych chtěla něco na oplátku.. :think: ;)

taky s tím nejsem spokojená, ale asi je mu nepříjemné to dělat pusou, tak to nedělá. nenutí mě do toho, ale já to prostě beru jako něco přirozeného, tak to dělám. je fakt, že bych se nezlobila, kdyby mi to taky udělal :D ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.13 06:17
@paveluska píše:
Když už jsme u toho za jak dlouho se cca udělá Váš partner když ho dráždíte ústy? Mi to příjde nějak dlouho u nás :-)

většinou to máme tak, že mu to 20 min dělám, pak si na něj nasednu a zhruba do 10-15 min už je

• Citovat
  • Upravit
12978
25.4.13 08:45
@paveluska píše:
Když už jsme u toho za jak dlouho se cca udělá Váš partner když ho dráždíte ústy? Mi to příjde nějak dlouho u nás :-)

Když to budu k zbláznění oddalovat tak nikdy a když budu mrcha tak do 30ti sekund :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.13 13:21
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat, jestli při mokrém orgasmu jsou vždycky stahy v pochvě? Já nevím vůbec, jestli je mám :?

Při mokrém orgasmu stahy nemám. Při normální ano.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.13 22:17

Já ho předstírala pořád…Ale už je konec a když se zatím tak poohlídnu, dělala jsem to jen pro to, protože jsem do něj byla zamilovaná a myslela si že se to zlepší…předehra 1 minuta a šup bylo po všem…myslím si že když to dělá jen pro sebe, nezáleží mu na VAÁS

• Citovat
  • Upravit
4465
27.5.13 23:33

Jenže když ženská předstírá, tak jak má chudák vůbec vědět, že je něco špatně? Nemá důvod nic měnit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.13 08:32
@SussieS píše:
Jenže když ženská předstírá, tak jak má chudák vůbec vědět, že je něco špatně? Nemá důvod nic měnit… :nevim:

To je pravda, nějak to nechápu-chci dobrý sex-předstírám orgasmus-sex mě nebaví-partner si myslí, že je vše v pořádku, když ženu pokaždé přivede k orgasmu- no a je to bludný kruh bez východiska

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.13 20:31

Hloupý dotaz

Asi mám hloupý dotaz, ale zajímá mě, když si to ženská udělá přes den sama, má potom větší problém dosáhnout orgasmu večer s partnerem? Samozřejmě nemyslím teď ženy, které můžou jakkolikdykoli a vždy bez problémů.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky